Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 52 729
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
Аз само 1 процедура по принцип съм решила. Дори и да го изтърпя като болка и да имам добро възстановяване, не искам 3 процедури, защото тази радиочестота за мен не е ОК  през 1 месец. Слагам един Радиес декември и това е.  Нямам сили за повече мъки. Не очаквам уау ефект, но много ме дразнят тези марионетни и назолиабиални бръчки. Дано ги дръпне малко.
Какво се очаква след Радиес, като време за възстановяване? И болезнено ли се очаква да е? Аз също се отказвам от тежки и инвазивни процедури, каквато възприемам че е Морфеус.

# 436
Радиеса не е нищо особено. Не боли, но си е инжекция, де. 
 Аз резултат не видях, особено в назолабиалните, за което го напраих, наистина нищо.

# 437
Like_smoke, сериозно ли е ефикасен серумът? Чудя му се и ми не струва рекламен трик. При теб се изчистиха петната или избледняха малко?
Не съм имала някакви много видими и големи петна, по-скоро стандартно след лятото. На мен си ми излизат лунички дори да ползвам слънцезащита и да не стоя особено на слънце. Това ми е кожата без грим и каквато и да е козметика - струва ми се, че "светна" леко от серумите.
Ще изтрия, моля не цитирайте
Скрит текст:
Flowers Hibiscus  

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 17:32 от Like_Smoke

# 438
Здравейте момичета☺
В голяма чуденка  съм. 🙄Бях при Ванеска за консултация . Лицето ми е слабо,без мазнина и увиснало в долната част . Тя ми предложи два варианта, Конци или Хармоника х 2,Радиес и RHA 4 в назото. Клоня към вторият вариант,но имам съмнения относно ефекта . Ще съм благодарна за малко мнения     .
Прикачвам снимка на лицето ми в проблемната част.

# 439
И аз съм за второто.
Лайк, много си готина , не виждам лунички, смятам, че ще ти отиват.

# 440
Конци не.

# 441
  • в 1001-та нощ
Аз бих подходила първо 3 месеца с аблативни лазери и киселини, и едва напролет инцекционни.

# 442
И аз съм за второто.
Лайк, много си готина , не виждам лунички, смятам, че ще ти отиват.
Много благодаря за лайка😘Луничките се появяват в летния сезон😉

# 443
И аз съм за втория вариант предложен от д-р Ванеска. До Коледа имате време за 1-2 пилинга или 1 по-дълбок лазер и после за инжекционните процедури. Ще сте прекрасна за празниците.

# 444
Здравейте дами 🙂 Нова съм във форума и искам да помоля за малко помощ.. Мисля да си сложа филъри в устните, моите са доста тънки и сякаш те са причината да не се харесвам цялостно в лице… Проблема обаче е че нямам идея къде, как вървят цените, при кого и колко би било най-добре за първи път 😐 Само знам, че ще е във Варна, защото нямам възможност да пътувам до други гладове. Та моля ви, ако някоя е добре запозната с лекарите във Варна, които поставят филъри в устните, нека ми помогне

# 445
И аз съм го загледала, защото ми се виждат и венците при усмивка, а то помага срещу това. Пък и е за няколко месеца, ако не ми хареса, няма да си правя повече. Честно казано, аз хубаво направен филър на тънка горна устна като моята не съм видяла, дори и на рекламни снимки в инстаграм изглежда по-надуто над устната, особено при усмивка и движение.
А преди поставяне на ботокс, мезотерапии и тн правят ли ви тестове за алергии? Аз имам някои алергии и се водя с по-висок риск и на всички други медицински процедури ме карат да минавам през алерголог.

Аз съм си правила лазерна корекция на венците на зъбите, с отличен резултат.
Изминаха повече от 3 години и съм благодарна на Д-р Ситновска че ме лиши от венечната усмивка.
Преди нея бях ходила при Д-р Ванеска да ми поставя ботокс и филър за да се спусне визуално горната ми устна..ами ефекта не беше задоволителен и разградих малко следо това.

# 446
Кажете моля малко повече какво по точно процедури правихте? Колко пъти и на каква цена бяха? За ингивинална усмивка.

# 447
  • София
Какво е Nd:YAG лазер?

# 448
Привет отново,

Момичета, има ли проблем да сложа ботокс и филър 3 седмици след СО2?

Аз си пропуснах контрола с хирурга за СО2. Вече съм доста ок. Остават да паднат коричките от клепачите и да изчезнат петната като синки Simple Smile
Имам още един контрол след 2 следмици и там ще отида вече да видя последния резултат.
Като цяло за сега не виждам някакъв уау ефект. Все едно съм била отпуска на плаж и от слънцето са ми минали всички пъпчици и кожата е по чиста.

# 449
И всичките мъки само за такъв резултат май не си заслужават. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт