RYANAIR - 27

• 39 146
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • София
При Райън Еър при резерция има ли опция за безплатни места, тоест където системата те тазпредели, както при Wizz Air ?
Да. Ще те подпита няколко пъти, отказваш и продължаваш без.

# 571
При Райън Еър при резерция има ли опция за безплатни места, тоест където системата те тазпредели, както при Wizz Air ?
Да. Ще те подпита няколко пъти, отказваш и продължаваш без.
Да, ще те пита няколко пъти при купуването на билета. После като наближи датата, ще ти пращат мейли пак да те подканят да купиш места. Накрая при самото чекиране до последно пак ще те пита дали искаш все пак да купиш места. Като продължиш, ще ти разпредели произволни и вече най-накрая ПАК ще те попита дали не искаш да си купиш, ако вече дадените не те устройват.

# 572
Някой попадал ли е на промоция от Райнаеър за билети по 10 евро до края на март ?

# 573
На пръв поглед Бари, Катания по 15-16 евро има.

# 574
  • София
Някой попадал ли е на промоция от Райнаеър за билети по 10 евро до края на март ?
Не съм, но можеш да си свалиш приложението Ryanair Discovery - задаваш си период, начална точка, едно / двупосочно и дали до конкретен район или навсякъде. Ще ти ги подреди по цени.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 15:10 от RebelHeart

# 575
Такава промоция имаше на 8 януари, даже сложих тук списък с цените:
Скрит текст:

+Нюрнберг и Валенсия също под 20 евро. Но.. това беше преди няколко дни. 
Изчакай ново промо, не купувай още днес.

# 576
  • Melmak
Тя промоцията изтече, ама аз оня ден хванах до Бари на 15-20 €. Като цяло зависи от дестинацията, ясно, че Бари е извън сезона и билетите сега не са скъпи.

# 577
Миналото лято имаше за 19.99 лв на Уизеър за Бари,  за юли, когато температурите са към 40 градуса, 10 евро на посока. Не знам защо държат толкова ниски цени... То чак не е реално Grinning

# 578
  • Melmak
О, напълно е възможно! И аз се чудя, особено в сезон понякога изпадат билети. Аз някои дестинации ги харесвам извън сезон. Началото на януари миналата година бяхме в Сицилия. Лятото не знам как са билетите, но понякога просто не ми се блъска с хора.
😁

# 579
Миналото лято имаше за 19.99 лв на Уизеър за Бари,  за юли, когато температурите са към 40 градуса, 10 евро на посока. Не знам защо държат толкова ниски цени... То чак не е реално Grinning
Бизнес модела на лоу-кост превозвачите е базиран на търсенето да дадена дестинация и конкуренцията за нея. Затова и има толкова ниски цени на билетите, оперативните разходи се покриват от таксите  и билет за багаж (особено вярно за близки и средни разстояния) . Допълнителните услуги на борда са си чиста печалба.

# 580
Преди няколко дни купих билети за Неапол и запазените места бяха безплатни.

# 581
С дете, нали?

# 582
С дете, нали?
Не, два билета за възрастни.

# 583
С дете, нали?
Ако са купени билети Regular, с включени приорити и места, няма доплащане на места по-натам при резервацията, а само избора им от зоната, отредена в цената. Там места са без цена, естествено, защото тя вече е включена.

# 584
С дете, нали?
Ако са купени билети Regular, с включени приорити и места, няма доплащане на места по-натам при резервацията, а само избора им от зоната, отредена в цената. Там места са без цена, естествено, защото тя вече е включена.
Да, точно така е. Сега отворих приложението за да проверя.

Общи условия

Активация на акаунт