По-скъпите кремове по-ефективни ли са?

• 13 054
  • 180
  •   1
Отговори
# 105
  • гр.Пловдив
Дам,благодаря,понеже медицинската отдавна не ми върши работа ,миналия месец се разделих с този ,че ми лъсваше кожата след 4 часа
този също не става

Хвърлих последно око на   ,но и тази емулсийка  на Шисейдо може да преслушам

# 106
Не ти препоръчвам Естето, на мен ми беше тежък.

# 107
Някой да е ползвал Babor,  и да сподели мнение за тях?
Чудя се напоследък дали да не ги пробвам.

От по -скъпите козметични марки съм фен на Сенсай като цяло.
Шанел категорично не е моята марка, нито като бяла козметика, нито декоративна. Предпочитам Диор.

# 108
  • По света и у нас
Я моля ви се споделете снимки на хубави ББ кремове и какво ви е мнението. Никога не съм ползвала такова, фондютените са ми неприятни. Имам лек мъх по лицето си като на праскова и се притеснявам че заприличам на дядо мраз ако сложа ББ крем.

# 109
Аз съм одитор и правих одит на една много голяма и известна световна марка за козметика.

Стойността на продуктите са около 10 пъти по ниски от продажната им цена и може да стигне до 20пъти.
После съдържанието е около 3 % от стойноста на продукта, останалите 97% са опаковката.

Ако един крем ти върши работа и струва 10лв не е по-качествен от крем за 100лв.

# 110
Привет, за ББ мога да препоръчам Nude finish Collagena и ББ -то на Миша.На Колагена е много приятен,има и хидратираща грижа.Нося го отскоро в по-хладно време, с комбинирана кожа в момента.Не лъсва, не  оксидира,седи много естествено.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 07:35 от Ernestina

# 111
# 112
  • гр.Пловдив
Аз за толкова години разлика в медицинската козметика не намирам грам ,а съм ползвала всички заглавия..Едни и същи са им продуктите и ефекта им е елементарен ...като на дрогерийните

# 113
  • София
На кое казвате медицинска козметика?

# 114
  • на последния етаж
На кое казвате медицинска козметика?
На аптечните марки: Eucerin, Avene, La Roche-Posay, Uriage, SVR.

# 115
  • София
Аха, ами те не са медицинска козметика.

# 116
Аха, ами те не са медицинска козметика.

И кои са медицинска?

# 117
  • По света и у нас
Гореизброените наистина не са медицинска козметика - по-скоро трентинион е медицинска козметика защото ти трябва рецепта за крема.
На мен лекарка ми е предписвала ей това - понеже е скъпо и беше препоръчано от доктор го считах за медицинска козметика... но май не е нужна рецепта за него.

# 118
Точно тия изброените са на форумен жаргон медицинска козметика. Продават се в аптеките, не в козметичните магазини.
Не говорим за лекарства с рецепти изобщо.
По-скоро ценови клас се обсъжда в темата, а не кой от къде го е купил. Щото тия са си и летищна козметика ☺️

# 119
Дермо козметика е по-коректното наименовани. Медицинска козметика действително са продукти, които третират конкретни състояния на кожата и се изписват от лекар. Каква медицинска козметика е Юсерин?

Общи условия

Активация на акаунт