RYANAIR - 27

• 39 768
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
С националния превозвач съм чакала често и дълго права в коридора почти всеки път.

# 226
Здравейте,с чекиран багаж 20 кг ,освен малка чанта мога ли да нося и малък лаптоп като ръчен, 11 инча?

# 227
  • на малък остров в океана
Може, стига да е в чантата, а не в отделна.

# 228
  • София
Всичко можеш да носиш, но се приготви да ти поискат плащане на свръхбагаж 65 - 75 Е, май беше.
Няма общо между чекирания и изискванията за малък кабинен.

# 229
Здравейте,с чекиран багаж 20 кг ,освен малка чанта мога ли да нося и малък лаптоп като ръчен, 11 инча?

Гледа се колко бройки багаж носиш видимо и дали са повече от това, за което е платено.

# 230
  • Melmak

Чекирания няма нищо общо с кабинния багаж.

Какъв кабинен сте платила?

Ако сте само с базов, без приоритет, лаптопът трябва да се побира в чантата ви. Тя е 1 брой.

# 231
Здравейте, мога ли да нося в ръчния багаж безжични слушалки? А самобръсначката на ММ?

# 232
Имам нужда от помощ за чекирането.  Стигам до някъде и ми изписва следното:

Моля, потвърдете по-долу, за да продължите с регистрацията

снимката отметка тук, за да потвърдите, че се съгласявате с иззброено по-долу:
Мога да потвърдя, че съм пътник по тази резервация или надлежно упълномощено физическо лице и познавам лично пътника и съдържанието на багажа. Прочетох и разбирам известната информация относно опасни стоки и забранени предмети тук
Къде бъркам и какво трябва да направя?

# 233
Безжични слушалки защо да не може? Какво остро или течно има в тях? Половината самолет са с такива слушалки по време на полет. Хората си слушат музика или разни аудиокниги.

# 234
Имам нужда от помощ за чекирането.  Стигам до някъде и ми изписва следното:

Моля, потвърдете по-долу, за да продължите с регистрацията

снимката отметка тук, за да потвърдите, че се съгласявате с иззброено по-долу:
Мога да потвърдя, че съм пътник по тази резервация или надлежно упълномощено физическо лице и познавам лично пътника и съдържанието на багажа. Прочетох и разбирам известната информация относно опасни стоки и забранени предмети тук
Къде бъркам и какво трябва да направя?
Нищо не се разбира, но това е една декларация, че разбираш какво е забранено да се носи и багажа си е твой. Чекваш една отметка и продължаваш.

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 13:16 от neuromancer

# 235
И аз ще пътувам с раница 3-4см по-голяма от колкото трябва. Стандартна за лаптоп. Най-много да я изхвърля в кофата и да си взема само лаптопа в ръка, ако се заядат. Че аз за 70 евро ще си купя чудна нова раница.

# 236
Благодарско. То и аз нищо не разбрах и се панирах. В квадратчето отбелязах с тикче, но не ми дава да продължа. Голяма съм паника.

# 237
Ако имате проблем, сложете скриншот.
Презаредите страницата, ако бутона за продължаване не се вижда или нещо такова...
Ако все не става, друг браузър или приложение от телефона може да проработят...

И аз ще пътувам с раница 3-4см по-голяма от колкото трябва. Стандартна за лаптоп. Най-много да я изхвърля в кофата и да си взема само лаптопа в ръка, ако се заядат. Че аз за 70 евро ще си купя чудна нова раница.
Багажа не го мерят с линийка, а дали влиза в клетката. Тоест ако е мека раница и не е наблъскана до последно може да се посмачка и да влезе. Все пак всеки си преценява според каквото носи.

# 238
  • Melmak
Меката раница се смачква ако не е пълна и влиза.

Иначе с приоритет получавате и 10 кг кабинен багаж с определени размери, ако раница  не е достатъчно за вас. И тогава не е нужно да плащате 70 €.

# 239
Блгодаря за насоките. Чекирах през приложението. От компютъра не успях.

Общи условия

Активация на акаунт