Спят ли малките ви деца в собствена стая?

• 3 053
  • 63
  •   1
Отговори
# 60
Моето дете на 3 г спи до мен на моето легло. Преди като беше бебе,спеше в кошара, но пак е била в моята стая.

# 61
  • София
Въпрос на избор, усещане за всеки.
Моето дете е на 1 година и 9 месеца, не спи в собствена стая, не бързам и да го местя. Всичко ще се нареди само. Мое мнение, че на тази възраст са малки, за да спят сами в отделна стая. Има време, ще си станат самостоятелни рано или късно, не е нещо фатално да спи и до по- късна възраст. В крайна сметка идва един момент, в който децата искат да са самостоятелни.

# 62
Всяко дете е различно и трябва да се водим от нуждите е характера му. Аз имам 3 деца, които са 3 отделни планети. И трите са кърмени до 2 г. Синът ми си спеше в кошарата от ден първи, ставах през нощта, взимах го, кърмех го, връщах го без проблем и продължаваше да спи без проблем. Следобедният сън също си го спеше само в леглото. В количка да спи навън например беше абсурд. Дъщеря ми (второ дете) не е спала в леглото си дори 1 път. Само залепена за мен през нощта, а през деня в раница или количка навън и количката трябваше да се движи. Ужас просто. Спря да спи с мен на 6 годишна възраст. Третото ми дете  спи с мен от ден първи. Сега е на 5 и още спим заедно. Може да спи и сам отскоро и сега пранираме да го местим в самост. Стая.

# 63
Като цяло не разбирам желанието на хората да си навират носа и да се възмущават от това къде спят чуждите деца :/ Моето спи еди къде си и е обичано, твоето спи еди къде си и пак е обичано. Какво толкова ако детето ми спи в отделна стая от ден едно или ако спи в леглото ми до 5г..

За протокола- две деца и двете са спали при нас, едната е на 14г. вече, но до 5-6 годишна спеше при нас и даже като по-голяма пак се примъкваше и идваше в нашата спалня и казваше, че просто иска да я гушнеш. Резултата- не е увредена, не е кукувица, няма ментални проблеми, говори с нас, споделя, чувства се равна, разумна е, премерена и отговорна, за мое съжаление не е много гушлива вече, но ... :/
Малката още спи при нас на 2 и половина е, поплаква си понякога - кошмар, зъби, вода... Гушлива е и мре някой да я мачка и дундурка. Като поотрасне ще видим какво ще бухне.
В къщи има стая за всяка от тях. Третото каквото дойде, където ще да спи Laughing

Общи условия

Активация на акаунт