Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 992
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 295
мекичка*, за Пацо 1:1, ако не си го гледал в ББ или само слушаш разговора, ще решиш, че е голям играч Simple Smile

# 2 296
Ами тя Златка Димитрова не е толкова тъпо парче, работи върху себе си и като инфлуенсър в инстаграм, и от опита й с жълтите медии има какво да разкаже на студентите. За мен тр да има повече такива разговори от реалния живот. Имиджът на Азис си е супер тема за една дипломна работа.
Ама вие си мислите, че я хвалим ли? Тия пет изречения с десет тафтологии е имала време да ги съчинява цял ден. Представям си свободната й реч колко е съдържателна.

ТаВтологии.

# 2 297
Той Пацо си има жена и дете, какви истории? 😀 За Пеньо ли пак разправя 😀

# 2 298
Little heart, както се казва, "бедна ти е фантастиката" - суингъри, групов Laughing

# 2 299
Пацо се е разделил с майката на детето си. Гледах го някъдв

# 2 300
мекичка*, за Пацо 1:1, ако не си го гледал в ББ или само слушаш разговора, ще решиш, че е голям играч Simple Smile
Гледала съм го, старо куче съм аз 🤭 Бъркаше в гащите на онова недоразумение Пеньо, за малко да го хване за ...сещате се за кое.  Стана за смях на цяла България. Говори за сексуалните си подвизи, ама с такъв гимназиален маниер, ще речеш, че сефте няма. Тая си искала, друга ръка му пускала, трета сутиена сваляла още щом го видела ... Големи хвалби, голям е*ач.

# 2 301
Марая Кери

# 2 302
Една жена на 55, аз я харесвам. Можеше да счупи ЛА модата на гащи и чорапогащи.

# 2 303
Тази коя е?

# 2 304
  • Наблизо
А де? Произведение на някой хирург.

# 2 305
  • 🌊
Аз съм с впечатление, че на Хепи повечето моделки са или неизвестни или stock images. Бурата нали последно направиха онази кампания дето никой от звездните не приличаха на себе си, та поне да спестят пари.

Пацо просто е типажа "селски е*ач" и няма с какво да блесне.

# 2 306
Като гледам нашите "знаменитости" как с помощта на пластичната хирургия се обезличават, май ще е по-лесно и евтино за рекламите да се ползват генерирани изображения. Няма смисъл от присъствието на истински човек в реклама, ако не можеш да различиш кой е той.

# 2 307
Сал един Блатечки си остава истЯнски.

# 2 308
Аз съм с впечатление, че на Хепи повечето моделки са или неизвестни или stock images. Бурата нали последно направиха онази кампания дето никой от звездните не приличаха на себе си, та поне да спестят пари.

Значи рекламната стратегия на Хепи е правилна. Фирма да си прави реклама с известна личност е рисковано и е нож с две остриета,понеже известните колкото хора ги обичат,толкова и ги мразят,и е по-вероятно да загуби,отколкото да спечели с такава реклама.

# 2 309

Значи рекламната стратегия на Хепи е правилна. Фирма да си прави реклама с известна личност е рисковано и е нож с две остриета,понеже известните колкото хора ги обичат,толкова и ги мразят,и е по-вероятно да загуби,отколкото да спечели с такава реклама.
Хепи и Бурата са едно и също на практика.

Общи условия

Активация на акаунт