Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 93

• 55 505
  • 763
  •   1
Отговори
# 150
Катнис, шампоана в травъл размер в Германия ли купувате или в България?

# 151
От Германия си го донесох, случайно го видях при травъл продуктите. Не пише да е лимитиран, може да стигне и до нашите магазини.

# 152
  • Пловдив
Шампоаните на собствената марка на Лили дрогерие стават ли?
Искам нещо, което хем да ми почисти скалпа, хем да не изсушава и да става на клечки...Послесно взех тъмно розов Глисс, май с божур, ами не...едва разресвам после, дори в корените. Направо нямам идея...от масовите нищо не ми е ок.
Бял Гарние с овес и той за нищо не става.
Розов Нивея дали е ок?

# 153
Миете ли косата си два пъти с шампоан?

# 154
  • БГ
Аз мия първо скалпа със шампоан, изплаквам и  мия повторно вече и дължините.

# 155
  • Пловдив
преди да и ми се омазнваше мн.често, та миех на 2 дни.
Сега само по 1 път.

# 156
  • Бургас
И аз винаги по два пъти я мия косата.
На 2-3 дена. Ако я мия през ден, тогава само веднъж я сапунисвам.

# 157
Започнах да ни правя маски с масла и затова мия по два пъти. С един на balea уж дълбоко почистващ от остатъци по косата и после с друг на chi.

# 158
Аз мия първо скалпа със шампоан, изплаквам и  мия повторно вече и дължините.
Дължините не трябва да се мият с шампоан.

# 159
Скрит текст:
Започнах да ни правя маски с масла и затова мия по два пъти. С един на balea уж дълбоко почистващ от остатъци по косата и после с друг на chi.

[/spoiler]
Да не си докарате беля така. След дълбокопочистващ шампоан, няма нужда да миете с още един шампоан. Кожата на скалпа съвсем ще се пресуши.
Аз също съм втривала масла или пък по дължините слагам маска плюс масла (Еластисайзъра на Филип Кингсли често), но ако измия с дълбокопочистващ шампоан, ще имам чувството, че няма да има смисъл от всичкото това мазане. Дълбокопочистващ шампоан ползвам 2-3 пъти в месеца, а когато имам много натрупани стилизанти.

# 160
  • Deutschland
Това ще бъде новата серия на Тезори

# 161
Като споменахте Тезори, да попитам, дали някой е виждал други продукти, освен душ олио, с аромата на арган и сладък кипарис?
Ароматът мн ми харесва, но продуктът не ми понася на кожата:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/tesori-d-oriente-vazstanovyavash … 008970048611.html

# 162
  • София
Страхотно ухае това олио и много ми напомня аромата на едно малко парфюмче на Чифели,  което ползвах през далечните 90-те на миналия век 😀 За съжаление, не съм намерила друго нищо подобно.

# 163
  • Бургас
Като споменахте Чифели 🤔 преди години имаха една страхотна спирала.
Има ли я марката по магазините?🤔

# 164
  • Deutschland
Това олио по-рано в България все го подминавах. В Германия не съм го виждала. Сега ме е яд, че не го взех

Общи условия

Активация на акаунт