Контролиращи хора - нарциси, травматизирани, невротици или?

• 2 484
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
  • По света и у нас
Мъжкия пример беше съвкупност от 3 различни кукундрела, с два от които аз съм живяла а третия е на моята приятелка.

# 31
Значи аз, за да мога да оставя някой да бъде себе си, трябва да разбера защо има проявите си такива каквито са.
Да анализирам ви, защото се набивате на очи, ако кротувахте нямаше да е така.
И ако нямах деца - какво щеше да ми кажеш тогава Нединке, че като нямам деца нищо не разбирам и да не давам акъл, нали?

Не позна, нямаше да кажа такова нещо. Друго щях да напиша, но няма да ти спамя темата повече. Със здраве.

# 32
Най-неприятни и опасни са за мен такива, които контролирайки те и намесвайки се във всичко, забъркват големи каши. Стават едни големи проблеми от дребни наглед неща, с дни и месеци оправяне на замазаното и хиляди обяснения кой, какво, защо и как.

# 33
  • София
Целта на нарцисистите е никой никога да не успее, включително и те самите. Могат да говорят до безкрай колко искат да успеят децата им /примерно/, но всъщност целта им е да ги влачат цял живот и да са зависими от тях.

# 34
  • По света и у нас
Верно е, точно така е рок стар. Нарцисът като види, че някой става по- успешен от него ходи да му развали нещата.

Общи условия

Активация на акаунт