Всичко за гел лаковете - тема 57

• 40 672
  • 763
  •   1
Отговори
# 585
Влизам с питане с какво подхранвате слабите и чупещи се нокти ? Някакви масла, олио, нещо ?
Ноктите ми порастват лакирвам ги с гел лак на Kodi +  Build it up издържа около 10-13 дни и после се чупят до живец...

# 586
Здравейте, имам изкаран курс през далечната 2010 г. (докато бях студентка), доста неща са се променили от тогава, не съм практикувала много (само 2 години и тепърва тогава навлизаше гел лака). С оглед на вдигащите се цени на услугите мисля да се преориентирам и да започна сама да си правя маникюра.
Насочила съм се към UV LED  лампата SUN X26 от Алито, но никога не съм работила с ел.пила, и искам да попитам :
- Лесна ли е употребата и в домашни условия ?
- има ли опасност да препиля/нараня нокът, кожички?
- Може ли препоръка за ел. пила на достъпна цена от която сте доволни ?

Имам и още едно питане, насочила съм се към нещата на Коди (през 2019 си на поръчах ,после забременях и малко ги ползвах, лампата ми беше с малко диоди общо взето не бях много в крак с нещата).
От скоро забелязвам, че моята маникюристка работи с марка Dama, може ли мнения ,ползвали ли сте нещо на марката (излиза ми, че е българска и цената е съвсем достъпна)?

От известно време наблюдавам работата и сайта на Елена Арт, Надценката според мен е висока, и тотално ми падна мнението за нея след няколко клипчета в Тик Ток.
И чисто информативно, ако някой ползва Dynamic - от къде ги поръчвате ?

П.П. Пробвах да се регистрирам в kodi.pro ,  но не успявам, България не фигурира в падащото меню на държавите. Вие как поръчвате от там? По спомен преди 6г. нямах проблеми , просто се плащаше доставка от 10$ и пращаха по БГ пощи.

Благодаря, че ме изчетохте, за в бъдеще сигурно ще възникнат още въпроси.

Хубав ден на всички!🍀

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 14:25 от Xtina111

# 587
Оплакване към сайта?! .. интересно, наистина са спрели марката. Току-що попитах в онлайн чата..

Момичета, решила съм да се поглезя с една поръчка от найлмастършоп. Набелязала съм течните полигелове на днка в шишенце и търся мнение за тях? ……..
Също така възможно ли е изобщо в момента да се поръчва днка от този сайт? На мен ми излиза марката, но в тикток гледах клипове, че Елена артс е подала оплакване към сайта и са спрели доставката до България на тази марка.
По принцип имах намерение да си поръчам един полигел от нея, за да го пробвам преди да си взема 10, но тази алчна жена не мисля да я подкрепя и с един лев повече.

# 588
Да, Елена като официален дистрибутор на марката им е създавала проблеми. Сигурно защото повечето маникюристки, които не са на издръжка при нея виждат тройната разлика в цената и просто поръчват от сайта, а не от нея. Имаше едно видео с прикачени скрийншоти от чата, в който те си го казват.

# 589
Ами имах голямо желание да ги пробвам, но наистина не считам за редно да давам почти тройна цена.

# 590
Тези ми попадна някакъв сайт nailboutique, в който имаше лакове на dnka по около 18лв.

# 591
Този сайт, който споменаваш май е nail-botique.shop ,  доставката е от Гърция. DNKa ги намирам и в dnk.world , но нз как стоят нещата там с доставката .

Тези ми попадна някакъв сайт nailboutique, в който имаше лакове на dnka по около 18лв.

# 592
За електрическата пила, особено в началото е трудно. С действащата ръка не толкова, но например с лява на дясна.. ох, мале. Поръчай си отделни приставки, не работи с тези, които са в комплекта, че те са универсални и не стават почти за нищо освен шкурките и то са буфериране или за надраскване на нокътя ( или х гел типсове ако ползваш). По-добре са работиш с по-леко обороти и внимателно, без да задържаш на едно място, по-добре по-бавно да махаш покритие отколкото да бързаш и да си прецакаш ноктите. И за приставките е хубаво да се вземе онази четка, която да почиства наслоения материал при тях от пиленето.
Или с някаква четка да се измиват, не знам.
Не е невъзможно, но е малко по-трудно ако ти е за първи -втори-трети път. Но с времето се свиква. Заложи на хубава ел. Пила, с повечко обороти.
И си вземи няколко приставки за сваляне на покритие, за оформяне на кожички и пр.

Може ли да видя клипа на Елена за Коди? Ако успеете да го намерите.

# 593
За нейл мастър не се вижда днк без да се логнеш в профила. След като се логнах ги виждам и ми дава че може да се добавят в количката. Надявам се да може да се поръчва, понеже и аз им се каня да си поръчам да ги пробвам, а не ми се дават 2-3 цени на Елена. Но изчаквам да ми привърши базата, за да не натрупвам много еднакви лакове. Ето линк :
https://nailmastershop.com/bg/dnka/

# 594
  • Down south
Приятелка  прави маникюр за 1/2 час, аз се мотая, поне 2

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 04:25 от Daylily

# 595

Може ли да видя клипа на Елена за Коди? Ако успеете да го намерите.

Това е едното видео, другото не успях да го намеря
https://vm.tiktok.com/ZNd1xuyfA/
Така като гледам и Елена вече се обяснява;
https://vm.tiktok.com/ZNd1xaKUY/

Според коментарите отдолу доставката на днка за България наистина е спряна...

# 596
Здравейте, харесала съм си лампа SUN X26 max, но сега забелязах, че диодчетата светят в розово. Не мога да намеря информация, това добре ли е или не. Да я купя ли или да търся друга, каква е разликата с бялата светлина?

Скрит текст:
Скрит текст:

# 597
Здравейте, харесала съм си лампа SUN X26 max, но сега забелязах, че диодчетата светят в розово. Не мога да намеря информация, това добре ли е или не. Да я купя ли или да търся друга, каква е разликата с бялата светлина?

Скрит текст:
Скрит текст:
Аз я имам от Тему. 1 маникюр съм правила само с нея, но ми харесва. Вече е на 16 дни маникюра, няма проблем.

# 598
Аз имам същата от август месец, не съм имала проблеми с неизпичане на продуктите. Малко е дразнеща розовата светлина лично за мен, но съм със светли очи и като цяло съм чувствителна към много неща.

Скрит текст:
Скрит текст:

# 599
Ауу, аз бих я взела точно заради тозовото🤩. То не е лошо да взема да си имам резервна, че ако сегашната се развали нямам алтернатива.

Общи условия

Активация на акаунт