Спойлери от реалити предавания - тема 20

• 182 493
  • 974
  •   1
Отговори
# 720
Ами ако Берке само за снимката е с много гривни? 🤔
Така се надявах Берке скоро да си тръгне към България, че не мога (не искам) да повярвам какво виждам на снимката.

# 721
Такава любов на първа снимка между Жорко и Бистра ме съмнява. Всички са се прегърнали, като стари другари. Тази снимка е след приключението.

Мерси Билянче.
Ясно е вече на къде отиват нещата. Сега вече започнах и да се чудя дали тройката в средата на груповата снимка не е и точно на тримата финалиста.🙄 Поне успокоение ще ми е ,че Венци е между тях.

Ми... Според мен не.
Всички да дебели. Тоест снимката е точно преди да заминат

Поправям се. Не е преди острова.
За кратко мислех, че снимката е от рождения ден на Георги... Но са с различни дрехи. Но е от някакъв подобен купон. Някой ако знае клуба в който работи Киро как изглежда отвътре да сподели от там ли е снимката.

Има липсващи от острова на тази снимка.

Мислех, че съм "отследвала" всички островитяни, ама явно не съм. Те в Максимал Адвенчър ли са сега? Това някакво намигване ли е?

В на Киро Инстаграм има повече.
Нещо като  някакво събиране в хижа изглежда...

П.П.  Хм....моите съгледвачи ми казаха, че имало такова:

MAXIMAL - “Предел на ОЦЕЛЯВАНЕ” & “По следите на Героите”
Спортно събитие
Приключенски уикенди, игри, състезания, традиции, изпитания, адреналин, нови приятели, история и емоции. Част от @maximal_bulgaria

# 722
Снимката е от 20 септември( поне в статията това пишеше). Събрали са се да гледат заедно началото на сезона. И е в заведението в което Киро е управител, а някакъв "сървайвърец" собственик. Кирцата го бил организирал.Дори били учудени, че Венци дошъл, защото е чак от Добрич.

https://show.blitz.bg/rialiti/tayna-sreshta-mezhdu-uchastnicite- … iya-epizod-snimki

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 23:54 от Joy 05

# 723
  • София
Уф,тази снимка с Берекет не трябваше да я виждам. Sad

# 724
Уф,тази снимка с Берекет не трябваше да я виждам. Sad

Съжалявам, че насочих на всички вниманието към него. Най- ме е яд на себе си. Дано тази снимка поправи малко настроението на всички:

Важна е датата и лепенката 😉

Мислех, че съм "отследвала" всички островитяни, ама явно не съм. Те в Максимал Адвенчър ли са сега? Това някакво намигване ли е?

Киро май е победител:

# 725
  • Другата България
Наминавам да проверя Деси взе ли си приятелката?
Мина ли епизода?

# 726
Ами това ако е от финала и са 3ма мъже.... аз хубаво се шегувам, пък то ето ги. Берке, Жоро и Тренера, кой би предположил 🤣🤣🤣🤣

# 727
  • Sofia
Мина ли епизода?
Мина,ама в понеделник преди битката Деси ще каже кого взима.

# 728
Ами това ако е от финала и са 3ма мъже.... аз хубаво се шегувам, пък то ето ги. Берке, Жоро и Тренера, кой би предположил 🤣🤣🤣🤣

Възможно е да е една от последните битки....
Жоро си носеше гривните на лявата ръка.  Тренера също... Не се виждат ръцете.
Децата също са с гривни.
Дано снимката да е просто за да се направи на голямата работа Беркето.
Той най- малко от всички заслужава да е на финал

# 729
Аз съм в по-голям шок как Тренера е стигнал до финалните етапи, чаках го до седмица-две в Надкаст.

# 730
Мина ли епизода? Да,взе си приятелката от блатото,Стан.

# 731
И аз видях, че децата от снимката от Островът на 100 те гривни са с гривни, та затова предположих, че може на шега Берке да е с много гривни.

Това да са тримата финалисти?! Или Тренера и Берке да са много близо до финала?! Ай, стига, де. Не ми харесва такъв развой на събитията.

# 732
Ако сте слушали по-внимателно анализа на участниците на Ауткаст в началото на сезона, вероятно щяхте правилно да предположите кой до къде стига в ОнСГ. Все пак Иван познава участничка от предаването. Wink

Не следя предаването, просто тези две неща ми бяха направили впечатления.

За Тренира си спомням, че предрече, че ще стигне доста далеч.

# 733
Айде, бе, много ли е сигурно?!?!

# 734
  • Другата България
Айде, бе, много ли е сигурно?!?!
Абе май е сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт