Знаете ли кого видях - 45 тема

• 123 648
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
Спомените ми са като на ПошСпайс.

# 391
  • на последния етаж
О, аз като студентка видях Радой на спирката на Плиска. Още го помня
Нямах книга в мен днес, а и не бих го спряла на улицата. На Панаира на книгата по-може да поискам автограф.

Радой Ралин и аз го виждах често на същото място. Беше доста досаден, честно казано. Ами не винаги и не на всички ни се говореше с него, а той определено заговаряше непознати. Аз бях студентка и не ми беше комфортно да ме заговаря...
Потвърждавам. И моите спомени са такива.

# 392
  • софия
Той така си се държеше. Била ученичка в основното училище и често го засичах в района на Славейков. Никога не можеше да бъде пропуснат.

# 393
Боби Лазаров в заведение в ИЕЦ.

# 394
Евгени Димитров - Майстрото.
Остарял ми се видя. Кара прилично БМВ.

# 395
Звънче, коя постановка гледа?
(с актьорите)

# 396
  • софия
"Без кръв"

# 397
Ясен Козев си ровеше с пръст из зъбите Tired Face Гнусен и отвратителен

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 17:21 от Г-жа Рамацоти

# 398
Ясен Козев си ровеше с пръст из зъбите Tired Face Гнусен и отвратителен

Te са си такива с Гери Т. Лятото се провали събитие на наши приятели на мястото на морето, което държат.
Мърлявщина на всички нива - от самото място до цялостното им отношение. Иначе - велик мениджмънт и всичко е много "high". А колко са груби и двамата е друга тема.

# 399
За нея знам, че е простачка, но той днес ме погнуси

# 400
Гери Никол на Витошка с приятелки. Изглежда много зле. С един губер на главата вместо коса с бели ботуши, къса дънкова пола.

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 14:08 от densi

# 401
Нети и Асен Блатечки на полет за Германия. Имат серия представления тия дни там.  Нормално се държаха, не се набиваха на очи.

# 402
Искра Донова с дете и куче
Зара Лазарова от бТВ в спортно облекло, което показваше чудесно телце

# 403
Братът на Ружа Игнатова днес на Славейков. Павел Иванов, а след него мина и професор Стоянович с дама на Малките петте кьошета.

На Славейков още им е офиса на one coin, сега са под друго име, но същата пирамида.

# 404
Миналата седмица Христо Бисеров на Иван Асен. Пазаруваше си от кварталните магазинчета мляко и хляб.

Общи условия

Активация на акаунт