RYANAIR - 27

• 39 084
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Според мен максимум час и половина. Нашият е в неделя в 6.10, ще отидем в 4.50.

# 646
Точно по тази логика, че сме без чекиран багаж щяхме да си изпуснем полета отивайки час по-рано. При последния полет повече от 30 минути стояхме преди лентата, нямаше човек на скенера и беше заградено, но всеки си поема риска.

# 647
Идвам само да кажа, че Раян ми върнаха пари за променен час на полет в портфейл.
Часът за излитане на полета беше променен с 5 часа. Пуснах искане за възстановяване и тъй като мина повече от месец,  днес реших да им пиша да видя какво се случва. Чаках половин час в чата за връзка с агент, тъкмо останаха още 150 човека опашка от 350 и ме изхвърли Grinning Понеже се ядосах, отидох в приложението и започнах да ровя да видя къде още мога да пиша... Забелязах най-случайно, че имам Wallet в профила, цъкам и парите се оказаха там Grinning Мога да ги използвам за бъдещи резервации или да поискам да ми ги прехвърлят по сметката.
Тази информация е нова за мен и реших да споделя. Очаквах да ми възстановят парите директно по сметката и ако не бях разровила и видяла този портфейл, нямаше и да разбера, че са там Grinning Нито имейл имам, нито някаква нотификация, нищо.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 00:27 от @@@>>>

# 648
  • Melmak
Благодаря ви, бяхме на летището час и половина преди полета. Минахме спокойно на проверката.

# 649
Здравейте! Опитвам се да направя онлайн чекинг на сина ми, който е на 15 години /има лична карта, с която пътува/. При въвеждането на данните трябва да се отметне, че е над 16 години, в противен случай не мога да въведа данните му. Ако чекна, че е над 16 ми дава невалидна рождена дата, което е логично. Чекнах само мен и продължих нататък. Даде ми бордна карта само за мен, а синът ми остана нечекиран. Какво се прави в такива случаи?
==========
Явно, при закупуване на билетите съм чекнала, че е възрастен. Как да процедирам?

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 08:45 от Queen L

# 650
Или се обаждаш в чата да оправят вида на билета, или си измисляш рождена дата дето минава

# 651
Здравейте, имам два закупени билета до Лондон за 7-9 Март.Те са за мач на Манчестър Юнайтед,но промениха датата..каква е процедурата - да презаверят за друга дата или да ги откажа.Моля за съдействие.Благодаря!

# 652
  • София
Коя дата са променили?
Полети за Лондон на 7.03 има цели 4 за деня, обратно на 9.03 също са 4.

# 653
  • sf
Датата на мача са променили. На 9ти вечерта е, за това не ги устройва полета.

# 654
Да купувате нови билети за връщането.

# 655
  • София
А, мачът ... 🙂
Ако нямаш купен допълнително Флекс над цената на основния билет, то няма какво да правиш. Купуваш нови за връщането. На 10 март има супер евтин полет от Бирмингам, той ви идва по-удобно от Манчестър спрямо Лондон.

# 656
  • на село
Здравейте, имам два закупени билета до Лондон за 7-9 Март.Те са за мач на Манчестър Юнайтед,но промениха датата..каква е процедурата - да презаверят за друга дата или да ги откажа.Моля за съдействие.Благодаря!
Купуваш си нови самолетни билети.
Датите на мачовете подлежат на промяна и когато се купуват билетите, трябва да се гледа дали датата е потвърдена. И да се проверява периодично, че препродавачите на билети хич ги няма в уведомленията. С купуването на билети, сте се съгласили, че датата може да бъде променена, съответно нямате право на никакви обезщетения от страна на продавача на билети за мача. От страна на Райън - още по-малко.
Информацията ми е от личен опит - ние ходихме миналата година на мач на Манчестър и така чудесно смениха датата. Купих нови билети. Добре че не бяха много скъпи. Следващия път, като купувам билети за мач, ще си отварям очите по-добре.

# 657
Първоначално така написано излиза, че са променили датите на Райънеър, а то било датите на мача. Ако бяха първите, можеше да се откажат от самолетните билети и да им върнат парите, но явно не е виновен превозвачът в този случай.

# 658
По принцип може да се променят билетите срещу такса, но ако са евтини е по-изгодно да се купят нови.
Може да проиграете на сайта конкретно във вашия случай какви са цените, докато не въведеш кредитна карта и натиснеш Плати няма да стане нещо непоправимо.

# 659
Или се обаждаш в чата да оправят вида на билета, или си измисляш рождена дата дето минава
Няма ли да има проблем, че датата не съвпада? Някой пробвал ли е да мине с грешна рождена дата?

Общи условия

Активация на акаунт