Спойлери от реалити предавания - тема 20

• 182 623
  • 974
  •   1
Отговори
# 525
  • Другата България
Е нали Дианчито се биеше в гърдите, че “каква БеГемама, тя когато е знаела какво ще става в тези формати, бегемамата не е съществувала JoyJoyJoy“.
Май май ще се окажем прави.

# 526
  • Stockholm
И точно сега е моментът за партенка, за да се научат, че не е хубаво да се плагиатства  така безочливо  Frowning1

# 527
Днес Рълев ли побеждава … как ми се иска да му вземат кинтите на Мартинчо Simple Smile

# 528
Днес Рълев ли побеждава … как ми се иска да му вземат кинтите на Мартинчо Simple Smile

Рълев

# 529
Другата седмица Мартин като победи Стан ще му вземе 100-те гроша.

# 530
Еее . Дано не е вярно

# 531
Стан има 200 гроша, не 100. Wink

# 532
  • София
Значи малко допълнително инфо относно снимката на червените от фаза две: ето какво още намерих:

Тук се вижда Добрин (а на предната беше Марто). И по всичко личи, че е от седмицата която идва сега, защото тук пък се вижда онова "Колело на смъртта" (а него знам, че е играно някъде 2-и или 3-и Август):

# 533
Другата седмица Мартин като победи Стан ще му вземе 100-те гроша.
Пак ли двама червени излизат на битка ?!
От предни постове разбрах, че зелените ще падат !!

# 534
Според мен може би в изолатора влизат през седмица тоест предната влезе Раду, за това Анита не влиза, следват Виктория влиза, Стан-не, след това Силвия влиза 🤷🏼♀
Ще разберем

# 535
За мене това са два кадъра, снимани един след друг, т.е. и на двата е Добрин. Надали Стан стои с опънати назад ръце, докато Мартин и Добрин си сменят местата... 🤔
Скрит текст:

Въпросът тук за мене си остава къде е знамето на Храбрите? Имам и още въпроси. 😁 Как Мартин се оказва номиниран? Може да е номиниран от зелените... Постът на Маги в ИГ ме насочва към това, че е заиграла със саботьорите. Вероятно придърпана от Малвина.
Как Малвина се оказва номинирана? Дали Дръзките не са превзели Храбрите отвътре, за да я изпратят на елиминация?

# 536
Тя Магито е като пеперудка от цвят на цвят. Дано не направи тази глупост, иначе много ще олекне.

# 537
И за мен са два последователни кадъра. Няма ги Мики и Марто.

# 538
Виктория ли ще е днес капитан на зелените?Ако е така,сигурно отпада на капитанска,и затова отива в изолатора.

# 539
Май Силвия ще е в Изолатора тая седмица ,ако има елиминационна.

Общи условия

Активация на акаунт