Спойлери от реалити предавания - тема 20

• 182 638
  • 974
  •   1
Отговори
# 510
Мартин на Рълев ли залага утре … вероятно няма да пропусне да се измазни на действащия шампион Simple Smile

# 511
  • Stockholm
Чудно, че Анка напусна най-накрая.По всяка вероятност на Изолатор ще ходят загубили на капитанска битка или загубили от внезапни елиминации по идея на продукцията.

# 512
Чудно, че Анка напусна най-накрая.По всяка вероятност на Изолатор ще ходят загубили на капитанска битка или загубили от внезапни елиминации по идея на продукцията.
Изолатора е предвиден само за женичките на зелените, за да си ги изпраща една по една у дома Радо. 😁

# 513
Ще бъде интересно да видим дали финала ща бъде - Раду,Гешев и Добри! Дали ще се спазят всички спойлери за финала Simple Smile

# 514
струва ми се че изолатора е само за 3 човека за това анита не отиде сущо така с закъснение но ако гледате повторението на съвета кудето си тругва кралев е само по чорапи защото прасетата са му изяли обувките

# 515
  • Другата България
Ще бъде интересно да видим дали финала ща бъде - Раду,Гешев и Добри! Дали ще се спазят всички спойлери за финала Simple Smile
Няма да е този. Blush
Не знам къде сте ги чели тези спойлери, но Раду не е в топ 3 за финала.

# 516
Няма да е този. Blush
Не знам къде сте ги чели тези спойлери, но Раду не е в топ 3 за финала.
[/quote]

Има си хас! Онези в резиденцията не стават от масата! Как ще се мери Раду с тях след това изпитание?

# 517
Извинявам се, знам, че е писано, търсих по-назад, но не мога да намеря - осмицата (+1) по ред на финално класиране са:

1. Мартин, 2. Дорбин, 3. Гешев, 4. Раду, 5. Анджи, 6. Микяй, 7. Маги, 8. Деси (+ Калоян (?) ако Раду влиза като номер 9, но не знам къде се класира ако е така)

Тоест от Силните отпадат повече: Пелипенко, Босисенко, Силвия и Виктория

от Червените - отпадат само Малвина и Стан. Ако е така, явно коалицията на Гешев е сработила в негова полза или червените се спасят по-често защото излизат предимно срещу зелени жени и трупат грошове. Силните, явно ще губят доста битки занапред. Май ще става доста безинтересно честно казано.

И последно да питам - обединението и финалната седмица е едно и също така ли?

Мери, твоят човек кога се връща от ваканция? Smiley

# 518
Някой знае ли, кога ще се пада финалът? Коя седмица на декември се очаква да приключи Игри на волята? Благодаря предварително!

# 519
  • София
Някой знае ли, кога ще се пада финалът? Коя седмица на декември се очаква да приключи Игри на волята? Благодаря предварително!
Не е обявено официално още, но по сметки идва Петък 13-и (Декември), освен ако не са съкратили втората фаза на 4-и седмици (тогава ще се падне на 6-ти Декември), но това означава всяка седмица да отпадат по двама (т.е капитански елиминации и/или двойни елиминации в петък), последното бързо ще стане ясно по бройката отпадащи в следващите 2 седмици

# 520
Не е обявено официално още, но по сметки идва Петък 13-и (Декември), освен ако не са съкратили втората фаза на 4-и седмици (тогава ще се падне на 6-ти Декември), но това означава всяка седмица да отпадат по двама (т.е капитански елиминации и/или двойни елиминации в петък), последното бързо ще стане ясно по бройката отпадащи в следващите 2 седмици
Ехееей,супер! Другата или по-другата седмица ще разберем със сигурност,когато излезе програмата за декември месец. Иначе мерси за бързия отговор!

# 521
  • София
Ехееей,супер! Другата или по-другата седмица ще разберем със сигурност,когато излезе програмата за декември месец. Иначе мерси за бързия отговор!
Всъщност ти ме подсети. Програмата за петък 06.12 би трябвало да я има вече някъде. Ако там епизодът е 2 часа (значи не е финалът), а ако е 3 часов: то тогава би бил финалът тогава

# 522
  • Някъде там...
Що се отнася до изолатора, възможно ли е, тези, които са се спасили от блатото, да не получават втори шанс там?
Миряна я пратиха като последната блатна. Павел и Раду никога не са били там. Виктория и Силвия също. Анита е блатна и я пратиха да си ходи директно. Явно същата съдба сполетява и останалите блатни - Стан, Борисенко. Обаче какво се случва с Малвина и Пелипенко? По тази логика и те би трябвало да минат през изолатора.

# 523
Незнам кой от къде трябва да мине,но победителят трябва да е Раду!Харесвах много Добрин и Мартин,това че е просто една игра не означава ,че трябва да е играеш толкова подмолно и надменно. Кралев вече е "китка"пред тях.

# 524
Emil Trifonov вече спря да пише във ФБ ,щото е бил изгонен. Диана също не пише нищо ,освен последното ,че Виктория  и Силвия щели да идат в Изолатора.Някой пита във групата за предстоящата седмица какво става ,но никой не знае  вече,защото Мери не е написала тук де Joy  Дори мисля ,че самият администратор на тази ФБ група чете тук и пише там.Пълна тъмнина е и тук и там Misc Alien

Общи условия

Активация на акаунт