RYANAIR - 27

• 39 174
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • на малък остров в океана
Благодаря. Не, полетът е до Лисабон, с прекачване в Мюнхен. Не са отделни билети.
През друг сайт ли направихте резервацията или най-накрая Райънер са почнали да обединяват полети?

# 556
През друг сайт ли направихте резервацията или най-накрая Райънер са почнали да обединяват полети?
Раянеър имаха и преди свързващи полети на една резервация, основно през Италия. В последните години ги премахнаха.
Благодаря. Не, полетът е до Лисабон, с прекачване в Мюнхен. Не са отделни билети.
@Unabella, май полетите Ви не са с Раянеър, а с Луфтханза, щом са през Мюнхен. Раянеър не лети до Мюнхен, а до Меминген, от това летище няма прекачвания на една резервация.

# 557
  • Melmak
Явно жената не пита в правилната тема. Да каже с коя компания лети.

# 558
Сигурен съм, че не лети с Райънеър, през Мюнхен на един билет ще да е Луфтханза.

# 559
Раянеър имаха и преди свързващи полети на една резервация, основно през Италия. В последните години ги премахнаха.
Благодаря, не знаех. Летя от 6 години основно с тях поради липса на алтернатива и не съм попадала на такава възможност.

# 560
Защото нямаше от София.

# 561
Да, преди десетина години пуснаха тази опция, имаше много такива полети, през Бергамо, през Рим и т.н. И Уизеър имаха през 2023 свързващи през Абу Даби за няколко африкански и азиатски държави.

# 562
Защото нямаше от София.
Не летя от София, а от Корк или Дъблин.

# 563
Щом не са ти излизали опции, значи не е имало за съответните летища.
2017 година са ги пуснали , не знам колко време просъществуваха.
https://corporate.ryanair.com/news/connecting-flights-launched-at-rome-fiumicino/

# 564
Предстои ми пътуване до Валенсия. Случайно разбрах , че кацането не е в летището във Валенсия.
Може ли някой ,който е пътувал с Ryanair до там да ми сподели как е организирано пътуването до Валенсия.
Колко време отнема и къде във Валенсия е крайната спирка.
Никъде призакупуването на билетите не ме уведоми , че кацането не е във Валенсия , много не коректно.
Нямаше да избера този полет ако знаех.

# 565
  • София
Полетите до Валенсия на Раян са си до летището на Валенсия.

# 566
Преди време Раян кацаха в Кастейон, но сега са на Манисес във Валенсия.

# 567
  • Melmak
Кацат във валенсия. Преди години беше друго, кацаха в Кастейон.

# 568
Благодаря за информацията.

# 569
При Райън Еър при резерция има ли опция за безплатни места, тоест където системата те тазпредели, както при Wizz Air ?

Общи условия

Активация на акаунт