Изследване на ХОРМОНИ – 28 (тема за взаимопомощ и мнения върху резултати)

• 30 685
  • 606
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Здравей Денис,
Преди известно време ми беше много полезна, относно засиления косопад при сина ми, който тогава беше е на 17г
Успяваме да овладеем проблема с прием на добавки, мазане с лосиони и РRР процедури.
При последните му  изследвания излезнаха ниски нива на Фолиевата киселина.
До момента не беше изследвана, защото не сме знаели.
В момента приема добавки на желязо, вит Д и и вит. В12( когато пие желязо почива от В12 и обратно) както ме беше посъветвала да ги приема с интервали между тях
Може ли да ми кажеш Фолиевата киселина как да я включа в приема, за да е съвместима с другите добавки?
Благодаря  предварително

# 601
  • София
Здравей Денис,
Преди известно време ми беше много полезна, относно засиления косопад при сина ми, който тогава беше е на 17г
Скрит текст:
Успяваме да овладеем проблема с прием на добавки, мазане с лосиони и РRР процедури.
При последните му  изследвания излезнаха ниски нива на Фолиевата киселина.
До момента не беше изследвана, защото не сме знаели.
В момента приема добавки на желязо, вит Д и и вит. В12( когато пие желязо почива от В12 и обратно) както ме беше посъветвала да ги приема с интервали между тях
Може ли да ми кажеш Фолиевата киселина как да я включа в приема, за да е съвместима с другите добавки?
Благодаря  предварително
Здравей!
За ФК - 1 месец може да приема 800мкг ( 0,8 мг) и след това по 400мкг... докато приема другите витамини - тя е само от полза, няма да навреди.
В12 може да е по-висок, да е на горна граница.
Магнезият може да е по-висок
Вит. Д - да е около 70 ng/ml
Другите са добре.

ФК - трябва да е метилирана форма... приема се след хранене, може на един прием с В12

# 602
  • София
Много ти благодаря, Денис!

# 603
Здравейте, днес пуснах хормони на първи ден от цикъла с цел да ги изпратя в Турция за предстояща стимулация утре или други ден. Антрални фоликули преборихме по 3-4 във всеки яйчник. От хормоните fsh пише, че е завишен - резултат 15,04 mu/mL според референтни граници . LH - 5,65 mu/mL.
Моля за мнение. До сега никога не е бил извън граници.
Благодаря!

# 604
В България някои клиники отменят стимулации при Fsh над 18. В Турция все още нямам идея какви стойности са приемливи, изчакайте да ви кажат най-добре те самите.

Иначе Fsh форсира яйчниците да произвеждат яйцеклетки при намалящ резерв. Често естрадиолът е по-нисък, когато Fsh се повиши (или поне при мен има такава закономерност).

Това, което щях да се радвам някой да ми беше казал при първото покачване на Fsh e, че нещата не са необратими и хормоните варират всеки месец. Т.е. това, че този месец е 15, не значи, че следващият няма да е с по-оптимални стойности.

Успех! 🤞

# 605
Отговориха, да пътувам, че е ок. За първи път ми е висок fsh, Естрадиол е добре - 155.

# 606
Тогава не се притеснявайте и дано се върнете с чудесни новини от Турция! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт