Дългото чакане след трансфер – тема 115

• 38 352
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Пуснете още днес ЧХГ. Днес ви е 10 ден и кръвния тест ще покаже какво се случва. Няма защо да чакате до събота!

# 91
Уринарните тестове не са сигурни направи си кръвен вече ще покаже !Чувала съм за много жени с отрицателен уринарен и после положителен кръвен
Здравейте! На 28.10 ми беше трансфера на 2бр 5 дневни бластоциста. На 4.11 следобед (7 ден от трансфера) направих тест лентичка (lady test), който показа втора изключително бледа чертичка. Само човек, който знае къде да гледа за нея ще я види. На 6.11 сутринта (9 ден от трансфер) направих втори тест Sure Check, който беше категорично отрицателен. От няколко дни имам по-силни спазми в матката, които траят 4/5 секунди - веднъж/два пъти дневно. Болката в гърдите също отшумя. Замислям се дали все пак не е имало имплантация, но всичко да е приключило. На 9.11 имам назначена дата за кръвен тест. Според вас какъв е шанса резултата да е положителен?

# 92
Ето го и моя резултат, трансфер на 31.10 на 5дневен ембрион минал ПИД. Мисля, че е безнадеждно, има ли смисъл да продължавам с лекарствата?

# 93
Карамелка, според е рано за теста, но... все пак е отрицателен. Направи каквото чувстваш, аз бих пуснала след 48 часа още един тест. Няма как да е сигурно на този етап.

Не разбирам защо момичетата тук дават съвети за 6-ти, 7-ми ден. От 9-ти ден нататък е най-сигурно. При някои момичета ЧХГ навлиза по-бързо, при други бавно. За това такива съвети са абсолютно излишни: И това: На мен ми показа и на уринарен още на 6-ти ден! На 7-ми ден кръвния ми беше еди си колко! Също е подтик към отрицателни емоции за чакащите тук, защото на тях не им показва. Споделете опит, ама чак да карате момичетата тук още на 6-ти или 7-ми ден да правят кръвен ми се вижда доста некоректно. Надявам се да бъда разбрана правилно

# 94
Благодаря за отговора. Нямаме работеща лаборатория в събота и ще пусна направо в понеделник. Мисля, че ще е показателно -11 ден.  Дотогава няма да спирам нищо.

# 95
Момичета при трансфер на 6дневен ембрион кога най рано може да отчете кръвен тест 😁То бива ,бива ама толкова бавно никога не са ми минавали дните .....

# 96
Карамелка, според е рано за теста, но... все пак е отрицателен. Направи каквото чувстваш, аз бих пуснала след 48 часа още един тест. Няма как да е сигурно на този етап.

Не разбирам защо момичетата тук дават съвети за 6-ти, 7-ми ден. От 9-ти ден нататък е най-сигурно. При някои момичета ЧХГ навлиза по-бързо, при други бавно. За това такива съвети са абсолютно излишни: И това: На мен ми показа и на уринарен още на 6-ти ден! На 7-ми ден кръвния ми беше еди си колко! Също е подтик към отрицателни емоции за чакащите тук, защото на тях не им показва. Споделете опит, ама чак да карате момичетата тук още на 6-ти или 7-ми ден да правят кръвен ми се вижда доста некоректно. Надявам се да бъда разбрана правилно
Ако се визира моят коментар, посочих, че уринарният НЕ ми е показал, поради което направих кръвен.
Щом правиш урунарен на 7ми ден, явно си достатъчно нетърпелив и за мен (като такъв човек) е по-добре да се пусне кръвен на 7ми ден плюс още 1 след 48 часа, отколкото да разчиташ единствено и да се взираш в отрицателния уринарен до 10ти ден.
Аз тук получих съвети да пусна кръвен на 7ми ден и не съжалявам, затова и давам подобни.
И какво значи "коректен съвет"? Лекарите са им дали медицинските си съвети, те очевидно търсят други. Тук сме, за да обменяме опит, това и правим.
Да не говорим, че ако на ранния кръвен тест има някаква дори минимална стойност, която след това пада, това ще е индикация за търсене на решения, при следващ евентуален опит.

# 97
При седми ден на бластоцист щеше да покаже вече.

# 98

Ако се визира моят коментар, посочих, че уринарният НЕ ми е показал, поради което направих кръвен.
Щом правиш урунарен на 7ми ден, явно си достатъчно нетърпелив и за мен (като такъв човек) е по-добре да се пусне кръвен на 7ми ден плюс още 1 след 48 часа, отколкото да разчиташ единствено и да се взираш в отрицателния уринарен до 10ти ден.
Аз тук получих съвети да пусна кръвен на 7ми ден и не съжалявам, затова и давам подобни.
И какво значи "коректен съвет"? Лекарите са им дали медицинските си съвети, те очевидно търсят други. Тук сме, за да обменяме опит, това и правим.
Да не говорим, че ако на ранния кръвен тест има някаква дори минимална стойност, която след това пада, това ще е индикация за търсене на решения, при следващ евентуален опит.

Визирам всички, които насърчават този тип нетърпение. Явно и теб. Явно, не вникваш, че всеки организъм е различен и някой може да спре лекарствата и да загуби опита си, от грешен съвет. Не случайно лекарите дават 12-14 дни след трансфер да се прави кръвен. И ако ЧХГ тръгне да пада преди това, няма как да го спреш. Който разбрал, разбрал.

За мен ЧХГ навлиза тепърва в кръвта на този ранен етап и затова след 9-ти ден се вижда има ли бременност. Иначе може да отчете стойност между 5 и 25, което е неопределено. И пак си в незнанието.

Момичета, миналата съм 8 пълни процедури инвитро, 1 провалена стимулация и  само 3 пъти имах положителен резултат, 1 спонтанен аборт, 1 биохимична и сега съм вече в 4-ти месец. Повярвайте знам, колко е важно да знаете и как незнанието ви човърка отвътре, но това са нерви, които сега точно не може да си позволите да хабите, защото само спокойствие и търпение са правилните елементи, по време на чакането. Минала съм толкова пъти през чакането, и по време на инвитро и по естествен път. Не мисля на никого лошото, всеки си има глава на раменете и си решава.

# 99
Момичета на 1ви ми беше трансфера, има ли шанс днес да е започнало да се покачва тепърва чхг? Sad

# 100

Визирам всички, които насърчават този тип нетърпение. Явно и теб. Явно, не вникваш, че всеки организъм е различен и някой може да спре лекарствата и да загуби опита си, от грешен съвет. Не случайно лекарите дават 12-14 дни след трансфер да се прави кръвен. И ако ЧХГ тръгне да пада преди това, няма как да го спреш. Който разбрал, разбрал.

За мен ЧХГ навлиза тепърва в кръвта на този ранен етап и затова след 9-ти ден се вижда има ли бременност. Иначе може да отчете стойност между 5 и 25, което е неопределено. И пак си в незнанието.

Момичета, миналата съм 8 пълни процедури инвитро, 1 провалена стимулация и  само 3 пъти имах положителен резултат, 1 спонтанен аборт, 1 биохимична и сега съм вече в 4-ти месец. Повярвайте знам, колко е важно да знаете и как незнанието ви човърка отвътре, но това са нерви, които сега точно не може да си позволите да хабите, защото само спокойствие и търпение са правилните елементи, по време на чакането. Минала съм толкова пъти през чакането, и по време на инвитро и по естествен път. Не мисля на никого лошото, всеки си има глава на раменете и си решава.
В такъв случай и твоят съвет за 9ти ден е некоректен, именно защото всяко тяло е различно и при късна имплантация, няма да отчете.
Никой не "кара" момичетата да си правят тестове.
И въпросите са кога най-рано МОЖЕ да отчете тестът, а не кога със сигурност ще отчете.
Точно, всеки си има глава на раменете и се познава, и може да реши, дали за него е по-добре да изчака до 10-14 ден или да направи тест по-рано. На всеки нещо различно носи спокойствие, поради което и твоите съвети може да не са меродавни за всички, но не те съдим, че ги даваш.

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 18:08 от 240923

# 101
всявате смут в темата, карайте си се на
лично 🤣❤

# 102
Вижте в началото на темата, навсякъде пише от 9-ти ден отчитат кръвните, ако аз давам некоректен съвет, значи и авторката дава некоректен съвет, и всички други грешат, в което се съмнявам. Не съдя. Но се дразня, че се дават лоши съвети. И точно тук е мястото да се каже, аз не споря. Казвам.

Кажи LoveDogs, според теб има ли шанс? Направила си на 6-ти ден кръвен? Как се чувстваш в момента?
Точно за случаи като твоите говоря! В момента теста е отрицателен.

# 103
Мики, като кон с капаци си.
Всеки организъм е различен. Аз на пети ден на бластоцист имах положителен домашен тест. Или според теб е невъзможно?
Защо не оставиш хората да си живеят живота?! Като се роди детето ти, може да го командориш, колкото поискаш Simple Smile

# 104
съжалих, че влязох тук🤣🤣🤣🤣
какви са тези караници по 100. Пишете си на лично, моля

Общи условия

Активация на акаунт