Червените флагове, за които си затворихте очите.

• 16 900
  • 318
  •   1
Отговори
# 270
Всеки мъж го е правил в етап от живота си. Тестостерон.
Важно е да не го прави върху теб.😅
Къде ги намирате тези мъже?
Жена не съм помислил да ударя.
И да дава господ и за напред да е така.
Само съм и държал ръцете на една.
Дето искаше да ме бие.
Ахахаах.
Проблема явно е че мъже не може да си изберете. И от там цялото страдание.

# 271
  • София
Бази говореше за удряне на врати.
Обаче аз познавам мъже, които никога не са го правили.

# 272
Да, за мебели, врати.
Мъж в някоя много стресова и безизходна ситуация така действа.
И най-кроткият ми, и най-бойният са имали такива реакции поне 1 път.

# 273
Много е забавно. Хора които не са се били, да учат, хора които не са се били.

Можеш ли да свириш на цигулка?
Незнам, не съм пробвал.

И друго ще ви кажа.
Който и да победи в един сериозен бой, не си заслужава.

Във всеки бой има опасност за здравето.
Да не говорим, че някой ако падне  лошо
, може да поумре. И да го лежите. И за какво?

Един съученик се би с 5 души.
4 ги вкара в болница. Петия го наръга с нож в гърба. Умря си след няколко часа. Черен дроб.
Умната с боя.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 16:50 от RoninBG

# 274
  • София
Аз напълно осъзнавам, че нищо не знам за боя. Никога не съм учила нищо, равновесието не ми е силна страна, не мога да удрям.
Юли месец ритнах умишлено едно нещо. Бях с обувки, но го направих толкова смотано, че си изкривих целия палец на крака трайно.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 16:56 от Rockstar

# 275
Винаги е по добре мъжът да може да се бие и да не се налага, колкото обратното. Не знам коя жена би имала уважението на мъж дето в критична ситуация ще се крие зад нея или ще се разпищи вместо да застане мъжки срещу опасността каквато и да е.
Иначе блъскането определено помага за овладяване на гнева, тук квото искате си приказвайте. Не случайно блъскането по боксова круша е добър анти стрес метод,особено като си представяш източника на стреса на нейно място.

# 276
Боксова круша в зала за тренировки е съвсем друго нещо.

# 277
А ако не е в зала и не е точно круша, тогава какво?

# 278
имам непоносимост към физическа агресия, но и на мен се е случвало да отвърна на удар.. после дълго се чувствах гузна, но може би при същата ситуация пак бих постъпила така..

# 279
Тогава лично за мен е червен флаг.
Споделям как е при мен. За друг човек с други разбирания и друго ниво на търпимост към подобни прояви със сигурност би било различно.
Не е като да не съм се сблъсквала никога с такова поведение и да си пиша тук само на теория. Средата, в която съм израснала, включваше вербална агресия и някои други екстри.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 18:56 от bell_87

# 280
Тогава лично за мен е червен флаг.
Споделям как е при мен. За друг човек с други разбирания и друго ниво на търпимост към подобни прояви със сигурност би било различно.
Не е като да не съм се сблъсквала никога с такова поведение и да си пиша тук само на теория. Средата, в която съм израснала, включваше вербална агресия и някои други екстри.

В много японски компании има стая с чучело, пълно с полистирол (стиропор), снимка на шефа вместо лице, което служителите да ходят да блъскат.
Не е боксова круша, не е и в зала за тренировки Simple Smile

Избухливостта е като всички останали човешки качества - опасни са крайностите. И двете.
Също така трябва да се държи сметка, че преценката е относителна. Важни са причините, както и ефекта от тях върху конкретния характер.
Аз лично много харесвам приказката за дърваря и мечката.
Психотормоза, истерията и злобата ме плашат далеч повече от това някой по-як да ми фрасне някое кроше. Четох скоро, че пак японците Simple Smile са на път да сринат стоматологичния бизнес - изглежда са открили гена, отговорен за растежа на (нови Wink ) зъби.

# 281
Съгласна съм, че е напълно естествено човек да се ядосва в определени ситуации. Има значение начинът, по който изразява тази емоция.

# 282
Много е забавно. Хора които не са се били, да учат, хора които не са се били.

Можеш ли да свириш на цигулка?
Незнам, не съм пробвал.
Скрит текст:
И друго ще ви кажа.
Който и да победи в един сериозен бой, не си заслужава.

Във всеки бой има опасност за здравето.
Да не говорим, че някой ако падне  лошо
, може да поумре. И да го лежите. И за какво?

Един съученик се би с 5 души.
4 ги вкара в болница. Петия го наръга с нож в гърба. Умря си след няколко часа. Черен дроб.
Умната с боя.
Обясни малко повече, че нещо не зацепих - драмата тук е кой може да преподава уроци по биене и кой не ли? Rolling Eyes

Относно критичните ситуации, ами не, предпочитам мъже, които избягват такива ситуации, отдръпват се и ако се наложи, викат полиция, а не такива, които ги умолявам да не скачат на някого си, защото им изглеждал слаботелесен, пък много им се отварял.

Да си спомним някои случки като например тази с Багата. якия мъжага.

Не харесвам и не толерирам подобни неща и нямам нужд от мъж, който в желанието си да се прави на мъжкар, излага и себе си, и мен на риск. Критични ситуации дано да не се случват, там вече и аз не знам какво бих направила.

# 283
Аз пък харесвам мъже, които могат да се бият.
Не говоря за батки, които скачат на всичко,  което се движи, а просто мъже с умения.
Има си места за тия неща.

# 284
За мъжа това си е част от общата култура. Разбира се, никой с обща култура не може да се мери с професионалист, но е хубаво и да не е профан.

Общи условия

Активация на акаунт