Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 58 644
  • 769
  •   1
Отговори
# 735
Неее! Ползва се с превръзка. Аз лично само нощем го ползвам, но имам нормален цикъл. Дъщеря ми ги ползва и през деня, защото са и удобни и сега от Тему поръчах няколко чифта

# 736
Може би са по-стегнати ,аз поне такива гледам да слагам за да не шава превръзката до колкото е възможно.
Искам да попитам някоя ползвала ли е от силиконовите четки за почистване на лицето? Измива ли добре?

# 737
Такива бикини не са вместо превръзка че да се носят без. Просто имат непромокаем слой, така че ако има малък теч си остава в бикините, най-просто казано. На снимката дето сложих се вижда в различен цвят коя част е подплатена по такъв начин. Освен и че кройката им е по-подходяща като за цикъл, естествено, предполагам че всички си имаме по наколко чифта дето само тогава ги носим.
Супер е щом ги има и в ДМ такива.

# 738
Оранжевия парфюм на Nike имитация ли е на някой друг?

# 739
Искам да попитам някоя ползвала ли е от силиконовите четки за почистване на лицето? Измива ли добре?

Имам и от двата вида, почистващата "сила" е ръката ти с този тип четки. Първата използвам повече за почистване на четки за грим, отколкото за лицето. Като втората имам от Лидъл и беше на половин цена. Почиства добре лицето според мен.

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 17:01 от dolce miele

# 740
  • София
Взех си прах Персил за цветно, 60 пранета, за 23 лв. Доста изгодно излиза с талона.

# 741
Днес бях в ДМ и си купих дезинфектанта за дрехи, за банята с оцета препарата, лъкчетата за почистване на зъбите, и кваса за хляб, но може ли оказания за този квас - как да го ползвам за пръв път ми е и не го разбирам, мерси

# 742
Преди време и аз бях взела от кваса. Даже и брашната, които са написани в рецептата на гърба на опаковката. Нищо не ми се получи, аз ли нещо обърках, нямам идея. Хлябът стана с много твърда кора, отвътре сравнително мек, но не се хареса вкъщи. Нямам опит с квас, а и като цяло едно от нещата, които не ми идват отвътре е месенето на хляб. Много пъти съм гледала майка ми как меси, кое как и кога слага, но не ми се получава добре.
Ако решите да пробвате, напишете после отзив.

# 743
От темата за Квас взех инфо: кваса се използва в комбинация с мая. Sunglasses

# 744
Това бельо за цикъл го слагате без превръзка/тампон ли?

Аз лично ги ползвам с тампон без допълнителна превръзка, или за допълнителна защита от пропускане по горния слой дрехи с превръзка в по-тежките дни. Знам, че има жени, които ги ползват без допълнителен продукт, но може би цикълът е по-лек.

# 745
От менструалните бикини на ДМ имам 2 чифта. Обувала съм ги няколко пъти. Идеята е да се ползват без превръзка или друго. Има подобни бански- няма как да се плува с превръзка. Друг е въпроса с индивидуалния цикъл на всяка една от нас. Аз не бих ги обула в началото без превръзка. Ползвам менструални чашки и съветвам всяка жена, която не е пробвала да опита. Изисква се време за адаптация, но е доста удобно. В случай на обилен цикъл обаче не е удобно, защото няма как да се подмени и да се сложи  ако не сте с голяма и удобна баня ( в работата например). Моят цикъл е нормален и съм издържала няколко часа с чашка, но после вкъщи я махам. В работата не ползвам, там имам възможност да притичам до WC щом усетя теч.

# 746
Добре ми дойде талончето за bett'r. Взех две бурканчета от лимитираната серия на лешниковия крем, божествен е. Грабнах и от джинджифиловото брауни, дано и то е хубаво.

# 747
  • Бургас
МИсля че има и такива менструални бикини, които се носят без превръзка! Доста дебели изглеждат.

# 748
От темата за Квас взех инфо: кваса се използва в комбинация с мая. Sunglasses

какъв е смисълът в такъв случай? бях останала с впечатление, че квас се използва вместо мая при хора, които имат проблем с маята
не съм ползвала никога квас, но от няколко години се каня да пробвам Grinning

# 749
Би трябвало да може да се ползва без мая, но този на дм не е сполучлив. И вкъщи нищо не излезе.

Общи условия

Активация на акаунт