Бебе да гушка всяка от нас, това пожелавам си аз. ~бебеправене 611~

• 31 450
  • 921
  •   1
Отговори
# 465
Дриймър, мен ми е абсолютно непознат. Даже, докато чаках долу и гледах вратата подозирах, че ще ми пратят някой от младите лекари и леко нервничех. Та като се показа тоя чичо, си викам.. а, пф ето възрастен лекар, врял-кипял, знае ги нещата. След Ненов тоя ми влиза в тъмно черния списък.
Дух, от София съм, ако го закъсам нещо евентуално се надявам моя да е предупредил за мен след днес, когото трябва от там. Спомена Атанасова, нямам спомен коя е.

Относно яйчника, аз също не съм чувала/чела и подозирала, че се маха ей тъй, че и често.

# 466
Атанасова завежда гинекологичното отделение. И аз минах през нея (или тя през мен). Забавно беше поне при нея, на фона на цялото притеснение.

# 467
  • На изток от Ада
От Надежда в мола имам познати които хвалят Кръстев!

# 468
Аз ходя при Тофик, млад е много, обаче толкова присърце взима нещата, всичко проверява, обяснява, отговаря и т.н., така че препоръчвам.

# 469
Кенди, не се връзвай на това за яйчника.
Баш яйчниците най-ги пазят при всяка АГ операция.
Аз съм имала 2 интервенции като по-млада и лекарите в Токуда успяха да ми спасят единият яйчник от 10см дермоидна киста.
Мен някой път като ходя по прегледи еднакво ме е страх и от това какво ще ми кажат, но и от това на кой хухавел ще попадна.

# 470
  • На изток от Ада
Рокет ти записа ли при АГ ?

# 471
Ванила, Кенди стискам палчета за най-добрия възможен развой и при двете! Напълно съм съгласна, че след като човек премине през толкова много неща е трудно вече да се вярва, но се надявам и при двете ви това, което ви очаква, да е най-хубавото!

Аз също не съм чувала за премахване на яйчник и се вбесявам от некомпетентни лекари, които ръсят врели-некипели особено в момент, в който насреща стои притеснен човек, а и не само тогава.

# 472
Салсера, АА - благодаря. По принцип дамата каза, че не би трябвало да имам повече кървене, но ще имам едно на ум и ако вземе, че тръгне - поне няма да ритна камбаната от притеснение какво пак се случва.
Ванила - по принцип каза, че се изписва от 14ден нататък. Т.е. от втората половина на цикъла. Но на мен ми каза да го започна от 11тия ден до 23тия. - т.е. от днес 2х1. Ако ме питате обаче защо - не мога да възпроизведа точно. И тъй като ви чета от доста време, имам спомен, че тук съм чела, че се взима след като мине предполагаемата овулация. Щях да търся повече информация преди да го започна и евентуално да отложа приема с няколко дена. Не знам дали съм права, но това което пишете ме навежда на мисълта, че правилно съм запомнила.
Ще си чакам тези дни резултатите с нетърпение - течно базираната цитонамазка за колко време излиза? Казаха ми, че до края на седмицата би следвало всичко да е излязло, ама пусто любопитство...

# 473

Наси, за 24ти се освободи час за Иванов и чак тогава ще мина на преглед.
Ще ми се падат 13-14 дена закъснение и би трябвало да се видят основните неща.

# 474
  • На изток от Ада

Наси, за 24ти се освободи час за Иванов и чак тогава ще мина на преглед.
Ще ми се падат 13-14 дена закъснение и би трябвало да се видят основните неща.
добре пиши тогава.

# 475
Рокет, на 13-14 дни закъснение може да видите и пулсации ❤️ Ще те чакаме с хубави новини! 🤗

# 476
  • Замък сред облаците
На Кети не видях някой отговори ли - пикозитола трябва да е ок, все подпомогащи микроелементи са.

Кенди, тия в Надежда са откачалки 😤 направо не знам защо държат такива некадърници.

Рокетче ❤

МамаБеър, в случая имаш остатъчно чхг и при приема на дуфастон и спирането ще предизвикаш менструация. Не ти трябва да гониш О сега, първо трябва да изхвърлиш остатъчната тъкан. Послушай си лекарката за приема според мен. Ако почнеш дуфастона следващото кървене ще е съответно контролирано и навреме вместо или да ти дойде дваж в месеца или да се проточи.

# 477
Рокет, стиснато всичко за теб! Rocket RocketRocket

# 478
Добро утро, момичета! Първия е от вчера сутринта, втория о днес.  По-наситена е чертата,  нали?

# 479
  • Замък сред облаците
Да, но това нищо не значи, не знам колко пъти сме го повтаряли Wink

Общи условия

Активация на акаунт