Термин Юли 2025 ❤🤱

• 43 988
  • 776
  •   1
Отговори
# 630
При мен в 24+5 беше главично, но има доста време да се върти. Знам, че около 30-32 заемат позиция, което пак не е гаранция, че така ще си остане 😊

# 631
27+5 главично е от известно време, даже често го усещам ниско долу като се разхълца. Снощи бая се въртеше и ме опъваше, но учудващо днес пак си беше с главата надолу, може да е направил някое салто Grinning

# 632
Първият ми син се завъртя в 36-та седмица. Не го мислете отсега.

# 633
При нас на миналия месец беше седалищно(21 +6), а вчера (25+ 6) на прегледа АГ-то каза, че вече е главично.

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 11:45 от Run001

# 634
Някоя от вас приема ли желязо под формата на таблетки или венозно вливане? Таблетките гадни ли са на вкус и дразнят ли много стомаха? И какви са таблетките или медикамента за вливане? Всичко споделено би ми било полезно, защото ме насочина към венозно желязо, поради ниски нива на Феритин и Хемоглобин.

# 635
Някоя от вас приема ли желязо под формата на таблетки или венозно вливане? Таблетките гадни ли са на вкус и дразнят ли много стомаха? И какви са таблетките или медикамента за вливане? Всичко споделено би ми било полезно, защото ме насочина към венозно желязо, поради ниски нива на Феритин и Хемоглобин.
Моето желязо  е 105 и ми изписаха таблетки

# 636

Хемоглобин ли имате предвид?

# 637

Хемоглобин ли имате предвид?
Да. Съжалявам,че не уточних.

# 638
  • Бургас
Аз съм с Бета-таласемия и хемоглобин повече от 110 не съм виждала в анамнезата си 😁 в момента го поддържам 107-110 с течна билкова кръв най-добре ми понася иначе съм приемала доста неща.Някои нямаха ефект ,други докарват запек и по-тъмен цвят на изпражненията но за дразнене на стомаха до сега не съм имала.

# 639
Здравейте.
Някой има ли отзиви за Д-р Елена Фадел? Работи в майчин дом и ФемКлиник.

Др Елена Фадел е изключителен професионалист , голяма душа , предразполага и определено знае какво говори . Няма да сгрешиш ако и се довериш !

# 640

Здравей, аз приемам желязо заради нисък хемоглобин и то даже вече 2ри вид, тъй като първия вид желязо не го усвоявах добре (и двете на таблетки). Няма никакъв гаден вкус на таблетките, първо бях на Сидерал форте, след известно време прием и нови кръвни хемоглобина беше паднал още повече, пуснаха ми ТЖСК и феритин и ми смениха таблетките със Смарт Хит Желязо, следват изследвания другата седмица, но по начина по който се чувствах преди приема и сега, смятам,че втория вид си върши работата. Не се тревожи много, това е много често срещано състояние при бременност, ще ти изпишат прием на желязо и ще се нормализират нещата.

# 641
Аз ползвам от спрейчетата на better you за желязото, усвоявам го най-добре и не ми дразни стомаха. Предната бременност бях на таблетки (не помня името), от които коремът ме болеше много неприятно.

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 16:12 от Bobby_g

# 642
Аз на Better You ползвам спрей за Витамин Д и нямам проблем също. Когато имам развитие с моя казус ще пиша допълнително. За момента още се обсмисля каква да е терапията.

# 643
Мами има ли някой който ще ражда със секцио

# 644
Мами има ли някой който ще ражда със секцио
Аз,какво те интересува?

Общи условия

Активация на акаунт