Как обичат мъжете?

• 56 213
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 150
Парите не са маловажни, нито чак толкова важни, колкото ги изкарвате. Ниските класи се разделят след скандали заради пари, високите - от преразглезване и постоянно ламтене за "още" и "друго". Пък средните класи стоят заедно заради ипотеката.
И все пак навсякъде все още има любов. Не на всеки ъгъл, но я има.

Flip, страхотен коментар! Много ми хареса! Даже мисля да си го запиша някъде.

# 151
Хипопотам пак пишеш глупости - парите се изкарват ама има голямо значение и колко изкарваш. Аз къща на Средиземно море посмъртно не мога да си позволя, но всеки ден благодаря на съдбата, че вадя достатъчно пари, за да не гледам промоциите в магазина и само това да купувам. Ако обаче мъжът ми работеше на минимална заплата някъде дори закупуване на къща нямаше да обмисляме.
И вероятно щяхме да се разделим защото основно за пари щяхме да се караме.

Има два типа хора, такива които търсят възможности, и такива които се предават веднага. Светът е голям и спасение дебне отвсякъде както казват. Все ми е тая дали някой ми вярва или не, казвам го, защото варианти винаги има, липсата на пари се ползва като оправдание, понякога даже им е кеф на хората да го играят жертва. Промоции не гледам.  Къщата ни струваше колкото гараж в София, заплатите ни бяха средни и малко под средните. Който търси, намира.

# 152
От поне половината мъже в раздела съм чела, че са с жените си, защото им е дошло време да се женят, огледали са се и са се хванали с тази, която им е била най-удобна. Не тази, в която са били влюбени. А тази, която им е изпълнила изискванията. Такъв начин на мислене от жена още не съм чула.
Ако не си чула на живо, да ти припомня една скорошна тема - жена имаше двама кандидата, към единия имала чувства ама бил несериозен и не ставал за съвместен живот, а другия бил много свестен мъж, ама не й трепкало сърцето. И почти всички тука й казаха - е дай му шанс де (на втория).
То ако влюбването беше индикация за това, че трябва да се жениш за някого, всички да сме женени още от 15-годишни. Помниш ли ги тия години? Влюбиш се, пък после ти мине, следващата година си влюбена в някой друг. И за всичките ли е трябвало да се омъжиш? Очевидно има и други критерии за семейство.
Или, викаш, на зрели години влюбването е по-различно? Влюбването си е влюбване, човек обаче придобива и повече акъл като порасне и съзрее, и почва да гледа и други работи.

# 153
???

Ако е темата с монтьорчето и професора, 99% казаха да ходи при този с тръпката. Ако е друга тема, не се сещам коя е.

Иначе мерси, че ми доказваш тезата. 🌞

# 154
# 155
Е, друго си е като се прибереш да имаш една мрънкаща/дуднеща жена, но пък да ти е сготвено и изпрани чорапите. Децата приспани. Практично. Живот ли е да го опишеш.

# 156
Е, казали сме й да пробва с другия, щото първият очевидно е емоционално недостъпен и само ще има да чака сериозна връзка от него. Кое е толкова трудно за разбиране??

Като дяволът Евангелието ги четете тия теми.

# 157
А защо тогава жените редовно се влюбвате в хора, неподходящи за семейство - като авторката на тази тема, и далеч не само тя?
И ако си се влюбила в такъв, какво - ще се вземете с него въпреки всичко, или ще го зарежеш и ще търсиш нов? Ще чакаш да се влюбиш в някой, който хем ти трепка, хем става за съпруг - и на кого ще чакаш, на провидението ли да ти го докара? И докога ще чакаш, като почне да тиктака биологичния часовник?
Всеки сам си решава - който иска, да чака да му падне от небето нещо, а който иска да запретне ръкави и сам да си го намери. Аз, както и повечето мъже вероятно, обичаме активно да вземаме решения, а не да чакаме на съдбата дето я ни даде нещо, я не.

Естествено, че мъжете подбират така, защото мъжете са активния и инициативния пол. От мъжете се очаква да се запознават, да канят, да ухажват, да предлагат пръстен. А жените стоят и чакат от кого да приемат. И критерия им е "от този ми трепка сърчицето, от този не - чупка!". Съвсем различни са ролите, затова нормално и да са различни критериите за подбор.

# 158
Там в онази тема любов нямаше, ако имаше, нямаше да има тема Simple Smile

# 159
Грешката ти е, че мислиш, че жените чакаме.
Последните ми 2 връзки са базирани само на влюбване. Единият се оказа подходящ, другият не. Коренно различни типажи са.
ЧОвек не бива да е толкова предубеден и залупен. И за истинските неща трябват топки.

# 160
  • Далечният изток
Съдбата пък какво общо има с чувствата?!
Аз още не съм срещала семейство, при което двамата да не са се оженили по любов.
След време стават различни нещата, но в началото винаги е било по любов.
Всъщност сега за младите не знам, може и да се женят без да се обичат, но се съмнявам...

# 161
А защо тогава жените редовно се влюбвате в хора, неподходящи за семейство - като авторката на тази тема, и далеч не само тя?
Аз такива проблеми нямам. 🌞

Толкоз по темата, че мъжете "обичат" по-истински и по-силно от нас.

# 162
Крис по същата причина поради която и вие скачате на моделки и красавици, но осъзнавате, че не стават нито за майки, нито за съпруги. Чак толкова не сме различни.

# 163
Красотата, освен че е в очите на гледащият, няма нищо общо с това дали някой става за родител.

# 164
Красотата, освен че е в очите на гледащият, няма нищо общо с това дали някой става за родител.

Не е точно така. Едва ли жена, която троши всичките си пари за външният си вид ще става за майка.
Че тя ще полудее ако след раждането не може да си поддържа същият стандарт.

Общи условия

Активация на акаунт