Априлче 2025г./тема 2/

• 27 439
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Miki, хиляди благодарности за това приложение! Чува се нещо трептящо, различно е и от моето сърце и просто като го сложа на друга част на тялото.
Geri, покъртително е това... дано бързо мине всичко и да излезе чудесен резултата. И аз бях с уж много висок риск, пък генетичния тест излезе както трябва. Стискам палци!

# 541
Miki, хиляди благодарности за това приложение! Чува се нещо трептящо, различно е и от моето сърце и просто като го сложа на друга част на тялото.
Geri, покъртително е това... дано бързо мине всичко и да излезе чудесен резултата. И аз бях с уж много висок риск, пък генетичния тест излезе както трябва. Стискам палци!

Моля 🥰, само да допълня, че моя мъж го пробва на своя корем и там нямаше нищо, никакви удари 🤣. Искаше да провери дали е истинско, да не би да ни дава напразна надежда. Той така си е по проверките. Много ми е полезен, в стресови ситуации. Той откри приложението, за да съм спокойна.

Момичета, още малко да почнем да усещаме бебчето и ще сме по-спокойни.

# 542
Взеха материала от Пловдив до София за основното изследване, което се покрива от касата и прибраха парите за него. Само че по-сложното изследване и по-скъпото не се прави от Националната лаборатория и не могат просто да ми го изпратят, а трябва да го изпратят на филиала в Пловдив и аз да си го занеса сама до Геника...
Другият вариант беше да отида до София в определен час (така ми казаха) и пак да обикалям къде се намира лаборатория Геника и  да се съобразявам и с работното й време.
Тия от Националната лаборатория работят от 8 и 30 до 14. Колко да са заети????

# 543
    Геника мисля, че работят и през уикенда, там опашки не съм виждала, всички са за специализирано изследване.

# 544
    Ами в Пловдив Геника не работят през уикенда и мисля, че не мога да се размотавам повече от час с материала. Доколкото разбирам, трябва да отговаря на определени критерии... Имаше жена, четох по темите, която са я накарали да прави и амниоцентеза, защото остатъкът от материала не е ставал за нищо, за да се отхвърлят съмнения за други генетични заболявания, освен основните.
    При мисълта да се подлагам втори път на същото и пак да чакам сума време...Cry

# 545
    Нагли са до безобразие... дано поне спазят всички условия за транспорта. Иначе е грехота да те карат да правиш сама толкова неща, при все че си платила за всичко.

# 546
    Ами това е положението. Аз не съм платила за изследването, но те са приели да ми съхраняват материала...
    За пореден път съм се убедила, че проблемът на давещия си е само негов си проблем... Това е положението. Щом не засяга пряко някой, никой не го интересува и да се спасявам сама...

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 19:04 от Gery666_

# 547
    Ами това е положението. Аз не съм платила за изследването, но те са приели да ми съхраняват материала...
    За пореден път съм се убедила, че проблемът на давещия се е само негов си проблем... Това е положението. Щом не засяга пряко някой, никой не го интересува и да се спасявам сама...
    Гери ако все пак решиш да дойдеш до София, за да си го вземеш има Геника в  близост до Майчин дом на около 10мин  с кола. Стискам палци да са го съхранявали правилно и всичко да е наред. 🍀

# 548
    Свърши вече, уж сме се договорили с хората, но и за капак сме болни с детето и се гледаме вкъщи... В момента въобще не ми е до пътуване до София...

# 549
    Малко по назад сте обсъждали изследване на анти Ха в Токуда, включвам се с малко информация и дано съм полезна на някое момиче.
    Правих изследването преди десетина дни, имаше 2-3 човека чакащи за лабораторията, никой не ми даде предимство, което го отдавам на това че не ми личи особено бременността все още, но и самия персонал не пое инициатива да ме извика с предимство. Все пак чакането ми беше не повече от 10-Ина минути, и реално кръв дадох 3ч и 50 Мин след поставянето на НМХ.
    Предвидете си за всеки случай някакво време за чакане, в случай че не ви дадат предимство, но дори да има повече хора пред лабораторията, не мисля че е възможно да се чака повече от 15 Мин, бързичко минават хората.

# 550
    Lights_on, много ти благодаря за информацията. В такъв случай ще имам предвид да съм по-нахална, ако има повече от 2-3ма човека 😅 Че след 400км да отида там специално, за това изследване и то с голям корем, а после ще имам още два прегледа в друг МЦ, надали ще съм в настроение да чакам, хаха.

Гери, съжалявам, че трябва да минеш през този ужас. Нека накрая да се радваш на хубави резултати 🤗❤️🍀

# 551
    Кактусче, бъди нахална ако се наложи, аз имам проблем с това, хич не мога да нахалствам и в някакви моменти си казвам че като ми проличи повече коремчето ще има хора, които в транспорта или на някоя опашка ще ми дадат да мина с предимство.
    Засега това не се случва, усещам че се дразня малко, но после си казвам че е защото не ми личи с дрехите които нося. Дразня се и на себе си че не си отварям устата да кажа че съм бременна и искам да мина с предимство. Абе никой не ми е виновен че съм такава. 😄

# 552
    Да ти кажа честно и на мен ми е трудно понякога. Ако съм си в правото, няма начин, длъжна съм 😅 Например, когато правя ОГТТ и трябва да вися с часове пред лабораторията, но отивам в дъното на коридора далеч от болните и после чак ми е неудобно като кажа, че трябва да вляза в точен час, а са се наредили не знам още колко човека. Не за друго, а защото изобщо не ми се иска да изпадам в конфронтация с някой...Иначе имам огромен напредък, защото преди дори да ми даваха нещо, на мен пак ми беше неудобно. Нооо, моя близка приятелка ме научи на "като ти дават, взимай" и това много ми помогна. 🤗 Може понякога да се препотя😅, но не си оставям магарето в калта и навсякъде си търся правата. По принцип като видя бременна жена на опашка за лаборатория и винаги я карам да мине преди всички, не ме интересува, че някой ще се сърди. Дори и на лаборантките съм казвала да ги викат 😁 Чееее аз понякога ходя в една лаборатория и лаборантките там не вижда хората, които чакат.

# 553
    Здравейте, и вие ли ходите на прегледи веднъж в месеца❤

През три седмици ме викат вече, в първи триместър - на две. Следя се в Свети Лазар ❤

# 554
    И аз съм на три седмици прегледи вече, в началото бях през 10-14 дни.

Общи условия

Активация на акаунт