Всичко за гел лаковете - тема 57

• 40 651
  • 763
  •   2
Отговори
# 600

Тук историята под бялото е шарена.Накратко - сложих за  подложка една еластична база, после бежова fiber база,но имаше три счупени нокътя,другите прерасли ги нсмалих.А на трите счупени залепих с база едни половинки типси от Шейн,та горе долу се уравновесиха дължините.

# 601
Аз имам същата от август месец, не съм имала проблеми с неизпичане на продуктите. Малко е дразнеща розовата светлина лично за мен, но съм със светли очи и като цяло съм чувствителна към много неща.

Здравейте, харесала съм си лампа SUN X26 max, но сега забелязах, че диодчетата светят в розово. Не мога да намеря информация, това добре ли е или не. Да я купя ли или да търся друга, каква е разликата с бялата светлина?

Скрит текст:
Скрит текст:

Моята също свети в розово. Пече си идеално. Не ме дразни мен, даже е доста симпатична Simple Smile

# 602
Благодаря ви момичета, поръчах я вече. Сега е ред на лакове и праймъри. Blush Тях по препоръка от тук мисля да ги взема от Makeup и другите препоръчвани сайтове.
Много добре ми се задържа SNB, но за съжаление не може да се поръча отникъде.

# 603
  • Пловдив
Здравейте, поръчах и аз за дъщеря ми лед лампа.
Сега лакове, база и топ ще поръчвам.
Лаковете CLARESA добри и трайни ли са?

# 604
Аз за Клареса не мога да кажа ,но ви препоръчвам продукти от сайта на Полина -Маникюрна работилница , бюджетни материали ,полски и украински ,повечето ми неща са от там.

# 605
  • Пловдив
Благодаря, ще ги погледна.

# 606
На клареса цветовете са на късмет - едни са страхотни, други за нищо не стават и директно съм изхвърляла.
От топ лаковете не бях доволна, пробвала съм 2 варианта, единия беше гъст като сопол и труден за нанасяне, другия ставаше на дупки.
Базите... Не са моето, но има момичета тук, които си ги ползват.
Разписвам се с нещо от миналия петък. Попадна ми случайно ножица за кожички на sopharmacy и реших да я пробвам. Нямам база за сравнение, но прилично успях да си ги изрежа, мисля, че за 12лв е супер.

# 607
Аз си взимам лакове на Didier lab. Когато са на промо са на добри цени. Лесно се лакира с тях и при мен са издръжливи.

# 608
  • Пловдив
Сега видях в един магазин Semilac.
Някой дали ги е пробвал и моля за отзиви.

# 609
Аз съм пробвала тяхна фибробаза.
Не ми създаде проблеми. Видя ми се малко по-гъста от на други марки.

Сега видях в един магазин Semilac.
Някой дали ги е пробвал и моля за отзиви.

# 610
Много пъти сме обсъждали клареса. ще се повторя , но Аз лично съм изключително доволна от техните продукти. Рабър бази, за играждане гел, топ, мат топ , цветове. Няма мърдане. Супер са си.

# 611
Аз също съм доволна от Клареса, вярно има и греди, но като цяло ми харесват Blush

# 612
И на мен ми харесват Клареса. Има и изключения разбира се… някой от цветовете просто не се изпичат, иначе от base ultra и diamond top съм много доволна.

# 613
Това ли е гела в бутилка на Клареса

# 614
Може ли мнение за гел лаковете на Impressive (постоянно ми изскачат техни реклами). А топа и базата на Golden rose, някой ползвал ли ги е ?  Чакам си поръчката от Коди (ще дойдат до 20 дни), но търся компромисен вариант преди това.

Общи условия

Активация на акаунт