БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 17 (Между два сезона)

• 22 835
  • 480
  •   1
Отговори
# 450
Е,чак пък студ.Но болно дете не е редно да води насам-натам.Макар че като го гледам на снимката,не ми изглежда отпаднал.

# 451
Няма значение дали изглежда болен или не. Болните деца и хора си стоят вкъщи и не пръскат бацили. На времето нищо му няма. Не може цяла зима вкъщи, обаче като си болен не ходиш на обществени места!

# 452
  • на пистата
Заради такива безотговорни родители лепнах варицела на 40г!Не ми се говори.Тя Наска в Пловдив на центъра цветя раздаваше и целуваше всички болна,вие детето няма да води.

# 453
Заради такива безотговорни родители лепнах варицела на 40г!Не ми се говори.Тя Наска в Пловдив на центъра цветя раздаваше и целуваше всички болна,вие детето няма да води.

Честно ли така направи в Пловдив  :O

# 454
Е,чак пък студ.Но болно дете не е редно да води насам-натам.Макар че като го гледам на снимката,не ми изглежда отпаднал.
Студ, да, в момента в София е 1 градус, чак пък студ...особено за болни деца е много "подходящо"!

# 455
Емилия напоследък я канят и по големи брандове в рекламните си кампании и тя вече рекламира myprotein и емаг, даже леко съм учудена. Наска си седи в lbd и се чудя защо. Относно децата, разбира се, че болните и деца и възрастни си седят у дома, украсата на механата не е нещо неотложно, но при Наска и Даниел по този въпрос съобразяването е нулево, изобщо не им пука

# 456
Хейзъл, къде сииии?
Влез да защитиш Наска... 😃

# 457
Не мога да я защитя, душа : )))

Сигурно са били в IДКК (отвратителна клиника, 200лв. за преглед през уикенда) над Джъмбото, нали сега всеки по-заможен с бебе е абониран там

Но нищо не ги оправдава да пръскат бацили по хората, без маски без нищо...

# 458
Едва ли са в това Джъмбо,  Хейзъл.  Най - вероятно са в Дружбенското.  А и не вярвам да им се дават пари за ПК България.

# 459
Нда, не е на бул. България, там няма такива стълбища

Как може без маски да се мотаят, лошо, Танаске, лошо

(но не ликувайте сега, нали...да не преекспонираме историите за злата мащеха и прочее)Relieved

# 460
  • на пистата
И аз защитавам Наска на моменти,когато  го виждам правилно от моя гледна точка.Но това болни да пръскат бацили,нищо не ги оправдава.
Plamensi,на свети валентин раздаваше цветя в центъра на Пловдив.А преди това се пусна,че е болна.

# 461
Те за собственото си дете не мислят,че не е ок да го извеждат болно , та за другите ще мислят...

# 462
Не мога да я защитя, душа : )))

Сигурно са били в IДКК (отвратителна клиника, 200лв. за преглед през уикенда) над Джъмбото, нали сега всеки по-заможен с бебе е абониран там

Но нищо не ги оправдава да пръскат бацили по хората, без маски без нищо...

🤣🤣🤣сигурно!!!!!

# 463
И аз няма как да я защитя Наска. Тук сме единодушни. На черното бяло не мога да кажа.

# 464
Миналия месец малък Дани пак беше болен и обикаляха с него по молове и други обществени места. Не знам защо Наска, Даньо и детето са като скачени съдове. Единият остава с болното дете вкъщи, а другият да ходи и да върши неотложната работа по молове и джъмбо.

Имат супер безотговорно поведение.

Общи условия

Активация на акаунт