Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 753
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 1 305
В такива случаи поръчате онлайн с доставка до конкретния магазин. Служителите ви съдействат да стане по- бързо и си тръгвате с уреда.
Изпробвано в техномаркет.
В Технополис, мисля, имаше някаква такса за вземане от магазин.

Моята поръчка от Емаг е в куриера, но не можа да смогне да я донесе днес. Утре пък аз няма да съм у дома.

Няма такса, много неща съм поръчвал онлайн до магазина.

# 1 306
  • Beyond the stars
Емаг пратки не можели да се плащат в карта в офис на куриер, ново 20. Никаква логика не намирам аз.
Това и за офис на Еконт ли важи или само за такъв на Спиди?

Нямам идея честно казано, само до Спийди са ми тази година.

# 1 307
Златна рибка

# 1 308
Нямам идея честно казано, само до Спийди са ми тази година.

Супер, пък аз си пуснах първата поръчка от бързане до спийди и е 300 лв.... Може ли да са такива маймуни, не разбирам. Сега трябва да търся банкомат преди да ида до куриера.

# 1 309
  • Sofia
Това явно е така, защото Speedy са големи нещастници и за плащане с карта изискват допълнителна такса, която в случая изпращачът трябва да плати.

# 1 310
Всички търговци я плащат тая такса,   тя е за обслужващата банка.

# 1 311
  • Beyond the stars
Стана ми интересно дали и в Еконт е така за Емаг. Щото за по-скъпи неща е безумно да теглиш кеш, примерно 1500 за сушилня/хладилник/телевизор.

# 1 312
Спиди са алчни и затова явно се е стигнало до подобно решение - освен 2.4% такса наложен платеж, искат и 0.96% ако се плаща с карта в техен офис. Еконт искат само 1.45% без значение как плаща получателя..

# 1 313
Аз не ходя до офис на Спиди, предпочитам автомат или куриер на адрес. Плащам с карта без проблем, не ми начисляват допълнителна такса. Това за офисите много ме учуди.

# 1 314
  • Стара Загора
Тази такса може да се плаща и от получателя. Наскоро имах 2 поръчки от 2 различни сайта. Като крайна сума не излизаха тези стотинки. Разбрах го, когато отворих линка на Спиди.
Мисълта ми е, че за наше удобство Емаг/ФД могат да направят, така че да си плащаме таксата, но да не губим удобството да разплащаме с карта.

# 1 315
Те Спиди винаги са били така, начисляват таксата за сметка на изпращача, и така всъщност само симулират ниски цени, а всъщност не са такива, докато при Еконт всичко си е включено в цената!

# 1 316
  • Sofia
Всички търговци я плащат тая такса,   тя е за обслужващата банка.
Не знам за кого е, но тя е относително нова (преди това нямаше такова нещо) и е дължима само при Speedy. В Econt не съществува подобна такса.

Аз не ходя до офис на Спиди, предпочитам автомат или куриер на адрес. Плащам с карта без проблем, не ми начисляват допълнителна такса. Това за офисите много ме учуди.
Таксата се изисква от изпращача, както уточних. Затова и някои не искат да дават позволение пратката да може да се плаща с карта от получателя.

# 1 317
# 1 318
  • Beyond the stars

Да, това в случая е проблем с Емаг, не с офисите т.е. и на куриер от Спийди не би трябвало да може да се плати с карта поръчка от Емаг.

# 1 319
Стана ми интересно дали и в Еконт е така за Емаг. Щото за по-скъпи неща е безумно да теглиш кеш, примерно 1500 за сушилня/хладилник/телевизор.
В Еконт вчера платих с карта, не е имало изнудване да нося кеш.

Общи условия

Активация на акаунт