Политиката в България - Епизод седми

• 690 555
  • 23 690
  •   1
Отговори
# 15
На миналите избори за депутати през 16,00 часа е имало 20 процента активност. Сега по същото време имаме 26 процента
Обаче виждаме че с покачването на активноста се увеличива протестният вот. т.е. концепцията "ще вдигнем активноста и екзотиките като Величие и Меч ще изчезнат" не работи

# 16
Явно Корнелия   нещо им пречи и на тях. То ако махнем вождовете нищо страшно няма, те се ядат като кучета за европарите. Днес си мислех, ако се редуват, сега на този , след това на друг и контролът да е от  опонента,  дали ще се съгласят, на нас е  все едно кой  ще извърши строеж или ремонт. То с контрол  - да кажем от опозицията да е, дали ще се съгласят?

При нас няма непреодолими различия  освен в пари.
 Ако оставят фирмите да работят,  без да  им отчисляват, дали ще е  качествено  и   честно? Или има непоправимо увреждане да се открадне?
 Такива мисли,  неизгладени. Отговор на въпрос що така бе, Миме не става  политиката ни.
Лорде , много купуваха и открито , без срам. Да не се окаже купения вот да вдига %.

# 17
Здравейте! Липсваше ми темата Heart Eyes Още не съм гледала резултати, че оправям децата за утре за градина, но ще наваксам и дочета като ги приспя по-късно.

# 18
Няколко сценки и ще има правителство. Аз съм се хванала на бас за герб, пп и ДПС( едното или двете дори). Да видим Simple Smile

# 19
Купуването на гласове не може да спре. Ако някой вярва че може да спре корпоративният вот е наивник.
Въпроса е, че въпреки увеличена избирателна активност единственото което се увеличава е протестният вот в полза на националистическите партии.

# 20
Аз пък си мисля, че БСП ще са третият партньор.
То не останаха разумни партии. Дано МЕЧ не влезе!

# 21
Честито още от същото. Няма да се плашите, Главчев още сутринта заяви готовност да продължи да бъде служебен премиер при нужда. Според мен пак вървим натам и към нови избори.

Единствената хубава новина ще бъде Величие и Меч да не минат чертата.
Най-лошата за мен е резулта на момчето. Ударен алъш-вериш. Сами сме си виновни. Докато лежим по диваните и философстваме, човекът пазарува необезпокоявано. Другият път пак си стойте в къщи, ходете за гъби, обяснявайте колко сте разочаровани и обезверени.

# 22
  • София
На миналите избори за депутати през 16,00 часа е имало 20 процента активност. Сега по същото време имаме 26 процента
Обаче виждаме че с покачването на активноста се увеличива протестният вот. т.е. концепцията "ще вдигнем активноста и екзотиките като Величие и Меч ще изчезнат" не работи

Ами, на кантар са за влизане. Не е сигурно, че ще влязат, което може би тази малко по-висока избирателна активност ще изиграе роля, но отново активността е незначителна - около 35%.

Няколко сценки и ще има правителство. Аз съм се хванала на бас за герб, пп и ДПС( едното или двете дори). Да видим Simple Smile

Аз съм хванала бас за ГЕРБ, Възраждане, ИТН, Пеевски.

# 23
Ми  те купуват - първо,  и народа вярва в патриотизма,  заблуден в техния.

Днес един дядо ми каза ,че няма да гласува , защото не му дали голяма пенсия.  Някои  така си представят нещата , кой колко ще ни даде, в случая  може и  илюзии да дава патриотични.
 Не знам как пресмятат турския вот и  за кого. Ходи ли някой там да смята?

# 24
Еййй соната, твоята комбинация почти по-лоша от моята Joy

# 25
Аз съм забелязал че за купен вот се говори само когато резултатите не изнасят на ПП и ДБ. Когато бе първият мандат на Радев и той минаваше за натовец вотът не бе купен. Когато Петков стана премиер вотът не бе купен.

С БСП е невъзможна комбинация, нито с Величие., нито с Възраждане. Причана е геостратегическа.

Или трябва да стане комбинация  Герб - ПП-ДБ - ИТН/МЕЧ
която ще е много неустойчива или няма да има правителство

П.С. Боряна, мнозинството от народа единственото което го интересува е джоба му.

# 26
За мен е плашещ този голям процент на Новия край.
Този човек ще ни храносмели всичките накрая.
съгласня. Да благодарим на негласуващите.
Само че на тези избори като че ли изборната активност се покачи.
нерешаващо обаче.

# 27
  • Разпиляна във въображението
Мен ме бяха отказали да гласувам. Бях го решила, но пуста съвест Simple Smile

Възможно е ГЕРБ, ППДБ, ИТН, БСП и ще има доста голямо удобно мнозинство, което ще помогне за бързи промени в регулатори, назначения и оправяне на Конституцията.

# 28
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Ама това с Пеевски какво друго да е освен напазарувано в голямата си част... чак пък толкова да е долюбван не ми се вярва.

# 29
Е, Лорде, как ИТН с МЕЧ 🙂

Общи условия

Активация на акаунт