Грижа за сухата и раздразнена кожа oт A-Derma: eкспертни съвети от дерматолози

• 16 256
  • 488
  •   1
Отговори
# 15
Винаги за децата ми съм ползвала качествена,медицинска козметика.Синът ми като новородено бебе имаше суха кожа,на места се белеше и приятелка ми препоръча измивното олио на A derma Exomega,което бързо помогна и кожата на бебето стана кадифено мека и хидратирана.Вече е на три години и ползваме друг ваш измивен гел, защото кожата му се нормализира.Познавам повечето ви продукти и ги ползваме цялото семейство с удоволствие,смея да твърдя,че това е една от любимите ми марки козметика.

# 16
През зимата кожата ми доста се изсушава. Ползвам продуктите на А-дерма и съм доволна.

# 17
Аз лично не съм със суха кожа , но синът ми - да. Макар вече да е на 8 години , продължава да ползва специализирани продукти , особено зимата.Серията на A-derma -Exomega я познаваме добре!

# 18
  • Варна
И двете с дъщеря ми сме с чувствителни кожи. С удоволствие ще опитам продуктите на А-дерма за нашият случай.

# 19
Аз нямам този проблем, но малката ми дъщеря страда от него. Използва балсам за хидратиране и омазняване на кожата, както и медицинската козметика на A - Derma

# 20
За съжаление аз имам такъв проблем през студените месеци.
Кожата на ръцете ми се пука и е много неприятно.
С удоволствие бих пробвала вашите продукти.

# 21
Кожата ми е суха, за щастие не е чувствителна. Бих се радвала да видя ефекта от вашите продукти.
Не съм се срещала с марката.

# 22
  • Бургас
Не съм пробвала нищо от тази марка, но с удоволствие бих го направила.
Зимата кожата ми става много суха. Особенно на ръцете и долната част на краката. Много е неприятно.

# 23
  • София
Кожата ми като цяло е суха и бих се радвала да пробвам продуктите за хидратиране на аA-Derma. Все още не съм ги ползвала но ще ми се наложи, защото с възрастта проблемът става по-сериозен.

# 24
  • Пловдив
Да, страдам от суха и раздразнена кожа. Особено зимата, когато студът влошава положението... Неприятни са ми спомените и от времето на Ковид истерията, когато се миех почти непрекъснато и ръцете ми страдаха много... Познавам продуктите на А-Derma още от времето на раждането на близнаците ни, преди повече от 14 години. В родилния дом получих бебешка козметика A-Derma и бях много доволна от нея. През годините съм ползвала много продукти. В момента борим тинейджърско акне с малката ни дъщеря с Вашите продукти.

# 25
  • БГ
Аз - не, но малкият ми син - да, страда от суха и раздразнена кожа. От малък използва медицинска козметика за почистване и хидратация на лице и тяло, вкл. продуктите на A-DERMA.

# 26
  • Пазарджик
Споделете ни и вашата история! Страдате ли от суха и раздразнена кожа? Познавате ли продуктите на A-DERMA?
Познавам отлично продуктите на A-DERMA.Дъщеря ми е със суха и често раздразнена кожа.Продуктите Ви се справят много бързо и ефективно с тези и състояния.

# 27
  • Бургас
И моята кожа зимата става много суха. Задължително е ползването на лосион или крем за тяло. Ползвала съм продукти за почистване на A-DERMA.

# 28
Споделете ни и вашата история! Страдате ли от суха и раздразнена кожа? Познавате ли продуктите на A-DERMA?
Да страдам, особено зимата кожата направо ми се напуква. Пробвала съм всякакви неща с временен ефект. За себе си не съм открила точния продукт, на А дерма все още не съм пробвала.

# 29
И двете с дъщеря ми сме със суха кожа. Exomega на А-дерма ни беше препоръчана от дерматолог след влошаване на сухотата и вече 2 години ползваме и двете само това. Много съм доволна и ще продължа да ползвам и препоръчвам душ-олиото и емолиентния балсам за много суха кожа, не оставаме без тях вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт