Грижа за сухата и раздразнена кожа oт A-Derma: eкспертни съвети от дерматолози

• 16 259
  • 488
  •   1
Отговори
# 45
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Страдам от суха и раздразнена кожа на откритите части на тялото, изложени на климатичните условия през зимата. Не съм ползвала продукти A-Derma, но бих искала да опитам.

# 46
Здравейте, A-DERMA!
Имам дъщеричка на 2 години, която още от бебенце започна да има проблеми с кожата - зачервявания, придружени със силен сърбеж.

Първоначално личната й лекарка се опита да я лекува, но облекчението беше временно. След това посетихме дерматолог, който ни каза, че тя има атопична кожа. Препоръча ни да си закупим козметика на една друга конкурентна марка.
Имаше ефект, но реших да потърся сама повече информация за АД, мнения на майки и така открих марката A-DERMA и серията EXOMEGA CONTROL.

От тогава използваме продуктите и сме изключително доволни! Душ-олиото и емолиентното мляко са нашето спасение за истинска хидратация на кожата!

Препоръчвам на всички, които до сега не са пробвали продуктите и имат суха кожа, да си ги купят и сами ще почувстват ефекта.
Поздрави!

# 47
  • Пловдив
Споделете ни и вашата история! Страдате ли от суха и раздразнена кожа? Познавате ли продуктите на A-DERMA? - кожата на тяло ми е много суха и я подхранвам обилно ежедневно. Познам продуктите на A-DERMA, но не точно тези, които презентирате в поста.

# 48
Да страдам от суха и чувствителна кожа, особено през зимата. Различни продукти съм използвала, тези не и бих изпробвала с удоволствие.

# 49
  • София
Имам много суха и раздразнена кожа, особено зимата. Лятото също се случва. Не съм използвала продуктите на A-DERMA.

# 50
  • София
Да,страдаме от суха кожа,аз и сина ми ,полагаме доста грижи но резултата е краткотраен.Почистващия гел и дерматологичната вода съм използвала -много съм доволна и затова с удоволствие бихме пробвали  други продукти Simple Smile

# 51
Имам суха кожа, децата ми също и използвам и за тях и за мен продукти на A-Derma.

# 52
Страдам от суха кожа. Състоянието се влошава през студените месеци. Не съм ползвала продуктите на A-Derma

# 53
Страдам от суха и чувствителна кожа, като проблема се задълбочава през зимните месеци. Запозната съм с продуктите на А-дерма, тъй като децата ми също са с чувствителна кожа и това е козметиката, която съм избрала за тях още от новородени.

# 54
Да, имам опит със суха и раздразнена кожа, особено през зимата. Продуктите на A-DERMA ми помогнаха много – успокояват и хидратират, а съставките им са нежни и ефективни. Препоръчвам ги!

# 55
Имам суха кожа, особено през зимата ежедневно използвам продукти за тяло и ръце. Много съм доволна от сериите на A-Derma.

# 56
Кожата ми е по-скоро смесена, но през зимния период определено - суха. Суха, чувствителна и раздразнителна е и тази на децата ми. Използвам продуктите на А-Дерма и съм изключително доволна.

# 57
Продуктите на А-derma exomega спасиха бебчето ми от така наречения атопичен дерматит. Обиколихме безкрайно много лекари, а накрая се оказа, че имаме нужда от подходяща козметика- ползваме душ- олио, както и лосион за тяло. Продуктите помагат за зачервяването, лющенето и много успокояват кожата.

# 58
Споделете ни и вашата история! Страдате ли от суха и раздразнена кожа? да, през студените месеци, имам участъци от тялото които изсъхват, сърбят и трябва да ги мажа с успокояващ крем. По лицето също ми се зачервяват и изсъхват бузите и носът.
 Познавате ли продуктите на A-DERMA? Мисля, че съм използвала продукти за грижа при децата ми, но не помня точно коя серия. За мен съм ползвала продукти с овес, но на друга марка. Ще се радвам да мога да направя сравнение и да оценя вашите неща.

# 59
Не страдам от суха кожа,но на синът ми кожата лесно се раздразва и затова използваме вашите продукти. Измивното олио за тяло, както и балсамът Екзомега. За зоната под пелените  коремчето на А Дерма, dermalibour и овладяваме нещата.

Общи условия

Активация на акаунт