RYANAIR - 27

• 39 091
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Или се обаждаш в чата да оправят вида на билета, или си измисляш рождена дата дето минава
Няма ли да има проблем, че датата не съвпада? Някой пробвал ли е да мине с грешна рождена дата?

Според мен няма да гледат датата, както и номера на паспорта не гледат, но си решаваш дали да рискуваш. Гледай да не изглеждаш уплашена Grinning
Те едва поглеждат имената, не мисля, че има време да сравняват. Пък и не ги ощетяваш,на една цена са билетите.

При наличие на време и ако нямате проблем да пишете на чужд език, от едно обаждане в чата няма да ви заболи.

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 13:54 от neuromancer

# 661
  • СОФИЯ
От опит в последните 3 месеца не е точно така. Възможно е на различни летища да не е едно и също, но рискът е прекомерен според мен.

# 662
Къде е по-добре да им пиша - ФБ чата или чата на сайта? Имам 20-ина дена до пътуването, така че ще упорствам до последно за смяна на вида на билета, но все пак е хубаво човек да е подготвен с план Б...

# 663
  • СОФИЯ
В твоя случай аз лично бих отишла на летището. По-бързо става и си спокойна след това.

# 664
В твоя случай аз лично бих отишла на летището. По-бързо става и си спокойна след това.
Аз ще пътувам със сина ми и ще съм там. Имаш предвид предварително ли да отида? Кой да търся да ми оправи билета - Райън имат ли офис на летището?

# 665
Според мен най-добре да се пише в чата или по телефон да се оправят нещата. Такива съвети, че не правели проверки и да се пише друга дата за мен са неразумни, защо е нужно жената да е в стрес до последно.
Влизаш в профила си, Contact Ryanair, там ще се ориентираш. Пиши в чата live agent

# 666
чата на сайта, пиши live agent, за да говориш с човек
с фейсбук никога не съм за занимавал за нещо смислено, не знам дали става
на летището обикновено са аутсорснати служители, които работят с различни компании, според натоварването и нямат задълбочени познания, така или иначе вероятно ще се обадят и те на същото място.

# 667
  • СОФИЯ
Фактически не се случва

# 668
Здравейте,имам един въпрос при закупуване на билети за полет от мой профил, същите може ли да се заплатят с дебитна карта на друго лице, който е от пътуващите. Благодаря предварително!

# 669
  • sf
Може и от непътуващ да се плати. Тях ги интересува да си получат парите,  независимо от кого.

# 670
Благодаря!

# 671
Аз имам въпрос при смяна на пътуващ. Възможността е минимална, но ако се окаже, че единият пътник не може да пътува смяната май струва доста скъпо? Застраховката, която направихме е стандартна, която си върви срещу дребна сума в Райънеър. Даже не съм наясно как се процедира с тая застраховка и какво включва. Досега не ми се е налагало да я използвам, когато пътувам.

# 672
Ами прочетете какво включва застраховката и действайте според нея. Или сключете застраховка "Отмяна на пътуване" с български застраховател.

# 673
На сайта се вижда колко струва смяна на пътник, по спомен е 100 евро на човек, в посока. Какво включва застраховката не знам, трябва да пише много подробно на сайта и в полицата която сте получили, аз правя външна застраховка.

# 674
Здравейте! Имам закупени от сайта на Райън 4 двупосочни билета за София-Барселона-София, като сега ми се налага да променя датата на полета за връщането. Системата не ми дава тази опция, т.е.полето за смяна на полет в профила ми е неактивно. Цял ден опитвам, но безуспешно. Някой да има представа на какво се дължи? Дали на това, че полета е двупосочен? Моля за съвет.

Общи условия

Активация на акаунт