Как обичат мъжете?

• 55 245
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 2 490
Каква любов на първа среща?
Не на първа среща. Когато има любов, сметките/парите не са на първо място. Нали това е лайтмотива на историята.

# 2 491
Примера ти е нерелевантен рф22.
Тук героите на историята са заедно кой знае от кога.

# 2 492
  • Столичанин ама не в повече :D
Релевантен е защото в историята се разправя в началото какво е било, докато в сегашно време жените искат още в началото успял известен и богат (и после се чудят що не им се получава и че мъжете били еди какви си).

# 2 493
Има нещо изключително грешно в тези думи, направо звучат като инцест.
Важното било че тя му доставила  удоволствие понеже го харесвала…

Човек, нямам думи.
Е чакай де, аз просто цитирах нещо от по-горе, като размених мъжката и женската роля.
Там се говореше как не било биг дийл, че мъжът почерпил, трябвало да е щастлив, че имал възможност да я зарадва и да се покаже джентълмен, щом я харесва.
Нищо, че тя после може да е казала 'мерси' и отишла при фък-бъдито да си довърши вечерта.
Затуй аз обърнах ролите и питах ОК ли е?

# 2 494
Да е паричен не ща, но да се заяви и да покаже етикет - да.

# 2 495
А от поне 160 страници вече мъжете се вълнуват от пари, не от любов.
Мъжете се вълнуват от пари, а не от любов; а в съседна тема се цитират, че без пари любовта бягала през прозореца.

Въпросите ти са нерелеванти, защото става въпрос за ЛЮБОВ.
Ами именно. Ако жената е влюбена, не я интересуват пари, даже тя се раздава през цялото време. Ако една жена няма привличане към теб, обикновено няма да се бръкне, защото няма защо да инвестира в нещо, което не й допада. Много лесна индикация за мъжа дали изобщо да отделя време и ресурси за съответната дама.
Боже, боже, не мога да повярвам, че доживях да уча на азбучни истини 30 годишни мъже.
Привличане се създава! От Мъжа. И не за да се бръкне жената (за какво и къде даже ме е страх да питам), а за да завият отношенията към любовни, интимни, близки, избери си дума.
А! Раздаване не чакай, ако ти не се раздаваш. Двустранно е.

# 2 496
  • София
Поредното индикретно доказателно, че мъжът ще жертва щастието си за семейството, а жената ще жертва семейството за щастието си.

Така де, мъжът ще държи с години любовница, само и само да запази семейството си Joy Никога не съм разбирала хората, които прехвърлят кофти опита с някои представители на другия пол върху всички. Ето, ние жените от темата ако направим това, след като видяхме какво представляват мъжете в темата, трябва да обърнем резбата JoyLaughing

# 2 497
Значи, аз съм имал (на младини, когато бях готин пич) момичета, които се влюбват в мен без да се раздавам. И са спали с мене, и са ми готвили, една даже каза, че имала перяща прахосмукачка и дойде да ми изчисти килима, че й се виждал мръсен. Без да ги водя по скъпи ресторанти.
Други пък аз съм се влюбвал в тях, раздавал съм се, курсови работи съм им писал, мебели съм им пренасял, разхождал съм ги с кола, канил съм ги насам-натам като съм бил готов да платя, понякога и съм плащал като се съгласят да излязат - и нищо.
Тъй че съм по-склонен да се съглася с колегата, отколкото с теб, Елиф.
Ако жена се печелеше с раздаване, всеки мъж щеше да има която жена си поиска, стига само да се раздаде достатъчно.

# 2 498
  • София
То видно и жените не печелят с раздаване Wink Тея, които са се раздавали за теб, дали сега пишат в някой мъжки форум да се жалват колко лоши са мъжете Joy

# 2 499
Боже, боже, не мога да повярвам, че доживях да уча на азбучни истини 30 годишни мъже.
Привличане се създава! От Мъжа. И не за да се бръкне жената (за какво и къде даже ме е страх да питам), а за да завият отношенията към любовни, интимни, близки, избери си дума.
А! Раздаване не чакай, ако ти не се раздаваш. Двустранно е.
Както написах по назад, някои хора просто обожават да живеят в заблуда.
Привличането си го има или го няма още от първия контакт. Един мъж няма нужда да създава каквото и да е, насила хубост не става. Може само да поддържа привличането. Ако няма привличане, мъжът всичките сметки на света да плати, най-много да седи с него, защото и плаща сметките и ще духне на момента, когато някой по-привлекателен й е готов да плаща сметки. Grin Все едно не сте виждали колко комична е ситуацията в която мъж се слага на жена, която не е привлечена от него.

Поредното индикретно доказателно, че мъжът ще жертва щастието си за семейството, а жената ще жертва семейството за щастието си.

Така де, мъжът ще държи с години любовница, само и само да запази семейството си Joy Никога не съм разбирала хората, които прехвърлят кофти опита с някои представители на другия пол върху всички. Ето, ние жените от темата ако направим това, след като видяхме какво представляват мъжете в темата, трябва да обърнем резбата JoyLaughing
В спомената тема няма трети човек на този етап (все още).
Иначе ако ви е изгодно да я обръщате резбата, досега да сте я обърнали. Все пак интереса е водещ  Smile

# 2 500
  • София

Гледам все още няма пълен консенсус по въпроса за плащането.
Явно ще си остане висящ (въпроса) Wink

Въпросът с плащането е лесен за разбиране. Някои дами /за щастие не всички/ искат да прехвърлят всеки един негатив от процеса по ухажването върху мъжа /той да бъде рязан когато и както им скимне на тях, той да плаща всичко, а те само да са там, той да не взема никакви решения и вечно да е в изчаквателна позиция/. Нещо като Доналд Тръмп, дето щеше да строи стена с Мексико, ама Мексико да я плаща. И когато тактично им върнат някой негатив, защото и те участват в това начинание и е редно да поемат някакъв, какъвто и да е, демонстрирайки съпричастност към общото дело, тръгват разговорите за "стиснати на пари и чувства", "редпилъри", "кавалери", "жестове" и т.н.  

Ако пак не е станало ясно - ОК е мъж да плати каквото и да е за годеницата си и за съпругата си. Не е ОК да плаща храната или каквото се сетиш на дама, която с едното око гледа него, а с другото сканира околността за други мъже. Не е ОК да плаща за жена, която идва замалко, поне според собствените си представи. Искате да си пазите вратичката отворена за бягство - тази услуга си има такса и тя се нарича "Плащам си като поп". Когато прекратите абонамента си за услугата "Да избягаш за 60 секунди", ще има актуализация на общите условия и ще бъдете одобрени за ползване на услугата "Безналични плащания от мъжки портфейл". Мъжът-провайдър, дето го искате, си пази парите за жената, на която ще провайдва, и щом не можете да гарантирате, че ще сте вие... защо да ги харчи за някакви си там... "волни пеперуди"! Grin

# 2 501
  • По света и у нас
Джерами, всеки привлича това което му е най нужно. Ти обичаш да ядеш, обградил си се с хранещи те жени. Аз явно не съм по готвенето - обградила съм се с хора които или не ядат манджите ми, или не им е приоритет и искат да пазят линия. И искам да хапват от манджите ми но Господ не дава, рекъл е Примадона не натискай в тази посока ще се каеш.

Крисчо, моля ти се не ме занимавай с твоите размени на ролите. Още малко на крос дресър ще замязаш с това. Ми родил си се в мъжко тяло и това е, приеми го най-накрая. Съжалявам че си изпитал разочарования в любовта с някакви гаднярки, но ти си си ги избрал, ти си си ги харесал, могло е по скромни или харесващи те момичета да изкарваш на срещи, а не надувките. Но ти явно такива си харесвал и си се опарил.  

Представям си като станете жени, какво мрънкане ще настане като се сблъскате с мензиса, с бременността, или с това че еди коя си била по-хубава от вас! Ма как така на нея и купуват кифла а на мен не, мъка мъкаа, не е честно!!!

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 18:15 от PriMadonna

# 2 502
Ооо, аз стана ли жена ще си отям по ресторанти без пари, разбирам тука че на света повечето мъже били нормално, само у тоя форум има 2-3 никакви...

# 2 503
Ооо, аз стана ли жена ще си отям по ресторанти без пари, разбирам тука че на света повечето мъже били нормално, само у тоя форум има 2-3 никакви...
От толкова плюскане ще станеш като хипопотам и после ще се виниш щитовидната жлеза и инсулиновата резистентност.
Не си заслужава, по-добре ресторантските манджи само ги снимай в инстаграм за престиж и наблегни на извличането на кеш от балъците.

# 2 504
  • По света и у нас
Няма да си отядеш, защото ще се сблъскаш с Крисчовците на новото време или пък ще си на диета нон стоп да пазиш линия.

То колко да ядеш? Като изпробваш всички ресторанти по веднъж два пъти и вече и това не е впечатляващо.

Общи условия

Активация на акаунт