Спойлери от реалити предавания - тема 20

• 182 616
  • 974
  •   1
Отговори
# 540
Имаме ли спойлери за тази седмица ?!

# 541
Няма логика да е Силвия, следващата буква е В. По-скоро тази седмица никой няма да ходи на изолатор. Те и без това не са имали още битка. Може би отпада някой или Борисенко или Калоян.

# 542
А може Силвия да победи,и да спечели храна,вместо елиминация,а в Петък да изхвърчи Викито,защото ще паднат и на друга битка.Така и не се разбра от кого пада Виктория.

# 543
  • Stockholm
И Силвия, и Виктория ще се срещнат с Раду в Изолатора. Според предишни спойлери тази седмица  е Виктория, а след време и Силвия.

# 544
  • София
Знае ли се кой печели Игри на волята? Съжалявам, ако е коментирано, нямам време да чета назад.

# 545
Мартин  за мое огромно съжаление Weary

# 546
Това сигурно ли е? Защото преди да започне сезона, в интернет изтече информация,че победителят е Добрин.
Ето линк към една от статиите
https://dnesplus.bg/lyubopitno/izteche-imeto-na-pobeditelya-v-ig … a-volyata_1166693

# 547
Аз поне вярвам на потребителя, който писа за Мрънтин.  А и , като гледам как го величаят.  Ами то ще ни избоде очите. Макар,че ако са ни пуснали по пързалката бих се радвал. Стига да не печели съсел 2

# 548
  • София
Ужас, то все тая дали Мартин или Добрин, и двамата са ми супер противни.

# 549
И аз четох някъде ,че е Добрин,после започна да се пише тук,че Мартин печели,някъде чух и за Гешев,а Раду уж е четвърти,но като гледам как се развива играта или Мартин,или Добрин,за огромно съжаление.Пак казвам за мен трябва да е Раду.

# 550
Ужас, то все тая дали Мартин или Добрин, и двамата са ми супер противни.

Ще делнат печалбата!
А, ако Мартин е победител, искам да видя физиономията на авера му. Марто си го използва и манипулира както си иска. Защо не се уговориха с Анета Добрин да й е помощник ( при хвърляне на топките в кош), а Марто на Стан. Така парите щеше да вземе Добрин, но хитреца Мартин сам подбутна натам нещата, а Добрин като абдал му отстъпи печалбата.

# 551
  • Stockholm
Глад за спойлери настъпва. Само ще гадаем занапред.

Цитирам последния спойлер на Мери :

"От изолатора никой не се връща.
Играят тримата - Миряна, Павел и Раду.
Раду печели /мисля че храна./
Павел и той се спасява, а Миряна напуска.
Следващата седмица идва още някой и пак са трима.
И така, докато накрая остане само един и влиза директно в обединеното племе - затова са девет.
Племената изобщо не знаят, че има изолатор.
Те си мислят, че отпадналия на елиминация напуска.
Разбират чак накрая, когато Раду се връща /последен, връща се в обединеното племе".

Значи излиза, че не тази седмица Виктория ще отиде в Изолатора, а следващата. Следователно тази седмица някой от Червените си отива вкъщи. По всяка вероятност е Стан в битка срещу Мартин. Но ако е така, значи Червените губят е двете номинационни битки.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 16:12 от silsto

# 552
  • софия
Победителят Мери го потвърди. Досега спойлерите и са верни.

Ще гладуваме за спойлери само за тази седмица. Grinning
За следващата чакаме нови.
Но основното движение го знаем.

Пп.
Оффф, Микяй по-напред ли стигаше?
Ако отпада червен, Микяй предпочитам.
Ама и при зелените може да е някой  - Пелепенко примерно. Нали и тя пропуска изолатора.

# 553
Обичам да гадая! 🤪😁
Ето няколко предсказания. Надявам се да ми върже повече, отколкото на Мария Петрова (от лилавите).
Раду е ясно, че печели "първо, второ и трето" ядене.
Миряна е обречена на тези варели въпреки драконите.
Скрит текст:
Драконите:

Даже мисля, че въобще не стига до стрелбата с прашка. Май конструкциите с този компонент са само две.
Скрит текст:
А може жълтата въобще да не е влязла в кадър. dido е "орловият поглед".
На промото дават само Раду и Силвия да стрелят с прашка по мишените.
Скрит текст:

И гадая... че те са и победителите в тези две битки. Гаданието е за Силвия. Раду е ясен.

Битката Стан - Мартин. Продължавам да се питам къде е знамето на Храбрите и как сиамските близнаци са допуснали Малвина да е номинирана. Дали продукцията все пак не ги е разделила?

В същото време от зелените трябва да отпаднат двама преди обединението - Пилева и Борисенко. Без Виктория и Силвия Пилева е първата мишена. Ами Борисенко? 👀

Колкото до Виктория другата седмица - не виждам как би била номинирана при наличието на зелената женска коалиция. Опцията е като победен капитан.

# 554
  • Stockholm
Ako Силвия е победила в капитанската, може да е прибрала знамето на Храбрите?! А възможно ли е да са ѝ дали и Мартин? Ей така, да си замажат, че го протектват, или пък за наказание за саботажа? И все пак, точно на тази битка ми се струва невъзможно Силвия да е победила. От друга страна пък на снимката на Червените Мартин го няма. Ако е заложник на Зелените става и по-логично да е пратен като бушон срещу Стан.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 17:52 от silsto

Общи условия

Активация на акаунт