Политиката в България - Епизод седми

• 691 029
  • 23 690
  •   1
Отговори
# 23 340
  • Другата България
Скрит текст:
Точно за него се е оплакала преди 8 месеца, доколкото четох.
фаастък, в голяма заблуда си. Хората с успешни бизнеси никой и отникъде не ги гони.
Това сериозно ли е, в смисъл - наистина ли го мислиш, и вярваш, или е написано само защото трябва да се опонира на хората, които имат различно мнение?
Питам сериозно, без да се заяждам или влагам друг умисъл, за да знам дали да се аргументирам защо аз мисля, тоест, знам и вярвам в обратното, както и съм наясно каква е цената, буквално за един успешен бизнес у нас.

# 23 341
Аз я изслушах Пламенка. Вярвам й.

# 23 342
Беа, ти сериозно ли? Никога никъде в корупционни схеми не се гледа чий човек си, кой е мъжа ти/сестра ти/имаш ли вучйо владика и т.н.

Дайте ги срс-та
На пламенка бизнеса е буламачи. С протекция. Успешен е бил Заради протекцията. Я да го видим в конкуренция.

# 23 343

фаастък, в голяма заблуда си. Хората с успешни бизнеси никой и отникъде не ги гони.

В голяма заблуда си, че хора на хранилки са хора с успешни бизнеси

# 23 344
Аз изслушах записа. Прокуратурата и КПК- вие за идиоти ли ни взимате? Пламенка говори с някакъв и му се оплаква от нещо. Този другият определено не е Коцев и каза само три пъти  "да", но тя му съобщава, че нещо възмутително се е случило. И завеса.

# 23 345
Не вярвам майка с ученик във Варна да седне да брани тази "успешна бизнес" и "дама" ще сложа в кавички. Или ползвал болничен престой.

# 23 346

Напротив. Големите бизнеси се крадат. И средни бизнеси се крадат. За малките едва ли си дават зор. Както написаха и по-горе - още от времето на Дянков и първия кабинет на Борисов. В един момент си принуден да отчиташ 20%, 30% или 50 % от бизнеса. В друг случай просто ти го взимат.
Първата подобна история я чух преди 14 години и честно казано бях в шок. После чух и за други. Това е положението в милата родина за много хора.
Пък после били българите неинициативни. Напротив. Не са. Но са хванати за гушите.

# 23 347
На мен не ми пречи какво мислите вие. Моето мнение си е такова. Жена с бизнес от 35 години няма как да си измисли това. Толкова си е на място и логично и добре навързано с приключенията на райноните кметове в Младост и Люлин, които практически казват абсолютно същото Simple Smile Ами аз им вярвам на тях.

За никакви хранилки не съм наясно.

# 23 348
На мен не ми пречи какво мислите вие. Моето мнение си е такова. Жена с бизнес от 35 години няма как да си измисли това. Толкова си е на място и логично и добре навързано с приключенията на райноните кметове в Младост и Люлин, които практически казват абсолютно същото Simple Smile Ами аз им вярвам на тях.

За никакви хранилки не съм наясно.
Laughing
Позапознай се кой е мъжът й и какво си е "измислил той".

За мен самият факт как излъга, че на снимката с Борисов не е тя, не знам защо си е въобразила, че "стандартният тунинг" я прави неразпознаваема.

# 23 349
  • Deutschland/HE
Беа, двете фирми допуснати до конкурса са на хора на ГЕРБ. Ако не е единия, ще е другия.
Ако беше спечелила фирма Лагард, да вярвам, но е спечелила фирма близка до ГЕРБ. Явно кметът наистина внимава и не е спечелила поръчката фирма, която могат да свържат с него. Филип Спасов (от първият сезон на Хелс Китчън) е близък с него и с Лагард. А техните закуски наистина са хубави и децата ги харесваха. Закуските на Пламенка за нищо не стават. Някаква филия от най-евтиния хляб, намазана с незнайно какво, необелен морков, дебел колкото двата ми пръста. Явно доста е отчислявала на предния кмет, щом за децата за нищо свястно не е оставало.

# 23 350
А намериха ли новия честен, спечелил поръчката?
Нещо чух, че го търсят и той се крие.
Вярно ли им вярвате на пепе?
Пламенка е от старите схеми. Но ако и пп имат схеми, одобрявате ли го това?
Значи. С толкова бълване срещу съда от пп само ги радикализирате. Това са хора с огромно его. Магистратите. Особено тези в сгс.
Да видим кой ще гледа мярката.
Аз чакам с интерес.

# 23 351
Беа, двете фирми допуснати до конкурса са на хора на ГЕРБ. Ако не е единия, ще е другия.
Ако беше спечелила фирма Лагард, да вярвам, но е спечелила фирма близка до ГЕРБ. Явно кметът наистина внимава и не е спечелила поръчката фирма, която могат да свържат с него. Филип Спасов (от първият сезон на Хелс Китчън) е близък с него и с Лагард. А техните закуски наистина са хубави и децата ги харесваха. Закуските на Пламенка за нищо не стават. Някаква филия от най-евтиния хляб, намазана с незнайно какво, необелен морков, дебел колкото двата ми пръста. Явно доста е отчислявала на предния кмет, щом за децата за нищо свястно не е оставало.

Оу, да.. това с необеления морков...Unamused върху нещо мазно бяло.... между мас и майонеза...
Унизително беше.
Глетави теста...

tays, colibri го е обяснила достатъчно добре. Няма фирма/близък/далечен на пп дето да е спечелил.

# 23 352
Принципно, в тези мутренски времена, за да замениш една порочна схема, трябва да приложиш друга. Не е задължително другата схема да е гадна, с кофти изпълнител. Но да е схема, да. Аз съм За да се прилагат схеми на схемаджиите. То няма друг вариант, всичко е купено предварително иначе.

# 23 353
  • Другата България
Мдаааа, понякога липсата на отговор всъщност е най-добрия отговор. Blush
Благодаря.

Затова аз лично винаги съм предпочитала когато с нещо не съм наясно, не знам, не разбирам и т.н., да си замълча, или поне да се запозная с материята, преди категорично да влизам в спор с хора, в който току виж стана за посмешище заради незнанието си.
Говоря за себе си, разбира се, всеки сам си преценЯ.

И Любен Дилов отрича ГЕРБ да имат нещо общо с тези показни акции.
Вярвам му, разбира се.
https://www.bulnews.bg/article/490234
Любен Дилов: ГЕРБ няма общо със сигналите за кметовете на ПП
„Особено трогателно е това, което се случва в момента около кмета на Варна, а и изобщо от разследванията, които текат. Постоянните обвинения, че ние нещо им правим, са комични. Всички разследвания са вследствие на свидетелства на техни хора, срещу други техни хора. Няма подадени сигнали от правителството срещу техните представители в местната власт”. Това заяви в предаването „Твоя ден” депутатът от ГЕРБ Любен Дилов.
„Най-сериозните сигнали са от личния адвокат на г-н кмета, който той е назначил за заместник. Нали си представяте, ако това го направи функционер от ГЕРБ какво ще му се случи? Да не говорим, че е назначил близък роднина за друг зам.-кмет. Всички те сега свидетелстват срещу него”, поясни той. По думите му същото се отнасяло и за скандала в СОС.
Скрит текст:
„Всичко идва от хора, които са от техните среди, те са назначени от тях”, каза още Дилов.
И поясни, че в крайна сметка работата на прокуратурата е да повдига обвинения и тя я върши.
По думите му „всички теми, които ПП-ДБ поставя, ги правят за смях”.

Не знам за вас, ама аз си представям ако това го направи функционер от ГЕРБ какво ще му се случи.
Най-“пресния“ пример е Ирена Димова.

# 23 354
Да, видяхме им егото в случая с Иванчева и молбите й за предсрочно освобождаване. В случая с Коцев едва ли има значение емоционалното им състояние. Коцев е от големите риби. Каквото им каже шефът това ще правят с него.

Общи условия

Активация на акаунт