Политиката в България - Епизод седми

• 691 383
  • 23 690
  •   1
Отговори
# 22 875
Не знам транспорта в София с какви климатици е оборудван, но широко рекламираните влакове до морето са се оказали без климатици. Вчера гледах поредното клипче, хората споделят, че вътре е адска жега. Министърът, който пътуваше показно преди официалното пускане на супер-дупер бързите влакове, дали пътува в такива условия?

Ако всичките ни депутати и министри живееха живота си, като обикновените хора - пътуваха с ГТ, ползваха влакове до морето, чакаха с часове пред лекарските кабинети, живееха със средните за страната заплати и т.н., нещата в България много отдавна щяха да са се подобрили Simple Smile

# 22 876
Защо не кафе-автомат,модернизиране на електротранспорта,първите ще сме вероятно.
Не знам,някой експерт по климатизацията на трамваите не се ли е изказал все още?

Т.е.само за кабината на ватмана ли е?А пътниците? Това тяло отгоре няма ли да се раздрънка от вибрациите?Да хвръкне някой ден? 😀 Хем е смешно,хем не.

# 22 877
  • Пловдив
Не прочете ли статията, пише, че е само за по- старите модели трамваи.

# 22 878
За такава миниатюрна кабинка климатизацията струва 630 лв? А пътниците кучета ги яли отзад, така ли? И много се съмнявам, че така монтираният уред е за превозно средство, поне по такъв начин поставен не вярвам да издържи повече от два-три месеца максимум, ма то лятото ще свърши, нАпролет ще обявим нова поръчка.....
П.П. Сега видях, че единичната цена всъщност е 8600 лв....В потрес съм!

# 22 879
  • софия
След осигуряване на залъка, на работещите в ГТ трябва да се осигури и комфорта. За тях климатици в кабините, за пътуващите - радостта от "качествената" услуга. Не е лоша идеята и за кафеавтомат. Но ще трябва да имат и социална придобивка "консумативи за КА", че с ниските заплати няма да се справят. А и може да спрат да спират трамваите на Стамболийски преди НОИ и да правят задръстване. Явно там продават върховно кафе, защото няма ден без спрял трамвай за кафенце.

# 22 880
  • София
Това ще е поредният абсурд, който ще обикаля СМ като безумните преустойства на панелките.
За толкова години Фандъкова и Бацко не подновиха парка на най-богатата община.

# 22 881
  • Буркина Фасо
Не знам транспорта в София с какви климатици е оборудван, но широко рекламираните влакове до морето са се оказали без климатици. Вчера гледах поредното клипче, хората споделят, че вътре е адска жега. Министърът, който пътуваше показно преди официалното пускане на супер-дупер бързите влакове, дали пътува в такива условия?
влаковете са с климатици, но неработещи. измислиха някаква причина за това.
и министъра е бил в този влак. 

# 22 882
  • Street of Dreams
След осигуряване на залъка, на работещите в ГТ трябва да се осигури и комфорта. За тях климатици в кабините, за пътуващите - радостта от "качествената" услуга. Не е лоша идеята и за кафеавтомат. Но ще трябва да имат и социална придобивка "консумативи за КА", че с ниските заплати няма да се справят. А и може да спрат да спират трамваите на Стамболийски преди НОИ и да правят задръстване. Явно там продават върховно кафе, защото няма ден без спрял трамвай за кафенце.
Какво? Ватманът спира трамвая, за да си вземе кафе??

# 22 883
Не прочете ли статията, пише, че е само за по- старите модели трамваи.
Да,прочетох,за мотрисите производство 1980-те,1990-те.Човек да не се пошегува.
Мир да има,пожелавам им безаварийно каране на хладно.

# 22 884
За "корупционното дело" https://www.youtube.com/watch?v=CYAOta3uVBw от Велислав Величков. Хубаво е, че припомни нещо, което само по една медия го чух https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/sonya-klisurska-ne- … oluchih-obvinenie
Едното обвинение е повдигнато порази отказ от лъжесвидетелстване...
В това вярвам 99.99% процента, 00.01% си го задържам, защото не съм го видяла с очите си.

# 22 885
  • софия
Да. Другите спират и го изчакват, защото не може да се мине. Там платното е едно и като спре и бакшиш или друг, движението в посока центъра спира. Само за 5 минутки. Какво толкова? И те са хора, и те душа носят.
Бях решила да започна да ги снимам, но не ми се занимава.

# 22 886
Официално честито Simple Smile

Не, не стават само в София тия работи. В Пловдив също не е като да не се случва - кафенце, цигари, закуски. Но то в Пловдив градският транспорт е извън всякакви норми, та едно спиране за кафе не прави впечатление Simple Smile

# 22 887

Странно как само в София стават такива работи. Simple Smile

Ами нормално - трамваи има само в София Grinning

Шегата настрана - редовно ми се налага да заобикалям паркирал автобус на аварийни, който спира да си взима закуска от една пекарна, която не е на спирка дори. Всяка сутрин по едно и също време. Спира точно след светофара и двете колони коли започваме да се бутаме в една, за да го заобиколим.

# 22 888
Трамваите в Сф спират редовно я за кафе, я за баничка, спирали са пред аптека, но хайде, може да е имал болежки ватманът.....През това време всички пътници стоят послушно и чакат.

# 22 889
  • софия
Не съм се задълбавала, но от прочетено оставам с впечатление, че ОП за климатиците е на Дружеството, не е на СО. Помним кой и кога назначи "нови" хора в тях. Тези отговорни хора се търсеха и по време на стачката, но нещо бяха изчезнали.

Общи условия

Активация на акаунт