Какво се случи, защо загуби интерес?

• 3 139
  • 65
  •   1
Отговори
# 45
Явно не е било от нищото. Човекът също е премислял, опитвал се е да открие своя грешка, не е намерил и логично е заключил, че ти има нещо, щом си се държала така.

Спри да го гониш и да му пишеш. Ако се видите случайно, дръж се нормално. Ако е писано да става, ще стане. Ако не – не му досаждай, по-зле ще стане. Дори, ако е някой гадняр, може да се амбицира да преспи с теб и тогава да изчезне завинаги.

# 46
  • Далечният изток
Евала, мъжът е пич! Хареса ми!
На колко години е, от къде е, ще ми дадеш ли телефона му или поне профила му в социалната мрежа?!
Wink

# 47
Наистина разсъждаваш като 15-годишна. Това, че на сутринта не е бил нацупен и мрачен, не означава, че не му е останал горчив вкус. Бил е любезен, докато сте били заедно и после тактично те е отсвирил, което е съвсем нормално и разбираемо.

# 48
Явно не е било от нищото. Човекът също е премислял, опитвал се е да открие своя грешка, не е намерил и логично е заключил, че ти има нещо, щом си се държала така.

Спри да го гониш и да му пишеш. Ако се видите случайно, дръж се нормално. Ако е писано да става, ще стане. Ако не – не му досаждай, по-зле ще стане. Дори, ако е някой гадняр, може да се амбицира да преспи с теб и тогава да изчезне завинаги.

Предстои да се видим, покрай общото ни хоби, му бях споменала че ще ходя на едно събитие, записал се е и той, видях . Ще се държа нормално, не съм го търсила , не искам да досаждам и да му се обяснявам, ако имам възможност ще му обясня на живо , ако не така е трябвало да стане.
Със сигурност не съм толкова зряла, като вас нито на години, нито на опит , нито на акъл, но ттой живота учи, може би и аз на 40+ ще мисля така, за скромните ми 25 в момента разсъждавам по този начин Wink

# 49
Докато бяхме заедно всичко беше наред. Нещата се промениха след това, след като ми писа че нещо ми има ей така от нищото. После уж се разбрахме държа се добре, дори искаше да идва на гости в моя град, съгласих се. И изведнъж просто спря комуникация и не даде причина.
С право не се е нацупил и охладнял още на сутринта, особено щом си му цъфнала с целувки и закуска. Опитал се е да спаси уикенда, и да си даде още малко време да прецени има ли все пак за какво да се хване. Преценил е, че няма, видял е още някой и друг червен флаг в последващата ви кореспонденция, и това е. Нормална реакция на разочарован човек. Няма интерес, няма да се обади.
В случая по-важно е ти да анализираш своето поведение и да си направиш изводи. Както и от предишните случаи, когато хем сте правили секс, хем не са се обаждали повече. Явно има някакъв проблем, и е за твое добро да го откриеш.

# 50
Ох, да не са ви народни танци хобито?

# 51
Ох, да не са ви народни танци хобито?
Не, в случая няма значение, благодаря за мнението ще анализарам себе си, поведението си и моите грешки, както казах имам какво да уча, на 25 съм , не съм узряла с опит и мислена на 40+. Всеки прави грешки и се учи от тях, аз очевидно трябва да поработя над себе си и връзката си с мъжете. Всеки такъв случай е урок, света не свършва.
Всеки който коментира е минал през нещо подобно и си е научил урока, острани погледанато да ме съдите и разпъвате на клада, как съм подвела горкия мъж като не съм спала с него е супер, но далеч не  е така.  Вие също сте допускали грешки, едва ли имате перфектния живот съдейки по жлъчтта, която изливате по мен може би така вашето положение става по-добре не знам. Но както казах, приемам критиката и ще поработя над себе си, поведението си и мисленето си.

# 52
Ох, да, ние всички сме виновни за кашата в главата ти. Извинявай, посипваме си главите с пепел.

Скрит текст:
ПП На клада не се разпъва, а изгаря. Разпъва се на кръст. Simple Smile

# 53
Не, в случая няма значение, благодаря за мнението ще анализарам себе си, поведението си и моите грешки, както казах имам какво да уча, на 25 съм ...

Обаче миналата година си била на 28...

# 54
Не се впрягай, нищо кой знае какво не е станало. Ако имате възможност, по-добре да си го изговорите помежду си, отколкото да търсиш отговор тук.

# 55
През цялото време си мислех, че си много по-възрастна честно. Не исках да се меся, понеже си казвах, ее, хората са на по-стабилни години, развод има жената зад гърба си, сигурно е била десетки години с някого, може да не ѝ е комфортно, а то какво било….

Абсолютно детски изпълнение е да подлъгваш някой със секс, без да спиш с него. За протокола, наборки сме и няма как да разбера действията ти. Като не си готова за секс - излизаш на кафе.

# 56
Ох, да, ние всички сме виновни за кашата в главата ти. Извинявай, посипваме си главите с пепел.

Скрит текст:
ПП На клада не се разпъва, а изгаря. Разпъва се на кръст. Simple Smile
Благодаря ще си го запиша.  Достатъчно е да си щастлива и доволна от живота си с пепел аз ще се поръся, за кашата в главата си, дето взех че споделих, че да има за какво да си говорим днес ей така , за да си разнообразим сивото ежедневие. Няма да навлизам в спорове, това е моя случай в момента, ще мине.  Ще натрупам опит и зряло мислене имам още 15 години поне , до тогава трябва да съм узряла : )))

# 57
  • София
На 25 успя и да се ожениш, и да се разведеш, че и да преживееш тежък развод + немалко връзки за по веднъж, които не са се получили.
Че и дете на 6 г. си имала през април.
Да не би и на бившия ти да му отказваше преди брака?
И явно се подмладяваш с годините, щом за 1 година си се подмладила с цели 3. Wink

# 58
Абе, тук сме дърти, на 40 години, така ни прецени авторката, тя е на 25, нищо, че преди година е била на 28. Все пак публикациите си стоят. Опитът да се изкара на по-малко години показва, че и тя вече подозира себе си в неадекватно поведение пред мъжа.

# 59
Не, в случая няма значение, благодаря за мнението ще анализарам себе си, поведението си и моите грешки, както казах имам какво да уча, на 25 съм , не съм узряла с опит и мислена на 40+.

През 2021 си била на 26...
.Родих на 23 години в момента съм на 26 едва ли е до това но все пак моля ви за съвет,ако сте били в моето положение..

През 2023 си на 28...
На 28 години съм, това пропуснах да го добавя..

Хобито явно не е свързано с математика Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт