Грижа за сухата и раздразнена кожа oт A-Derma: eкспертни съвети от дерматолози

• 16 256
  • 488
  •   1
Отговори
# 30
Страхотна кампания! За жалост - да, страдам от суха и чувствителна кожа. Особено сега в есенно/зимния период още повече се проличава и е нужно постоянна хидратация. Моето дете също е със суха кожа и до момента не сме пробвали вашите продукти.

# 31
Споделете ни и вашата история! Страдате ли от суха и раздразнена кожа? Познавате ли продуктите на A-DERMA?
Зимата кожата ми става по-суха. С Вашата козметика се запознах след раждането. Използвам я за дъщеря си и с удоволствие бих продължила употребата и.

# 32
Страдате ли от суха и раздразнена кожа? Познавате ли продуктите на A-DERMA?

Страдам от доста суха кожа на тялото и лицето последните години, за което се налага да използвам нужната козметика.Не съм използвала до сега продукти на A-DERMA. Имам желание да ги опитам.

# 33
И моята и на синът ни кожите са сухи и използваме точно серията екзомега на а-дерма.

# 34
Имам много суха кожа по цялото тяло, лице и ръце. Използвала съм различни видове козметика, но най-вече ми помага медицинската козметика, защото през зимата кожата ми става доста чувствителна. Бих искала да пробвам и А-дерма, надявам се да ми помогне.

# 35
Имам суха кожа и се боря ежедневно с нея. На а-дерма съм използвала почистващи продукти и бях останала доволна.

# 36
Да, познавам продуктите на А-дерма и съм от доволните клиенти. Аз и малкият ми син сме със суха, атопична кожа и при обостряне само емолиантния балсам ни помага. Всъщност съм много доволна от цялата серия Екзомега.

# 37
Здравейте, моето дете от раждането си е с атопичен дерматит, благодарение ма А-дерма екзомега се справяме с този ужасен сърбящ дерматит. Обожавам продуктите на А-дерма, вече 5 год. им се доверяваме цялото семейство ❤🍀

# 38
Кожата ми е много суха, склконна към дерматити. Сега, когато времето захладня, кожата ми изсъхна още повече и вече се лющи на места, като на лицето е най-неприятно.
Продуктите на A-Derma не съм ползвала до сега и с радост бих ги пробвала дали ще ми помогнат в борбата със сухата кожа.

# 39
Всяка есен и зима страдам от суха кожа. Кожата на ръцете, лактите, дори по бедрата е суха и опъва, сърби, а понякога се напуква и кърви.
Използвала съм A-derma за кожата на децата си.
Ще се радвам да изпробвам серията и за своя проблем.

# 40
През зимата кожата ми се изсушава. Особено на ръцете. Ползвам продукти от серията.

# 41
  • на последния етаж
Не познавам и не съм ползвала продуктите на марката, но кожата ми е много суха и чувствителна. Такава е и кожата на децата ми, особено през зимата.

# 42
Споделете ни и вашата история! Страдате ли от суха и раздразнена кожа? Познавате ли продуктите на A-DERMA?
Познавам продуктите на марката, но кожата ми е много суха. През зимата положението е много сериозно и често прибягвам до тези продукти,които ми помагат.

# 43
  • София
Понякога кожата ми става многи суха и сърбяща. Познавам продуктите и съм ги ползвала в такива моменти.

# 44
  • В Космоса
През зимните месеци кожата ми се изсушава и става много чувствителна. Не съм ползвала продуктите на А-derma.

Общи условия

Активация на акаунт