Как обичат мъжете?

• 56 226
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 45
  • По света и у нас
Я каква хубава смислена дискусия разразих тук. 😉 всичко ще си изясним за 2 -3 часа.
 You are welcome BG-MAMA!

Само да припомня на тези които ск мислят че АЗ нещо съм се въплъщавала в кожата на Шарън Стоун - казах вече НЕ се и старая, той вижда блондинка с къса коса и ме слага във фетиша,
който си има за късокоса жена.

Мъжа обича фантазия, и вече ти как говориш с него, какво даваш и не даваш му задълбочава интереса и може да го побъркаш ако е от тези дето обичат да ги баламосват.

Ако е някакъв сухар, няма да му е интересно но и на теб също. Има си определен типаж, или типажи които обичат приказки от 1001 нощ и така.

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 23:41 от PriMadonna

# 46
Добрия въпрос е защо любовта си отива.
Както почва за секунда, така и може да отлети за секунда.
Никой не знае защо и как.
Няма виновни. Просто става.

# 47
Persona7, защото любовта не е вечна УВИ!
Тя се превръща в нещо различно с годините - обич, споделеност, малко навик, чувство за собственост, привързаност, зависимост и т.н. И някой имат нужда от нова силна емоция и тръпка или от това да се доказват колко са страхотни, или да запълват нещо което не получават от любимата.

Повечето хора на тази земя ще се влюбят.
Повече от половината влюбени ще имат страхотна и голяма любов.
Голяма част от тях ще останат заедно до края на дните си.
Но за съжаление малцина ще бъдат итински влюбени от началото на до края на дните си. Ей по онзи начин, където друг в света няма.  Мисля, че те са късметлиите - душите, които в следващите си животи ще продължат като един вероятно. Simple Smile

PriMadonna
, ама толкова страници това обясняваме всички. Мъжът НЕ обича фантазия! Обича теб! Няма стериотип, в който ако се закачиш ще пламне. От къде идва това с тези фантазии? Как стигаш до това заключение? Кое те доведе да мислиш така?

И подчертавам фетиша не е любов. Не е път, пътека, начало нищо общо с любовта няма! Най- много да я прецака.

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 23:44 от the Дорис

# 48
Направо като на агората се чувствам с твоите теми, Примадона. Но фетишите какво общо имат с любовта? И май фантазията не е непременно фетиш? Ти говориш за обективизация, която според мен няма общо с любовта или дори влюбването.

Абе.... Не знам. Мисля, че се усеща, когато някой наистина те обича. Или поне би трябвало, защото има мъже, които ти играят роли. Говорят ти например за брак без да имат никакви такива намерения, само ти хвърлят пясък в очите. Подлост, на която наивните и влюбените жени се хващат лесно.

# 49
Кои мъже как обичат?Всички ли?Нашите ли?По принцип ли?
Моят мъж в живота ме обича така,както аз обичам него.Дава колкото може и получава,колкото мога да му дам.Просто ни е,без усложнения,без драми,каквото ни дойде до главата-посрещаме го заедно и заедно даваме,без очаквания,без сметки дивиденти....
Баща ми ме обича мега!Убедена съм в това,ще направи всичко за мен,даже и невъзможното!Няма такава обич на земята,не съм виждала такива отношения и няма да видя!Сигурна съм!Моят баща е специален❤️
Как обичат Всички други мъже-няма как да знам и обобщя. Всеки,колкото му стига душата да даде.
Няма равна на бащината обич. Особено към дъщеря.

Мадона,
МАй говорим за различни неща.
Ти говорип как може да накараш някой да ти и грае по свирката.
Това не е любов.
Аз това ще му кажа.
Той това ще направи.
Аз после ще му мълча. А той ще ме търси.
После аз ще му пратя снимка с друг мъж. той еди какво си.

Това на мен ми звучи жалко и посредствено.
Може и да не те разбирам. Аз съм прост мъж.

Какъв е края на играта ?
Той се влюбва  и ?
Хвалиш се на приятелки ? Друсаш го за пари ?
Не схващам наистина!!!

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 23:51 от RoninBG

# 50
  • По света и у нас
Зависи и от бащата. Примерно аз знам как сина ми ме обича - то е едно такова тихо скрито, знам че е истинско и дълбоко. Но той не се афишира и много ми се връзва ако съм повишила тон или съм недоволна от нещо. Много в интересно да наблюдаваш как твоето поведение моделира другите. Опитвам се да съм супер внимателна как реагирам защото това дете поема всичко на дълбоко.

😂😂😂Брус Уилис си е хубав комплимент, по голям от Брад Пит

# 51
Примадона, какво трябва да направи един мъж, за да си сигурна, че те обича истински? Simple Smile

# 52
За първи път чувам за такова нещо. Нито на мен ми се е случвало, нито друга от жените около мен ми е споделяла.

# 53
Примадона, какво трябва да направи един мъж, за да си сигурна, че те обича истински? Simple Smile
Днеска  какво ти става ?
Въпроси с повишена трудност Wink ахахаххаха

Не се сърди, човече
Какво не ти се е случвало ?

# 54
  • По света и у нас
Трябва да ми даде цялата си заплата и да ми каже, че ми е малко и другия месец повече ще донесе.

# 55
Трябва да ми даде цялата си заплата и да ми каже, че ми е малко и другия месец повече ще донесе.
Само от любопитство....
Какво ще ги правиш толкова пари ?
И топлят ли ?

# 56
  • По света и у нас
Ще си платя наема с тях. Ще се почувствам обгрижена. Ще му сготвя едни пълнени чушки с обич. Ще платя на чистачката да изчисти. Ще си купя ново готино бельо и ще му го демонстрирам. Ще отида на маникюр и педикюр, на масаж, на кола маска. Ще си купя  някакви готини дрехи, обувки и други неща с които да изглеждам добре. Ще му дам малко обратно за да ме изведе на бар. И най вероятно патите ще свършат.

# 57
Не се сърди, човече
Какво не ти се е случвало ?
Да попадна на мъж, който да ме "обича" като описаните в първия пост. Или приятелка да ми сподели за опит с такъв.  

Ще си платя наема с тях. Ще се почувствам обгрижена. Ще му сготвя едни пълнени чушки с обич. Ще платя на чистачката да изчисти. Ще си купя ново готино бельо и ще му го демонстрирам. Ще отида на маникюр и педикюр, на масаж, на кола маска. Ще си купя  някакви готини дрехи, обувки и други неща с които да изглеждам добре. Ще му дам малко обратно за да ме изведе на бар. И най вероятно патите ще свършат.
С такива очаквания не съм учудена, че попадаш на странни мъже Simple Smile

# 58
Според мен, мъжете обичат образа си, отразен в очите на жената, с която е.

Такъв какъвто го виждаме в началото - идеализиран.
Е, това не изчерпва всички случаи, но пък добавя към картината.

# 59
  • По света и у нас
Какво му е странното?

Общи условия

Активация на акаунт