💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 71 950
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Светлин е свалил 7 кг. за престоя си в ИВ
Занимава се с Калистеника от 2 г.

Светлин гост в 'Събуди се'
https://www.youtube.com/watch?v=pRKaymJOtZk

Светлин и Рени не са заедно - официално от Светлин. Няма нищо.
Светлин след като даде мъжка дума и не би я пристъпил. Щеше да пази жените си докрай и да ходи на битки за тях. Дори и сега да му се струва глупаво след като е дал дума си я спазва докрай.
п.п. Според мен това наистина е така и това е един от редките случаи на един наистина изключително благ, добър и честен човек. Някак си не е много за 21 век, според мен този човек е дошъл с машина на времето от рицарските години от 13 век.

Светлин слънчевото момче

Любимците на Светлин

Светлин за Добрин

Добрин за Светлин

Фифо за своя покемон

Мастагарков за Светлин

Микяй за Светлин

Павката за Светлин

Иванина за Светлин

Крамарска за Светлин и Добрин

# 1 261
Абсолютно съм съгласна с Дяволчето.

# 1 262
Светлин слънчевото момче
Много е "слънчев", гледаше да опази по всякакъв начин Рени, от която нищо не става, като рискуваше качествени участници да отпаднат. И при номинации за капитан, прецака Микяй, за да си гласува сам за себе си. Чудна социална игра, няма що. Ренчето и той да са добре, това е важно.

# 1 263
Кралев може и да е попадението този сезон както казахте "интересен", но проблема не е в него, а продукцията която го лансира напред по най-нечестния и грозен начин за сметка на силни и комплексни играчи, които са достойни, но видиш ли не толкова интересни явно за продукцията. Толкова са жадни за рейтинг, че вече всеки епизод променят "правилата", по добре да го направят като 100-те гривни без правила и да си правят каквото искат участниците, те уж са за честната игра, всеки епизод провалят плановете на играчите, а направиха най-големите мизерии. Щом бивши участници са разочаровани от последните сезони, значи падението е видимо.

# 1 264
Светлин е на светлинни години по възпитание и светоусещане от Кралев и Благой! Последните двама демонстрират единствено наглост, егоцентризъм, в разрез с всякакви реални факти, надменност и липса на всякакво възпитание в общуването. По принцип не бих се впечатлила, защото простаци под път и над път на екрана, но в случая разликата между тяхното виждане и това какво всъщност се случва е феноменално! На Светлин единствения му "недостатък" е, че е твърде лоялен и предан. Готов да защитава близките си, въпреки че това пречи на него самия. Вместо да се бие в гърдите, натяквайки колко е добър и силен, просто излиза на арената и го показва, докато други са силни единствено на думи и мрънкане.

# 1 265
Трима войни ,ама не знам в чий хол са Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 266
Раду явно в седми сезон ще говори със семейството си  Joy
Или е минало и съм изпуснал? Grinning

# 1 267
  • София
Като отпадне, ще говори. Какво е това нетърпение! Grin

# 1 268
Първата игра ми хареса - бърза и динамична. Радвам се за Гешев.
Идеята му с Павел и Маги на елиминация с цел запазване на Светлин много трудно изпълнима ми звучеше. Разбирам логиката, колкото и да не ми допада, че точно с доста близък изглеждащ му човек се завърта (и който ми се гледа още), като има вариант Анита. Предполагам логиката би била, че Павел мисли доста стратегически и не изглежда отмъстителен, и няма да го приеме така лично, както Анита.
Врътката с Кралев...🫤 Как само се смях на посрещането му от Блатните и какво единодушие.😆 Вярно ли не осъзнава, че никъде не го искат че чудя искрено.
Втората битка хич не ми хареса и на мен. Споменали сте вече всичко за подигравката направо с тези тежести. Целенето с чуковете би ми харесало като елемент от по-нормална игра.
Смотано стана със Светлин. Беше чудесен за гледане на арената, кротък и немърморещ. Не ми е пречила идеята му за коалиция с Рени и т.н. в началото. Лош късмет до голяма степен.
Браво на Добрин, заслужи си победата наистина. Чудесно спортсменство между двамата.
Ще чакам с интерес подкаста със Светлин. Пуснах си с Наталия и съм съвсем в началото, но не е зле засега.

# 1 269
  • Дубай
Много ме е яд за Светлин, добро момче, но в грешната коалиция....
"Добро момче", дето гласуваше за себе си и за Рени.  И не даваше възможност на Микяй да стане капитан при изравнени гласове, защото пак избира себе си. И няколко пъти спасява Тиктокърката, която за нищо не ставаше.
Ами поне не е мислил да предаде най-близкия си,а можеше ако иска.
Ами той и Гешев и Микяй, както и  Павел играят като не  пускат капитанството... Ако трябва да сме честни, всичките си гледат гърба и гласовете при евентуална номинация.

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 15:07 от I.V

# 1 270
  • Sofia
Яд ме е за Светлин! Изключително добре подготвен физически и много неумел в социалната игра. Рицар в доспехи, както някой правилно го определи. Ако не беше простоватата и егоистична инфлуенсърка, играта му щеше да се развие в друга посока, и все си мисля, че щеше да е на финал.

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 15:39 от Crystal_Noir

# 1 271
Според мен Гешев искаше да си ходи, но като му споменаха за блатото се събра с лопатата. Още на капитанската се подмотваше и по време на дискусията кой да е капитан спомена елиминационна капитанска – правил си е сметки без кръчмар. Няма да го пуснат толкова лесно.

# 1 272
Той Светлин сам се прецака още в началото като започна коалиция с куция кон.

Да, грешна социална игра. Ако беше играл по друг начин социала сега нямаше той да е номиниран.

Mного си му беше правилна стратегическата игра,обаче за негово нещастие Рени и Иванина(с които са имали схеми още в София) се контузиха и не можаха да продължат.
Тримата + Маги + Наталия си бяха солидни за няколко съвета напред.

Яд ме е,че той отпадна на ранен етап от играта.
Кралев пак няма идея къде се намира,кой го харесва,кой ще играе с него.Как е възможно за всичко да е в грешка?
Този ми е приятел,с този се уважавам,сега ще бия тука една игра и ще се наям, точно тези хора исках на блатото с мен.Аз съм най-най. Това момче има дефицити,не си го обяснявам вече цял месец.
По мое некомпетентно мнение,На Кралев му е насаждана ценностна система,която да му помогне да оцелява в чужда,дори враждебна среда.Още от малък.Той не я е осмислял,а я приемал безотказно и се е обградил с нея като с щит и дори не смее да я осъзнае и пробие сега,когато вече е голям човек.Ако я осъзнае и поиска ,то трябва да го направи при психолог,съвместно с лечение при компетентен колега.Предполагам,че проблемът му е от детските години-липса на внимание,топлина,ласка,Отхвърляне.Всичко това е заменено с Нарцисизъм и ценности помагащи на психиката за самосъхранение,което му пречи да иска дори да  е обективен.Трудна задача за постигане с помощта на когото и да било,ако самият той не си позволи да го осъзнае и преодолее.

# 1 273
  • Дубай
Не мисля, по-скоро Светлин искаше да си ходи, защото ако искаше, можеше да остави Кралят да отиде на номинацията, а той в блатото и шанс за обратно връщане в племената.

# 1 274
  • София
Не мисля, по-скоро Светлин искаше да си ходи, защото ако искаше, можеше да остави Кралят да отиде на номинацията, а той в блатото и шанс за обратно връщане в племената.

На теория да, но на практика как? Кралев упорито се стараеше да е последен, колко по-кьопаво трябваше да се представи Светлин? А и с пустия имунитет за блатото какво правим?

Общи условия

Активация на акаунт