Как обичат мъжете?

• 55 166
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 2 505
Аз от тая тема разбрах как НЕобичат мъжете. Мерси.

# 2 506
Майко мила.
Каква мъка, какво усилие да си джентълмен и да си възпитан.🤣
Недай, Боже, се стигне до леглото и евентуално обвързване.
С тази динамика и маниер, ако и в секса сте така чакащи и стискащи се. Чук и бег. Докато момата смъкне гащата и няма и да разбере ко станало.🤣

# 2 507
Хайде хайде, на мен все ми викат ох не мога повече.. Нищо че не съм от черпещите

# 2 508
Ооо, аз стана ли жена ще си отям по ресторанти без пари, разбирам тука че на света повечето мъже били нормално, само у тоя форум има 2-3 никакви...

Да ти имам самочувствието..
Мислиш, че ще те канят толкова ли, че чак ще си и отядеш?

# 2 509
Надали му е за 5 лева, а по-скоро наранено его. Някои хора, с по-изразен интегритет, преглъщат по-трудно мизериите.

# 2 510
  • По света и у нас
Тези които били сами жени, които не искали да се обвързват били Сигми, и се развиват някакви мистериозни фантазии из нета за сигмите.

Алфите (жени) били контрольорки на стероиди - ние тук във форума не сме.
Бетите - били много семейно ориентирани, домашни жени. Такива не познавам - повечето жени са абсолютен микс и заемаш съответната роля когато се налага.

При мъжете Алфите ги представят като абсолютни ас-холс (по американски). Техните разбирания за мъжественост от фитнеса.
А бетите (мъже) били по адаптивни и нагаждащи се.

Това са вредни класификации за побъркване  на младите.

Най-интелигентните, съответно адаптивните от животните оцеляват, всички останали мрат. Това е. Тоест бетите ще оцелеят, а алфите ще паднат в боя. Според теориите на азбуката им.

Всеки който се бие в гърдите, че е алфа ми намирисва на комплексар, който има нужда да си флексне малко важността защото му липсва самочувствие.

# 2 511
Крис си призна, че ако е жена ще е от 'евтините' и ще излиза с всеки, който я покани... нормалните жени не излизат с всеки, който ги покани на вечеря, за да се нахранят на аванта, не знам как дори ти идва на акъла подобна пропадняшка мисъл... освен това бас държа, че повече си харесвал жените, пред които ти си се доказвал с жестове, отколкото другите, които са ти чистили и са правили жестове за теб.. то затова се търси баланс - двамата да давате, не само единия, понеже другия си мисли, че го превъзходжа..

# 2 512
Те тук 2-3-ма успяват да сринат реномето и на без това малкото читави мъже в този форум.😂

# 2 513
  • Далечният изток
Добре, че сме отдавна тук и си ги знаем. А новите сами си се разкриват.

# 2 514
  • По света и у нас
Мъжа особено в София, какво има да зарежда колата толкова за една среща. От Младост 4 до центъра е 10км всичко на всичко, няма да я водиш на морето я!  Ако е първа среща най-вероятно мацката ще се закара сама за да не се качва по разни коли на непознати мъже, които могат да я отвлекат нанякъде.

Специално за приготовления - като имаш среща и си на 20тина, да си оправиш косата е към 2 часа (миене, сушене, фризиране с машите ) да си обезкосмиш  тялото навсякъде е към 60 - 100 лв, ще се нагласиш с най хубавия ти тоалет после, да речем че го имаш вече няма да купуваш нов, едно маникюрче е към 40 лв, едно педикюр че към 60 лв. , защото ако стане секса няма да са ти боцкащи петите я!!! И накрая като си сипеш и бензин в колата излиза, че моите разноски са към 300 -400 кинта а твоите ще са към 100лв.

Стрейнджъра, дори не е златния телец. Човека има представа кое колко струва в живота. Е някой по нагоре предложи да сготви ако другия донесе продуктите - стрейнджъра единствен загря за какво става дума. Останалите живеете в някаква измислена реалност.

# 2 515
Такива, които за среща се оправят като са абитуренски бал не са в моя таргет. Някой друг да каже какво е преживяването с тях.

# 2 516
  • София
Аз съм Делта - вечната промяна.

# 2 517
  • Далечният изток
Момчета, така ще ви запомнят в този форум - с излагациите и скъперничеството. И някъде по темите да напишете нещо умно, като се сетим кои бяхте, ще олекнете. Никой няма да ви взема насериозно, както аз например не вземам насериозно неграмотните. Каквото и да пишат, ако е неграмотно - тц, не е моето винаги. Та и вие сега. Оставате в историята на форума като женомразците, дето им се свидят 2 лева. Язък, че годзилчето иначе е грамотно....

# 2 518
  • По света и у нас
Ами ако не сме с поддръжката за “абитуриентски бал, както го определихте”, изобщо няма да излезете с нас. Такаче… кое предпочиташ?
Тотално си затваряте очите за цялото време което жената посвещава да се грижи за хубостта си за да ви се хареса на вас.
За абитюрвнтския бал си спомням че и на солариуми се ходеше, и рокля и бижута се купуваше, на фризьор се ходеше имаше и пробна прическа, после пък се правеше самата прическа. Изобщо ежедневната поддръжката на женското тяло не може да се сравнява с поддръжка за бал.
Представям си да цъфнем окосмени като хипита, после какво ще разправяте за нас, или пък с дънки, тениска и без грим… особено пък на първа среща.
 Купете си по една надуваема кукла и тва е, така и така не ви пука да имате жена, камо ли пък съпруга, камо ли пък семейство, че и деца от горе, където изобщо не се замисляш кое колко струва, гледаш да е заредено.

# 2 519
Историята на Стивън Кинг е много готина, но тя не е някакво супер изключение. Да, хората, които се срещат в 20-те си години не очакват супер чудеса един от друг, защото е ясно, че нито един от двамата няма да е натрупал големите авоари. И заедно градят. Забележете, че Кинг се е оженил за Табита на 23 г. Той е на 26 г, когато излиза Кери - първият му бестселър. Тук, мисля, обсъждаме връзки, зародени на около 30-35 г възраст, когато от един мъж се очаква да не се спъне в сметка в сладкарница. Даже не визирам специално финансово състояние, а по-скоро една зрялост, когато вече след известен натрупан опит, когато харесаш жена, можеш да я очароваш и да се държиш с нея на положение - и ти да си на положение, и към нея. И би те било срам да не се покажеш като кавалер.
Аз си разказах нашата първа среща с ММ назад - аз бях на 20 г, той на 31 г. Аз нямах идея той колко взима, знаех, че не е много, защото беше хоноруван преподавател в уни, а тогава заплатите на учените бяха епично ниски. Въпреки, че състоянието му не е било тип топ и уау, беше направил чудеса, за да може да имаме прекрасна първа среща. Без даже да спомене, месеци по-късно разбрах. Затова казвам, че е въпрос на отношение.
Стивън Кинг е бил луд по Табита и за 22-23 годишната си възраст душата си е давал за нея - то се е виждало без значение с какви финанси точно е разполагал. Жените (особено пък сегашните) не търсят издръжка. Те изкарват пари и сами.

Общи условия

Активация на акаунт