Политиката в България - Епизод седми

• 690 648
  • 23 690
  •   1
Отговори
# 105
62 мандата - Герб
36 Възраждане„
35 ПП-ДБ
30 ДПСс - Ново начало
29 - ДПС
20 БСП
18 ИТН
13 МЕЧ

80 процента протоколи на Галъп

# 106
  • София
А аз мисля, че на Пеевски му е важно сега да е на открито.
и ще натиска ББ за правителство.

Не е задължително. Вижда се, че и служебните кабинети му вършат работа. Е, като вече не са му толкова полезни ги заменя с други, като на старите им дава място в партията си.

# 107
Какъв е тоя кошмар който гледам. Възраждане втора сила, Пеевски трета. Какво става. В паралелното преброяване Пеевски хвърчи нагоре, възможно е утре дори втори да се окаже. А двете ДПС-та е възможно утре да имат повече гласове от Герб. Защото в екзит пола се е крило, за тях гласуване. В момента заедно са само 2 процента зад Герб. Ако не се беше разпаднало ДПС, дали щяха да станат първа сила.

# 108

Не е задължително. Вижда се, че и служебните кабинети му вършат работа. Е, като вече не са му толкова полезни ги заменя с други, като на старите им дава място в партията си.
така, така, но това няма как да е вечно нищо, че Главчо отново декларира жертвоготовност.

# 109
  • София
А и като съд, прокуратура, полиция, медии, регулатори и много политици са под негов контрол, дреме му на пеевски кой точно ще е министър председател.

# 110
Двете ДПС заедно имат над 20 процента. При повишена активност
Възраждане - втора сила.

# 111
  • София
Никога не съм виждала обединено ДПС да мине 13-14%, а сега две отделни имат над 20% подкрепа. Да, ние ги ядеме доматите с колците..

# 112

Ако не бяха пипали конституцията, правителствата щяха да са си на Радев. Хубави - лоши, по-добре на Радев, отколкото на Пеевски.

# 113
Алфа Рисърч  дава 4,1 на Меч. Само допреди час им даваше 3,4 Вдигат

90 процента паралелно преброяване.
двете ДПС заедно са 18 процента

# 114
Какъв е тоя кошмар който гледам. Възраждане втора сила, Пеевски трета. Какво става. В паралелното преброяване Пеевски хвърчи нагоре, възможно е утре дори втори да се окаже. А двете ДПС-та е възможно утре да имат повече гласове от Герб. Защото в екзит пола се е крило, за тях гласуване. В момента заедно са само 2 процента зад Герб. Ако не се беше разпаднало ДПС, дали щяха да станат първа сила.

Това къде го гледаш? Въртя каналите, като луда и никъде не виждам Пеевски да е трети.

# 115
Галъп 80 процента НОВА
А ти за Пеевски? не Тесла се е объркал. Смята АПС и ДПС -НН заедно

# 116
# 117

Това къде го гледаш? Въртя каналите, като луда и никъде не виждам Пеевски да е трети.

Извадка от 80% паралелно преброяване, Възраждане втори а Пеевски дели трето място с ППДБ, с равни проценти.

# 118
  • Разпиляна във въображението
Министрите, които се бореха с купения вот са на Радев. Добри, или лоши. Както и да е. Това е в миналото, засега.

Ако Борисов ще играе с Пеевски значи ще се върви към СП. Ако Борисов поиска да се откъсне от него, то ще бъде диологичен и ще търси мнозинство за редовен кабинет. Дори за година да е. От бюджет до бюджет. След това временното може да стане постоянно.

# 119

Извадка от 80% паралелно преброяване, Възраждане втори а Пеевски дели трето място с ППДБ, с равни проценти.
браво! А дано Пееф е трети. Така ни се пада!
Слеодбяда Първан каза,.че ще има изненади.

Общи условия

Активация на акаунт