Бебе да гушка всяка от нас, това пожелавам си аз. ~бебеправене 611~

• 31 089
  • 921
  •   1
Отговори
# 15
rave Heart
jakito, благодаря за описването! Да си седи до термин на топло юначето и да нямаш повече сериозни притеснения до края на бременността Blue Heart

Аз ще наваксвам по някое време, но минавам сега само да ви почерпя за рождения ден на порасналото ми момче
Скрит текст:
и мога да се похваля, че тортата е изцяло мое дело, включително фигурките отгоре Grin

Страхотна торта, браво. Да ви е живо и здраво момчето

# 16
Дими, прекрасна торта! Да ви е жив и здрав юнакът 🩵🍀☀️

# 17
Да ни е на късмет новата темичка Heart
Благодаря на Рейв и Жакито Heart
2402, да е жив и здрав рожденикът Blue Heart
Мел, стискам палци скоро и Heart да чуете!
Успех на всички борбени момичета Yellow Heart

# 18
2402, честит рожден ден на големия юнак, време му е да става батко! People Baby
Не подозирах че имаш такъв талант - с това се занимаваш професионално или е хоби?

# 19
Записвам се и аз! Благодарности на Рейв!
Жаки, взимам си синичко и ти желая трудните моменти от бременността да са зад гърба ти!

2402, впечатлена съм от тази тортичка! Изглежда чудесно! ☺️🎂
Честит рожден ден на твоето момче!

# 20
Мале...отидох аз на репетиция на нар.танци, играем, телефона звъни...някакъв непознат номер, вдигам - Сенкова ... 😮
Каза да направя все пак консултация с доц. Михайлова заради НК клетките

# 21
  • Ст Загора
2402 , честит рожден Ден на Филип! Прекрасна торта , браво!

# 22
Малко съм скептична към лечение на тези клетки, но все пак ще видя да дам още 180 лв за онлайн преглед, пък да видим .... 🙄

# 23
Благодаря на rave за прекрасната темичка.

Жаки Надявам се всички трудности скоро да изчезнат и приятен остатък до края на бременноста.

2402 Страхотна торта, много е красива. Честит да ти е Филип и много много да е здрав.

# 24
Благодаря за хубавата тема и орисването! Жаки, не знаех, че така вървят нещата. Стискам ти много палци всичко да е наред и да нямаш повече притеснения! Green HeartGreen HeartGreen Heart Честито синичко! Blue Heart

Мел, Елисия, супер! Хайде цялата тема да върви на хубави новини. Simple Smile Успех на всички!

2406, весело оптпразнуване и здраве за цялтото семейство!

При мен се отлага с още един ден пункцията, но вече финално е за четвъртък.
Иначе цъфнах с бактерия в микробиологията (streptococcus agalactiae) и почвам антибиотик. Нещо ми се развихри въображението, че тая бактерия ме и разболява, защото прочетох, че може да предизвиква и възпалено гърло и сливици, както е при мен. А когато ми взимаха секрета още бях в Ц и имаше кръв. Сигурно голяма глупост е тази идея де, но при всички положения се радвам на антибиотика, че въпреки, че овладях кашлицата уикенда,  днес пак почна да боли сливицата. Такова досадно разболяване отдавна не бях имала и се чудя дали заради него не се и бавят фоликулчетата....

И един въпрос за помощ. Сега този антибиотик (Аугментин) трябва да го пия на 12 ч. с храна, а за пункцията трябва да съм жадна и гладна. Съответно ако го пия вечерта в 8 с храна, на следващата сутрин в 8 може да е пункцията на гладно и да го пия със закъснения след нея. Така дали е окей?

# 25
По-добре да хапнеш след пункцията и тогава да го изпиеш. На мен в деня на пункцията ми спираха всички лекарства, вече след нея си ги взимах.

# 26
Мерси, Кактус,
Така като каза се замислих, че и Тирозинта сигурно също по-добре да го пропусна преди пункцията.

По-добре да хапнеш след пункцията и тогава да го изпиеш. На мен в деня на пункцията ми спираха всички лекарства, вече след нея си ги взимах.

# 27
Rave, ❤️ страхотна е темата! Нека бъде бебеносна!
Жаки, силни прегръдки! Лек остатък от бременността. Само хубави новини да имаш занапред!💙
Рокет, рано е да мислиш за бх! В сряда те чакам с високо ЧХГ!
2402. Честит да е рожденника! Здрав , игрив и щастлив!🎂
Ванила, успех на пункцията!
На всички пожелавам успех 🍀

# 28
Запис и от мен. Благодаря на Рейв за темата, а на Жаки за прекрасното орисване! Hug Лек остатък от бременността и прекрасен, пухкав финал желая!
2402, честит да ти е рожденика! Прекрасна торта си му направила!
Растящо ЧХГ желая на тези, които като мен ще пускат пак тези дни.

# 29
Дайте ми и вашето мнение за Михайлова и за това да лекувам клетките....някоя от вас, която да го е правила и такава, която като мен е скиптична .... 🙄

Общи условия

Активация на акаунт