Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №30

• 38 200
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • София
И аз ползвам! Доволна съм вече трети месец, чак ме е страх да се похваля! Подобри ми съня, леко се регулира цикъла и нервите осезаемо 😆.

# 466
Tintina, Vangobi, благодаря за коментарите. Имате ли някакви странични ефекти от него? И според вас може ли да навреди някак. Четох също, че при спиране имало симптоми на нервност и ефект на отнемане. Това ми попадна в западни сайтове и се притесних.

# 467
  • Бургас
Безсънието месеци наред преди да го почна, заедно с вагиналната сухота, дето я мислех за цистит, ми вредяха повече. Ставах по 6-7 пъти на нощ до тоалетна. Сега ставам веднъж.
Не съм усетила нещо странично, засега само позитиви. Мажа се от април м.г.
Само в дните на ПМС имам безсъние, по-точно събуждане посред нощите, но е поносимо.

# 468
  • София
Усещам само позитиви. Нямам идея как ще съм след спирането му, но за сега не го мисля 😉.

# 469
Усещам само позитиви. Нямам идея как ще съм след спирането му, но за сега не го мисля 😉.
Моята разфасовка стои неначената, все се страхувам да го почна! Ама явно трябва, защото страшна напрегнатост ме гони...!

# 470
  • София
Моята разфасовка стои неначената, все се страхувам да го почна! Ама явно трябва, защото страшна напрегнатост ме гони...!
Мими, почвай не се чуди! Вярвам, че ще си доволна. ММ казва, че вече съм старото аз. Горкият измъчи се с моите нерви.

# 471
  • София
Ох и аз имам от този крем. Мазах се няколко пъти и спрях. Явно и аз ще го почна. По колко слагате - 1 помпичка?
Взех си и Матрика и даже го започнах днес.

# 472
Моето безсъние отшумя. Практикувам лягане в 10, ако ще камъни да падат. Бяхме на вечеря в петък, чак ми се разсърдиха, като пожелах приятна вечер в 9:30. После ме срещат "наспа ли се"  Joy
Но аз съм доволна.

# 473
Грубичко е някой да ти прави сметка на спането, да не кажа по-неприятна дума. Това обикновено са същите хора дето вдигат вежда или направо се мръщят ако отклониш я алкохол, я нещо сладко, я друго...
При мен е обратното де - сова съм и подмятанията какъв мързел съм че не ми се става рано на моменти ме докарват до бяс, ама си е неприятно и в двата случая. Поне аз не очаквам от хора дето са от ранните пилета да висят до късно защото за мен не е проблем, щеше да е хубаво ако имаше и от двете страни малко разбиране.

# 474
  • Бургас
Аз пък много мразя да ме карат да ям. И да ми сипват двойно на това, което съм поискала.
По колко слагате - 1 помпичка?

Първо слагах по една помпичка, после намалих на половин. Ще си усетиш количеството. По схема от 12 ден на цикъла.

# 475
Това обикновено са същите хора дето вдигат вежда или направо се мръщят ако отклониш я алкохол, я нещо сладко, я друго...
Да, отказах сладкото и алкохола. Пълна програма беше от моя страна Innocent

# 476
Виждаш ли, познах без и боб да хвърлям, ти съвсем си ги засрамила с добро поведение Joy

# 477
Аз спрях глутена, и сега въпроса е "Е, съвсем ли нищо няма да си вземеш?" Ама то колко има в тиквената баница, глутен?" Е, колкото толкова! Хич не обръщам внимание. Важното е, че аз се чувствам добре.

# 478
  • София
По колко слагате - 1 помпичка?

Първо слагах по една помпичка, после намалих на половин. Ще си усетиш количеството. По схема от 12 ден на цикъла.
Ох, аз нямам цикъл от 04.10. Та ще го почна днес, пък каквото сабя покаже.

# 479
Аз спрях глутена, и сега въпроса е "Е, съвсем ли нищо няма да си вземеш?" Ама то колко има в тиквената баница, глутен?" Е, колкото толкова! Хич не обръщам внимание. Важното е, че аз се чувствам добре.
Любимият ми диалог:
- Ее, ама какво ще ти стане ако си вземеш малко сега??
- А какво ще ми стане ако не си взема? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт