АПРИЛСКИ бебета 2024 - тема 2

• 14 425
  • 439
  •   1
Отговори
# 225
Аз корем все още имам. Имам и диастаза ,която боря с упражнения. С първото дете нямах.
От 6 януари започнах да се храня по Зоната и за сега свалих 2 кг и по 2 см от талията и ханша. Много съм доволна.
Относно рождения ден, поръчах балони от shein и ще правим семейно празнуване с баби и лели.

# 226
  • София
И аз имам малко коремче все още. Килограми за сваляне също, не съм дебела, но бих се радвала, ако съм по-слаба. Оглеждам се за фитнес или някой колективен спорт. Иначе и дистаза имам, с първата бременност се затвори сама след една година.

Tufituri, вкъщи ли тренираш? Какви са упражненията?

За първия рожден ден и аз съм балони и украса от Shein, хаха. Ще празнуваме с близки и роднини вкъщи най-вероятно, може и навън, ако времето позволява.

# 227
Имате ли болки от носенето на бебетата. Кръст, гръб и рамо много ме болят. Как се справяте вие?

# 228
  • София
Носим бебето в раница, когато е за по-дълго време. Носила съм я най-много два-три часа и нямам оплаквания за сега.

# 229
  • София
Нося я в раница от време на време (на планина или когато не е проходимо за количка), но гледам да не е за повече от час. Иначе предпочитам да е в количката. Болки нямам.

# 230
Не я нося,защото ми тежи, но пък се тръшка за обикаляне из стаите по цял ден...за ръчичка. Добре, че съм ниска и като я хвана за разходката съм напълно изправена. Иначе щях да остана без кръст.
Утре ще правя прощапулник.

# 231
И аз имам малко коремче все още. Килограми за сваляне също, не съм дебела, но бих се радвала, ако съм по-слаба. Оглеждам се за фитнес или някой колективен спорт. Иначе и дистаза имам, с първата бременност се затвори сама след една година.

Tufituri, вкъщи ли тренираш? Какви са упражненията?

За първия рожден ден и аз съм балони и украса от Shein, хаха. Ще празнуваме с близки и роднини вкъщи най-вероятно, може и навън, ако времето позволява.

Вкъщи тренирам. С тази лепка , не мога да си помисля за фитнес 🥴.
Упражненията аз съм си ги съчетала от клипчета които съм гледала .
Най-много помага - лягаш по гръб, свиваш коленете така че да ти е удобно да повдигнеш таза възможно най-високо. Правя 3 х 15 и накрая задържам за минута -две горе ,колкото малкия ме остави. Друго което също е много добро. Пак по гръб ,но свиваш и вдигаш краката ,така че да образуваш прав ъгъл и след това редуваш с пръстите на всеки крак да докосваш пода и да връщаш на същото място.

# 232
Момичета, сгъваемите кошари безопасни ли са? Мога ли да ида до тоалетната без да се опасявам че ще се преобърне? Поръчах стабилен вариант, минал тестове, но все пак се тревожа.

# 233
Аз и с баткото бях със сгъваема кошара и до сега не ми се е случвало да се преобърне.
И при двамата взех такава с отвор отстрани ,за да могат да влизат и излизат.
Ето това:

Научени са да влизат и излизат от там.
Стои затворена само нощем.
Вътре скача и се мята доволно ,помества я ,но не се е обръщала до сега .

# 234
Даже според мен са най-безопасни те от самото раждане...няма решетки в които да се блъска,заклещтва и тн.
И кошарата за игра й е такава .

# 235
Супер, благодаря много за отзивите. 😊

И аз мисля, че са чудесно решение. Все пак ги дават до 15 кг.

Единствено като се надига и обикаля из нея, да не се преобърне.
Но избрах една италианска на Cam минала всякакви тестове. Изглежда стабилна. Пак с ципче за влизане излизане. Води се за спане и игра. На едно ниво, но то нямаме нужда да е на две, те са за новородени.
Ще я видим. Ето тази.

Поръчах и сгъваем матрак, че включения към кошарата е доста тънък.

П.П А позволявате ли си да оставите бебето в кошарата, за да отидете до тоалетна или друго. (До друга стая, тераса и тн)? Извинявам се за глупавия въпрос, но все се чудя...

# 236
Супер, благодаря много за отзивите. 😊

И аз мисля, че са чудесно решение. Все пак ги дават до 15 кг.

Единствено като се надига и обикаля из нея, да не се преобърне.
Но избрах една италианска на Cam минала всякакви тестове. Изглежда стабилна. Пак с ципче за влизане излизане. Води се за спане и игра. На едно ниво, но то нямаме нужда да е на две, те са за новородени.
Ще я видим. Ето тази.

Поръчах и сгъваем матрак, че включения към кошарата е доста тънък.

П.П А позволявате ли си да оставите бебето в кошарата, за да отидете до тоалетна или друго. (До друга стая, тераса и тн)? Извинявам се за глупавия въпрос, но все се чудя...
Да, оставям го. Това е идеята на кошарата. Да е на сигурно място,

# 237
  • София
Не я оставям сама в кошарата. Отдавна се е научила да се премята и излиза (не ползва дупката). Синът ми също се джаскаше директно с главата напред и надолу (върху легло). Оставям я да си играе на пода. Простирам, готвя, къпя се и т.н. и съм спокойна, че на по-ниско от това няма накъде.

# 238
  • Поморие
Момичета, сгъваемите кошари безопасни ли са? Мога ли да ида до тоалетната без да се опасявам че ще се преобърне? Поръчах стабилен вариант, минал тестове, но все пак се тревожа.
Аз смятам, че е напълно безопасно място, майките също сме хора и трябва все някога да си вършим човешките нужди и с едно и с повече деца. Освен кошарата, вариантите, които аз използвам са "бънджи" стойка, паяк или количка. Количката е най-сигурния вариант, няма мърдане, но разбира се е добре да е стопирана. Също може да пуснете анимация или да дадете играчка и спокойно ще можете да свършите каквато и да е работа из къщи.

# 239
Мойта девойка явно е ниска още - 72 см.Никакъв шанс да излезне, не че много иска да седи в нея.
Ще взимам тази седмица от държавна кухня, там готвят с прясно мляко.
Вие въведохте ли го?
На 10 месеца е.

Общи условия

Активация на акаунт