RYANAIR - 27

• 39 086
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
Не разбирам, защо ако имате нужда от повече багаж не си доплатите?

# 16
  • Melmak
Не разбирам, защо ако имате нужда от повече багаж не си доплатите?

Ей това ми е чудно. Като ти трябва голям багаж, купуваш си. Защо трябва да гадаем дали служителя ще те кара да мериш или ще минеш метър??

# 17
Дестинациите от София са:
Акаба
Пак са махнали Акаба от сайта. От България изобщо няма опция за Йордания.

# 18
Имам питане за имената когато се пътува с паспорт (за Лондон става дума) направила съм резервация само с име и фамилия. Трябва да чекирам, но се замислям, че в паспортите името е изписано като име и презиме и вече фамилията е отделно. Как точно чекирам? Голямо объркване с тези наши бащини имена.

# 19
Няма значение. Може да си пишеш част от имената, примерно само две. То е можеш да променяш името много след като си купила билета.

# 20
Благодаря! И все пак в паспорта пише
Име Иванка Петрова
Фамилия Георгиева
Аз ще чекирам
Име Иванка
Фамилия Георгиева
Тогава излиза, че имената не съвпадат с тези в паспорта. Това няма ли да е проблем?
От друга страна пък самите Ryanair пишат
We do not require middle name or second/double-barrelled surnames for flights.

# 21
  • Свищов
И за преди време бях писала в темата за полет в ЕС, но на детето. Чекирах я само с име и фамилия и проблем не съм имала.

# 22
Благодаря! И все пак в паспорта пише
Име Иванка Петрова
Фамилия Георгиева
Аз ще чекирам
Име Иванка
Фамилия Георгиева
Тогава излиза, че имената не съвпадат с тези в паспорта. Това няма ли да е проблем?
Как така излиза?! И трите имена ги има в паспорта.Ползвайте които искате.
От друга страна пък самите Ryanair пишат
We do not require middle name or second/double-barrelled surnames for flights.

# 23
Никакъв проблем не е. Просто трябва имената, които пишете да ги има в паспорта.
Ако се казвате Ана-Мария Иванова Петрова - Говедарска можете да пишете каквато и да е комбинация, примерно Ана Мария Петрова,
Ана Говедарска, Мария Иванова, няма проблем. 20 години пътувам и винаги пиша само две имена в билетите. Жената е с 5 имена, и на нея пиша само 2.
Като попълвате за виза някъде, обаче трябва да пишете съвсем точно както е в паспорта.

# 24
  • София
Здравейте,

Моля, да ми помогнете да подам иск за обезщетение при закъснение на полет при кацане с повече от 3 часа.

В сайта на Раян има текст, касаещ този случай - https://onlineform.ryanair.com/bg/bg/eu-261, но линкът, който трябва да отвори  pdf  формата за иск е невалиден -
https://www.ryanair.com/content/dam/ryanair/help-centre-pdfs/eu2 … aria%20-%20EN.pdf

На кой електронен адрес на Раян можем да изпратим попълнена форма по регламент  EU261 (ще я вземем от сайта www.ecc.bg)?
На кой телефонен номер можем да се обадим, за да ни окажат съдействие?

# 25
geos, защо не попълните онлайнформата? Първият линк, който си сложила тук се отваря и има три падащи менюта, които избираш и подаваш.

# 26
  • София
Защото не виждам три падащи менюта, нито през приложението, нито през сайта:

# 27
  • Milano
Влезте си в профила.

# 28
  • София
В профила съм и в приложението, и в сайта.
Може ли снимка на това, което виждате вие?
Отварях и през Edge и през FireFox.

# 29
  • Milano

На вашата снимка отдолу се вижда бутона "продължаване", натискате го и се отваря страницата за влизане в профила. След което излиза горепоказаното.

Общи условия

Активация на акаунт