Пък не съм родила още. Аз те съветвам съвсем приятелски и добронамерено или да се успокоиш, или да потърсиш психолог, защото подобно вманиачаване и филмиране без майтап може да е ранен сигнал за последващо развитие на постнатална депресия. Всичките имаме дискомфорт - при мен в началото беше невъобразимо пишкане (стигала съм до 70-80 пъти на ден), имах си всички стандартни болки при увеличение на матката, пристягане, втвърдяване на корема, като съм права ме обтяга отвсякъде, боледувах, носа си духах
, кашлях, сега не кашлям вече, ама ме стяга кръста и гърба, повечко около пубисната кост, други имат киселини и запек... ти, ако очакваш бременността да не се усети, е трудно би станало. Даже леката бременност (каквато лично аз смятам, че е моята въпреки ниската плацента в началото и дискомфорта) не минава ей така неусетно. Тоя организъм трябва да се преобрази изцяло - хормони, физически, органите ти се разместват от матката, всички сухожилия се обтягат и омекват, как да стане без да е неприятно?
Препоръчани теми