Политиката в България - Епизод седми

• 691 371
  • 23 690
  •   1
Отговори
# 22 890
Не съм се задълбавала, но от прочетено оставам с впечатление, че ОП за климатиците е на Дружеството, не е на СО. Помним кой и кога назначи "нови" хора в тях. Тези отговорни хора се търсеха и по време на стачката, но нещо бяха изчезнали.
Не са изчезнали, ходили са да купуват климатици. И добре са се справили както се вижда.

# 22 891
  • Street of Dreams
Да си шофьор на градски транспорт и да спреш с все пътници,за да си вземеш кафе е не просто неуважение към пътници, работа и тн, а един вид нагласа към живота. Много неща в държавата не вървят не по политически причини, а заради този манталитет.

# 22 892
  • софия
Това е и абсолютно нежелание да се съобразяваш с всички участници в движението. В някои ситуации не само пътниците чакат. Чакат и тези около превозното средство, защото няма как да бъде заобиколено. Ама нали трябва да ги уважаваме, подкрепяме, само те работят отговорна работа, само те работят в лоши условия, а заплатите им не съответстват на това.

# 22 893
И на фона на това децата-медици бяха оплюти как не са си написали политическите предложения добре и ги навряха да не казвам къде.
Само че, служителите на транспорта също две думи на кръст не могат да вържат, на тях други хора им пишат исканията.
Извън това-тези климатици не са като домашните и да, цената е различна. Който има кемпер-знае.

# 22 894
Това е и абсолютно нежелание да се съобразяваш с всички участници в движението. В някои ситуации не само пътниците чакат. Чакат и тези около превозното средство, защото няма как да бъде заобиколено. Ама нали трябва да ги уважаваме, подкрепяме, само те работят отговорна работа, само те работят в лоши условия, а заплатите им не съответстват на това.
Да, задръстват движението, създават предпоставки за инциденти. В доста случаи вероятно и нарушават ЗЗП. Ама подробности.

# 22 895
Разбира се, че нарушават. Аз лично съм подавала сигнал, тип-глас в пустиня.

# 22 896
И на фона на това децата-медици бяха оплюти как не са си написали политическите предложения добре и ги навряха да не казвам къде.
Само че, служителите на транспорта също две думи на кръст не могат да вържат, на тях други хора им пишат исканията.
Извън това-тези климатици не са като домашните и да, цената е различна. Който има кемпер-знае.

Какви деца на по 20 и няколко години. На тази възраст трябва 10 години стаж да имат.

# 22 897

Какви деца на по 20 и няколко години. На тази възраст трябва 10 години стаж да имат.
Тоест да са завършили уни-то и да са започнали работа на 10 годишна възраст? Интересна теза. А защо впрочем децата или студентите трябва сами да си пишат законите? Тошковци взимат по 20 бона на месец, за да ни разрешат ние да им вършим работата?

# 22 898

Случайния, на 19 половината деца завършват гимназия. Как на 20-20 и кусур да са с десет години стаж по-точно?
Дори да допуснем, че не учат медицина, а са кандидат- програмисти, работещи от първи курс.
Айде пробвай се ти.
Аз имам 30 години трудов стаж, но на такава сметка не бях попадала.

# 22 899
Мафията в действие.Коя ще бъде следващата паднала кметска глава?
https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/kmetut-na-varna-e-z … cionnata-komisiya

# 22 900
Ей, а Портних си седи у тях..
Въобще не са бухалки, изобщо..

# 22 901
Очакваме сега в трибуквената медия да излезе поредния запис.

# 22 902
И отказал се да свидетелства, да стане обвиняем.
Тия са....

# 22 903
  • София
Поправете ме, ако греша но ОПГ Гешев го въведе като масово обвинение срещу политически опоненти, нали?

# 22 904
Гледам, че бухалките на ГЕРБ-Ново Начало са почнали сега и кмета на Варна. Явно в тази държава само кметовете на ПП са корумпирани.

Общи условия

Активация на акаунт