Червените флагове, за които си затворихте очите.

• 16 898
  • 318
  •   1
Отговори
# 315
  • France
За мен са.

# 316
  • София
И аз съм шамарила мъже, но такива, с които сме се харесвали, и контекстът е бил закачливо-игриво-сексуален. В такъв контекст и мен са ме шамарили (не напременно по бузите (горни)). Боят е съвсем друго нещо и целите му също са други. Човек, който е воден от агресия е цели да наранява няма нищо общо с женичките на Рф.

# 317
Изобщо не искам ММ да влиза в никакви схватки. Не само риска да му се случи нещо наистина инвалидизиращо или не дай си боже фатално, а и дреболия да е - то да не е приятно да си насинен и със затворено око. Мерси съм за такъв мъж - кибритлия. И да, голяма част от сблъсъците, ако не всички могат да се решат като се отстраниш от ситуацията или подходиш интелигентно. Зависи сигурно и в каква среда се движиш, не знам. Ние за толкова години (и с предните ми връзки също) никога не съм изпадала в ситуация да има само 1 вариант и това да е бой.

# 318
Ауу сега и ти си с много ограничен умствен багаж на фона на дамите тук, недей да пишеш такива работи.
И аз съм шамарила мъже, но такива, с които сме се харесвали, и контекстът е бил закачливо-игриво-сексуален. В такъв контекст и мен са ме шамарили (не напременно по бузите (горни)). Боят е съвсем друго нещо и целите му също са други. Човек, който е воден от агресия е цели да наранява няма нищо общо с женичките на Рф.

Общи условия

Активация на акаунт