RYANAIR - 27

• 39 169
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • sf
Не бих чакала чекиране чак на летището.

# 106
щом можеш през приложението действай
на летището е за хора, които нямат телефон и компютър или не знаят как да работят с тях
е, не е задължително, ама няма смисъл да го правиш на летището, ако можеш иначе

# 107
Здравейте, имаме билети с plus, което включва безплатно чекиране на летището 40мин преди полета, но имам опция и през приложението да се чекирам. Кое е по-добре и каква е разликата?
Кое точно Plus имате? Ако е Flexi Plus,  то fast track е много по-полезната опция отколкото чекирането на летището. Не виждам полза от това да се чекирате на летището.

# 108
Здравейте, за пръв път ще купувам билети за 8 човека.
Ако задам общата бройка наведнъж не виждам опция част от билетите да са Basic, а други Regular. Мога ли после да направя upgrade?

# 109
Може да добавиш отделни услуги за част от пътниците, като багаж, места... Не може да вземеш цели пакети (regular) само за някого.

# 110
  • София
Ако задам общата бройка наведнъж не виждам опция част от билетите да са Basic, а други Regular. Мога ли после да направя upgrade?
Преди да купиш 8 билета наведнъж, погледни колко броя евтини билети има за този полет. Така може част от билетите да са по евтина тарифа, а другите по по-скъпа. Ако ги вземеш наведнъж, всички ще са на скъпата цена.

# 111
Пробвай да сложиш Regular за всички и после да видиш дали на някоя от стъпките няма да може да се махне. То нали и за багажа беше май така?

# 112
Обратното е, слагаш без багаж и после пита дали искаш да добавиш това или онова.
Бейсик и регюлар са тарифи, и цялата резервация трябва да е на една тарифа.

# 113
Имам предвид това

Първо се слага багаж за всички и после можеш да махаш.
Но сега пробвах за другите тарифи и не става. Няма такъв бутон, а на следваща стъпка вече избираш места.

# 114
Здравейте! Малко тъп въпрос, но ще бъда с Приоритет и 2 чанти ръчен багаж и исках да попитам дали правят проблем за дамската чанта и дали е необходимо тя да може да се събере в багажа? Досега не съм имала проблеми, но е възможно да съм имала късмет.

# 115
Извинявай, но наистина въпросът е тъп! Как очакваш някой да знае дали ще ти направят проблем? Ясно е написано на какъв багаж имаш право, за всичко над него може да направят може и да не направят проблем! Редно е да може дамската чанта да се прибере в другия багаж.

# 116
Да, това ми беше въпросът. Благодаря за отговора! 😊

# 117
  • София
При Rayn е късмет дали ще ви правят проблем, Лейси. В неделя на летището във Виена, детето пътува за Милано с тях, ами направо си беше тотален контрол - всяка раница в рамката, всеки куфар в рамката, няма избирателно мерене на багажа. Тя беше със супер дребна дамска чанта и те държаха чантата да е в раницата. Всяка дамска чанта в раницата или доплащаш 60 евро за нея. Полетът закъсня, заради цялата тази проверка с около час.
Допълвам и не се признаваше дюти фрии покупката на летището като багаж и тя трябва да влезе в раницата/куфара.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 10:01 от veka

# 118
Скрит текст:
При Rayn е късмет дали ще ви правят проблем, Лейси. В неделя на летището във Виена, детето пътува за Милано с тях, ами направо си беше тотален контрол - всяка раница в рамката, всеки куфар в рамката, няма избирателно мерене на багажа. Тя беше със супер дребна дамска чанта и те държаха чантата да е в раницата. Всяка дамска чанта в раницата или доплащаш 60 евро за нея. Полетът закъсня, заради цялата тази проверка с около час.
Допълвам и не се признаваше дюти фрии покупката на летището като багаж и тя трябва да влезе в раницата/куфара.
Много благодаря за изчерпателния отговор! Определено ще си взема малка чанта, за да я събера в багажа. 😊

# 119
.......
Това е прекалено...
Нали важеше обратното( т.е. покупки от магазина не се числят към багажа), вече по преценка на служителите ли е?
( Аз откъде ще знам предварително какво ще реша да купя от duty free- то, та са си оставя място в багажа, направо е абсурдно това изискване )

Общи условия

Активация на акаунт