Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 768
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Beyond the stars
Cossori ще имат на 22.11 черен петък, не са обявили още конкретни намаления.

# 1 276
  • Sofia
Търся дрон с камера за подарък за 10годишно момче. Моля за насоки и препоръки, ако ви е попаднало нещо подходящо.

Най-добри са на DJI.

# 1 277
В такива случаи поръчате онлайн с доставка до конкретния магазин. Служителите ви съдействат да стане по- бързо и си тръгвате с уреда.
Изпробвано в техномаркет.
В Технополис, мисля, имаше някаква такса за вземане от магазин.

Моята поръчка от Емаг е в куриера, но не можа да смогне да я донесе днес. Утре пък аз няма да съм у дома.

# 1 278
Cossori ще имат на 22.11 черен петък, не са обявили още конкретни намаления.

https://www.alleop.bg/frityurnik-s-goreshch-vyzdukh-cosori-dual- … i-taymer-cheren/p  339лв.

# 1 279
В такива случаи поръчате онлайн с доставка до конкретния магазин. Служителите ви съдействат да стане по- бързо и си тръгвате с уреда.
Изпробвано в техномаркет.
Точно това си мислих...В магазина е изчерпан,проверих одеве,ще поръчам онлайн,цените са еднакви,благодаря на всички отговорили ми!😊

# 1 280
Notino днес са доста щедри с отстъпки - до 30%.
Явно разчистват каквото е останало

Не знам дали разчистват, но платена поръчка от днес, ми разделиха на две. На едната пише- готова за изпращане, другата- чака. За първи път ми се случва това с тях, но ми прави впечатление, че платя ли предварително, винаги има някакъв проблем😡

# 1 281
Знае ли се кога ще бъде следващата безплатна доставка в Notino или го карат както дойде?

# 1 282
Рядко е безплатна доставката в Нотино. Обикновено е за конкретни продукти. Няма някаква закономерност.

# 1 283
Има ли на добра промоция робот за прозорци?

# 1 284
  • There I was on a July morning
Тук гледах вчера https://dedal-robot.com/category/roboti-za-prozorci. За цените, Вие си преценете .

# 1 285
В Технополис, мисля, имаше някаква такса за вземане от магазин.
Доставката до магазин е безплатна, но няма опция за наложен платеж т.е изисква се предварително плащане. Това виждам на сайта им.

# 1 286
Знае ли се кога ще бъде следващата безплатна доставка в Notino или го карат както дойде?

Ако сте от София - поръчайте с безплатна доставка до магазина в мол Парадайс.
Не винаги има слотове обаче, понякога се запълва капацитета и трябва да дебнете кога ще се отвори място за поръчка.

# 1 287
Notino днес са доста щедри с отстъпки - до 30%.
Явно разчистват каквото е останало

Не знам дали разчистват, но платена поръчка от днес, ми разделиха на две. На едната пише- готова за изпращане, другата- чака. За първи път ми се случва това с тях, но ми прави впечатление, че платя ли предварително, винаги има някакъв проблем😡

За всички бг търговци карам на наложен платеж - щото се е случвало "човекът взе парите и обеща", а така когато дойде, дойде (ако дойде).  А специално за нотино се оглеждам за някой дребен продукт с безплатна доставка (последно беше един сапун с опаковка на дядо Коледа), пак давам пари, но поне получавам и нещо отгоре.

# 1 288
  • Пловдив
В Lunchbox имало ли е черни петъци предишните тодини?

# 1 289
  • Стара Загора
Мак shoes имат ли физически магазин? В сайта им не открих такава информация.

Общи условия

Активация на акаунт