Дългото чакане след трансфер – тема 115

• 36 864
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
Ако предложи док хистеро... ама ще ви помоля да кажете какво точно да се търси там... Имам замразени за още един опит и ми се иска да е последен успешен(7ми трансфер) .... че за 8ми път няма да отида...

# 46
Ами при мен например с хистероскопия се откри хроничен ендометрит. Може да има маточни аномалии, данни за аденомиоза, полипи, които не се виждат на УЗ, а са на кофти място... Варианти много.

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 14:18 от 2402

# 47
Може ли да кажете защо се наложи да се изчака до 6 ден, всички коментират, че след 5 ден вече все едно всичко е изгубено.
Момичета, имам едно питане на някоя транферирали ли са 6 дневни ембриони. Като цяло някой знае  ли какво поражда това забавяне в развитието
Благодаря ви

Има син на 4г, перфектно здраве Simple Smile Супер умен, супер енергичен, нооо много своенравен и инат 😂  Не знам дали причината е, че е бил замразен на 6ти ден. Шегувам се! Няма от какво да се притесняваш, при нас това не е оказали негативно влияние. Ако се притесняваш дали ще изостане в развитието, уверявам те, че няма причина за притеснение. Моя сладур в някои отношения е бил доста по развит в сравнение дечица на неговата възраст.

Синът ми е замразен бластоцист на 6ти ден, имаме и замразени на 7ми ден. Това е в Турция, тук ги чакат.

# 48
Ох, момичета, сега като си слагах Циклогеста на пръста ми имаше нещо розовеещо ( остатък от сутришния циклогест и розово с него). Много се притесних. Лекаря иска да пусна тест на 15 тия ден, но утре ми е 10, какво ще кажете да пусна ли утре?

# 49
Ох, момичета, сега като си слагах Циклогеста на пръста ми имаше нещо розовеещо ( остатък от сутришния циклогест и розово с него). Много се притесних. Лекаря иска да пусна тест на 15 тия ден, но утре ми е 10, какво ще кажете да пусна ли утре?

Да, 10 -ти ден, особено ако е на 5-дневен ембрион ще покаже.

# 50
Ако предложи док хистеро... ама ще ви помоля да кажете какво точно да се търси там... Имам замразени за още един опит и ми се иска да е последен успешен(7ми трансфер) .... че за 8ми път няма да отида...
Здравейте,
Не знам при кой доктор сте, но да не предложи досега хистероскопия след всичките тези неуспехи е повече от странно.
Не чакайте той да ви предложи, а направо го коментирайте с него, и ви съветвам да се видите с поне още един репродуктивен специалист за мнение.
Успех ви пожелавам. 🍀

# 51

Да, 10 -ти ден, особено ако е на 5-дневен ембрион ще покаже.
Да на 5 дневни ембриончета е.

# 52
В такъв случай резултатът ще е категоричен.

# 53
Здравейте,
Не знам при кой доктор сте, но да не предложи досега хистероскопия след всичките тези неуспехи е повече от странно.
Не чакайте той да ви предложи, а направо го коментирайте с него, и ви съветвам да се видите с поне още един репродуктивен специалист за мнение.
Успех ви пожелавам. 🍀
Това мине втори репродуктивен специалист той поне предлага някакви варианти да се търси къде можеби е проблема... докато при предните 4трансфера в друга клиника нищо не казаха освен след първия неуспех веднага тест на самите ембриони.... нищо друго не са казвали но аз отказах тогава ... интересно че във старата клиника с 3вида лекарства естрогени едвам правих 9.2 9.3 ендуметриум тук само с естрофем правя 9.5

# 54
Здравейте,
Успех ви пожелавам. 🍀
Това мине втори репродуктивен специалист той поне предлага някакви варианти да се търси къде можеби е проблема... докато при предните 4трансфера в друга клиника нищо не казаха освен след първия неуспех веднага тест на самите ембриони.... нищо друго не са казвали но аз отказах тогава ... интересно че във старата клиника с 3вида лекарства естрогени едвам правих 9.2 9.3 ендуметриум тук само с естрофем правя 9.5
Добре е дебелината на лигавицата, предполагам и структурата е ок щом е имало толкова трансфери.
Дали сте пускала имунологични изследвания, също тест за тромбофилия дали сте правила?

# 55
Здравейте мили дами !

Обръщам се към вас, бъдете силни, бъдете смели и много разумни, защото от нашата слабост има хора в тази група, които се възползват и не се свенят пред нищо да ни критикуват за нашият избор и мнение.
Искам да подкрепя всяка една от вас, която е била или е по пътя за създаване на свое бебче.
Това е смисъла на  живота, на нас, жените.  Пътят е дълъг и не спира с положителен тест, защото идват и най-трудните първи седмици от бременността. С радост споделям с вас, че вече имаме сърдечна дейност и се надявам всичко да протича нормално.
Благодаря на целият екип на МЦ Афродита и вниманието към мен.
Надявам се , че след няколко месеца ще ви съобщя, че държа в ръцете си нашата неземна радост и не, за да се хваля, а за да дам кураж на всички ви, че щом ние успяхме, щастието ще достигне и вас.

# 56

10 ден от трансфера..Sad
Не знам защо лекаря каза, че е рано и да продължа с хапчетата до 09.11 или до ярко червен цикъл! Това си е отрицателен тест!

# 57
Здравейте,

Някое момиче от тук да е имало зацапване след трансфер заради цервикалния канал и трудност при влизане на катетъра?
Дали това би повлияло на резултата?

# 58
Здравейте,

Някое момиче от тук да е имало зацапване след трансфер заради цервикалния канал и трудност при влизане на катетъра?
Дали това би повлияло на резултата?
Лекарите винаги предупреждават за евентуално зацапване. Не се притеснявай, това не влияе на имплантацията.

Т.К., ако е на 5-дневно ембрионче, за мен си е чисто отрицателен. Имаш ли кървене, и пусна ли да проследиш прогестерона

# 59
Здравейте, искам да ви попитам възможно ли е фа дойде менструация докато се приемат лекарства след трансфер ?

Общи условия

Активация на акаунт